AiMesh-teknologi

Kraftfuldt, stabilt WiFi med fuld funktion
Bagved vægge og gulve

ASUS AiMesh er den ultimative løsning til hjemme-WIFI, der lader dig nyde en stabil, uhindret forbindelse overalt i dit hjem. Med kraftfulde funktioner, exceptionel brugervenlighed og ingen afvejninger mellem WiFi-rækkevidde og maksimal hastighed kan du endelig opleve WiFi, sådan som det skal være.

Innovation Award – Hardware.info

”Hvis den højeste ydelse er, hvad du vil have, anbefaler vi dig at bestille to RT-AC86US og bruge dem med AiMesh firmware.” – HARDWARE.INFO

LÆS MERE

Læsernes valg, 8 år i træk!

“Det er 8 år i træk, at Asus har vundet Readers' Choice Award (Læsernes valg-pris) for sine routere. Som sædvanligt får firmaet fremragende tilfredshedsvurderinger overalt.”– PC Magazine

LÆS MERE

Fleksibelt og skalerbart trådløst netværk

AiMesh er en innovativ funktion, der forbinder flere kompatible ASUS-routere for at skabe et helt-WiFi-netværk. Det er en fleksibel og skalerbar løsning, der giver dig mulighed for at blande forskellige ASUS-routermodeller, så når det er tid til at opgradere dit netværk, er det ikke nødvendigt at bortskaffe din eksisterende hardware. Når du har brug for mere dækning eller gerne vil have ny funktionalitet, kan du ganske enkelt og når som helst tilføje en anden kompatibel router til dit AiMesh-netværk.

The Power of More: Ekstrem WiFi-hastighed

Hver router er i stand til enestående ydeevne selv, så når de arbejder sammen i et AiMesh-system, kan ingen slå dem. I vores egen test brugte vi den nyeste ASUS RT-AC86U router, vi opnåede 463 Mbps hastigheder på lange afstande, selv efter at vi var løbet tør for signal ved hjælp af en router fra et væk-fra-hylde multi-hub-system. Det betyder, at dit netværk kan klare krævende opgaver som 4K UHD-streaming, selv i de fjerneste afkroge af dit hjem eller have!

Smart teknologi til maksimal pålidelighed

AiMesh indeholder flere teknologier for at sikre ydeevne og pålidelighed, så du kan holde kontakten med de mennesker og ting, der betyder mest for dig uden overhovedet at skulle bekymre dig om dit WiFi.

Auto-vælger det bedste Wi-Fi-signal

AiMesh kan oprette et enkelt netværksnavn til hele huset , så der ikke er behov for konstant at skifte mellem netværk, når du bevæger dig rundt i dit hjem. Alle AiMesh-routere overvåger signalstyrken til din enhed, og de skifter den let og ubesværet til en anden kilde, hvis det er nødvendigt. Hvis du foretrækker separate netværksnavne for hvert frekvensbånd, kan du også gøre det —AiMesh er designet til at arbejde sådan, som du ønsker det!

Always-Up, Self-Healing forbindelse

Hvis der er en driftsforstyrrelse på en af AiMesh-netværkets dele, erstatter self-healingsfunktionen straks en mislykket router ved hjælp af de resterende routerforbindelser. Så din forbindelse bliver ikke afbrudt, og du bemærker ikke noget som helst.

2,4GHz

5GHz

5GHz

Intelligent Band Selecting

En klippefast data-rygrad forbinder alle AiMesh-aktiverede routere med AiMesh ved intelligent at vælge enten en kabelforbindelse * eller det optimale frekvensbånd - 5 GHz eller 2,4 GHz. Med tri-band routere dedikerer det et af de to 5GHz-bånd til inter-router-kommunikationer.

Netværksbeskyttelse for
alle forbundne enheder

Du stoler på dine tilsluttede enheder og bruger dine kreditkortnumre, online bankadgangskoder og andre personlige oplysninger, men ikke alle enheder understøtter antivirusbeskyttelse— derfor har du brug for ASUS AiProtection. Den er indbygget i AiMesh-routere, så den kan beskytte personlig data i hele AiMesh-netværket og sikrer, dit privatliv er beskyttet på alle enheder. AiProtection opdaterer sig selv automatisk, og bedst af alt er den gratis for din AiMesh-router uden abonnementsgebyrer.

Altid opdateret mod angreb

Et trin over standard-firewalls: det erhvervsklasifiserede forebyggelsessystem mod indtrængen (IPS)(IPS) udfører dybdegående scanninger af indgående og udgående internetdata for at blokere alle almindelige angreb. Takket være Trend Micro datacenter i skyen opdaterer denne AiProtection-funktion sig selv, hver gang en ny patch er tilgængelig, hvilket sikrer, at din beskyttelse altid er up-to-date

Block Access to Malicious Websites

Cybertrusler forklæder sig ofte som normale reklamer eller download-links, så du kan utilsigtet klikke på ondsindede websteder eller downloade filer, der kompromitterer dit hjemmenetværk AiProtection bruger Trend Micros cloudbaserede database til at identificere og blokere kendte ondsindede websteder, og til at forhindre inficering, allerede før du klikker på dem.

Infected Device Detection and Blocking

Hvis en allerede inficeret enhed opretter forbindelse til dit AiMesh-netværk, forhindrer det, at personlige data på enheden bliver kompromitteret ved at registrere og blokere enhedens forbindelse til den ondsindede server. Listen over ondsindede servere forbliver synkroniseret med Trend Micros cloud-database, hvilket sikrer, at AiProtection får den nyeste intelligens til at beskytte dit netværk.

Fuldrevet og centraliseret

Med AiMesh arbejder lækre funktioner som AiProtection, Adaptive Qos og Forældrekontrol arbejde på tværs af hele netværket med nem central kontrol over alle indstillinger fra ASUS Routerens mobil-app eller ASUSWRT og sikrer, at ingen kan omgå dem ved at oprette forbindelse til en anden router. Bare husk altid at forbinde din router med den højeste specifikation til din internettjeneste.

Avanceret forældrekontrol på tværs af netværket

Med et AiMesh-system kan du tage kontrol over, hvordan børn tilbringer deres tid online, uanset hvor de er i huset, idet indstillinger for forældrekontrol anvendes over hele AiMesh-netværket. Du kan gruppere enheder og se internetaktivitet efter person, planlægge skærmtid og blokere specifikke typer websteder og applikationer— alt sammen via ASUS Routerens mobil-app lige på din smartphone.

Internet Activity
Dashboard
Børnesikrede
forudindstillinger
Planlæg
blokeringstid
Indholdsfilter

Se hvert familiemedlems internetaktivitet på et tydeligt grafisk betjeningspanel, der viser spidsbelastningen og hvad slags indhold, de ser. Du kan gruppere enheder, som tilhører dine børn, se samlede data og anvende planlagte blokeringstider og indholdsfiltre med blot et par få tryk.

Marker afkrydsningsfeltet, når du redigerer en enhed og en profil, og forudindstillingen anvender automatisk filtre for upassende indhold på alle deres enheder.

Reserver værdifuld familietid, eller hjælp dine børn med at udvikle ansvarlig opførsel ved at vælge planlagte tidsperioder for at blokere internetadgang på specifikke enheder.

Blokér specifikke kategorier af mobilapps og websteder, og anvend disse indstillinger på alle enheder, der tilhører individuelle familiemedlemmer. Den advancerede filtrering integrerer Trend Micro’s Deep Packet Inspection (DPI)-maskine til at filtrere ikke kun efter websteds-URL, men også af internetpakkerne selv, hvilket betyder, at den filtrerer indhold, der ikke kun vises i en webbrowser, men også inden for mobil-apps på dine enheder. *

Low-Latency Gaming overalt i hele huset

Alle tilsluttede enheder på et hjemmenetværk deler den samme internetbåndbredde, så når flere personer og enheder er tilsluttet, er det almindeligt at opleve spil eller streaming af videoer bliver langsomme. AiMesh-routere har lækre funktioner som Game Boost (Adaptive QoS) og wtfast spil-acceleration for at prioritere spiltrafik på tværs af netværket, hvilket sikrer den mest gnidningsfrie spiloplevelse, uanset hvor du er i hjemmet.

FORDELE
  AiMesh Wi-Fi System Almindeligt Mesh-system Traditional Performance Router
Nem installation  
Problemfri roaming  
Bredere dækning  
Kraftfuld ydelse   **
Mange funktioner  
Konfigurer og administrer enten via en pc eller en mobilapp  
ULEMPER
Svag enkelt-node-dækning  
Gennemsnitlig ydelse  
Begrænsede funktioner Ingen ulemper  
Kompliceret opsætning  
Forbindelsesafstand mellem router og repeater  
** Enkelt-router sammenlignet med enkelt- mesh-node

Ansvarsfraskrivelse:

*Sammenligningsresultater er baseret på tovejs hastighedstest udført i et kontrolleret ASUS-laboratoriemiljø ved hjælp af en enkelt RT-AC86U, en tri-bånd tri-hub og en dual-band tri-hub mesh router.

  1. Faktisk datagennemstrømning og WiFi-dækning vil variere fra netværksforhold og miljømæssige faktorer, herunder mængden af netværkstrafik, byggemateriale og konstruktion og netværk-overhead, som resulterer i lavere faktisk datagennemstrømning og trådløs dækning.
  2. Problemfri roaming kan afhænge af specifikationerne på den mobile enhed.
  3. DSL og LTE WiFi modem routere, der understøtter AiMesh teknologi kan kun arbejde som AiMesh primære router, ikke som AiMesh node.
  4. Du kan finde det fulde modelnavn på din router på klistermærket på bagsiden af din router.
  5. Ethernet backhaul-kompatible routere er påkrævet til den kabelforbundne backhaul-forbindelse.