Tehnologia AiMesh

WiFi puternic și stabil cu funcții complete, dincolo de pereți și podele

ASUS AiMesh este cea mai bună soluție WiFi pentru acasă, care vă permite să vă bucurați de o conexiune fără fir stabilă și sigură oriunde în casa dvs. Cu caracteristici puternice, ușurință excepțională în utilizare și fără compromisuri între rază de acţiune WiFi și viteza maximă, puteți experimenta în sfârșit WiFi-ul așa cum ar trebui să fie.

Premiu pentru inovație – Hardware.info

"Dacă vă interesează cea mai bună performanță, vă sfătuim să comandați două RT-AC86U și să le utilizați cu firmware-ul AiMesh." - Hardware.info

Mai Multe

Alegerea cititorilor, succesiv de 7 ani!

"An după an, ASUS este brandul preferat de routere pentru cititorii PCMag. Nici o altă companie nu se apropie de ratingul de mulțumire al ASUS." PC Magazine

Mai Multe

Rețea Wireless Flexibilă și Scalabilă

AiMesh este o caracteristică inovatoare care conectează mai multe routere ASUS compatibile, realizând astfel o rețea Wi-Fi pentru întreaga casă. Este o soluție flexibilă și scalabilă care vă permite să utilizați diferite modele de routere ASUS, iar atunci când este momentul să realizați un upgrade la rețea, nu este nevoie să renunțați la echipamentul existent. Oricând aveți nevoie de o acoperire mai bună sau doriți funcționalități noi, trebuie doar să adăugați un alt router compatibil în rețeaua AiMesh.

Mai Multă Putere: Viteză WiFi Extremă

Fiecare router este capabil de performanță incredibilă de unul singur, însă atunci când lucrează împreună într-un sistem AiMesh sunt imbatabile. În testele noastre folosind cel mai recent router ASUS RT-AC86U, am obținut viteze de 463Mbps pe distanțe mari, chiar și după ce am ieșit din raza de semnal utilizând un router dintr-un sistem multi-hub universal. Acest lucru înseamnă că prin AiMesh, rețeaua dvs. poate face față unor sarcini exigente cum ar fi streaming-ul 4K UHD, chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale casei sau grădinii dvs.!

Tehnologie Inteligentă pentru Fiabilitate Maximă

AiMesh încorporează multiple tehnologii pentru a asigura performanță și fiabilitate, astfel încât să puteți rămâne conectat cu persoanele și lucrurile care contează cel mai mult pentru dvs. fără a vă îngrijora deloc de WiFi.

Selectează automat cel mai bun semnal Wi-Fi

AiMesh poate crea o rețea cu un singur nume la nivelul întregii case, astfel încât nu este nevoie să comutați constant între diferite rețele când vă deplasați prin casă. AiMesh monitorizează puterea semnalului pe dispozitivul dvs. și o comută fără probleme la altă sursă, dacă este necesar. De asemenea, dacă preferați nume de rețea separate pentru fiecare bandă de frecvență, puteți realiza cu ușurință acest lucru - AiMesh este proiectat să funcționeze așa cum doriți!

Conexiune mereu funcționlă

Dacă există o întrerupere în orice parte a rețelei AiMesh, capacitatea de auto-reparare înlocuiește imediat un router care nu mai funcționează utilizând conexiunile routerelor rămase.

2.4GHz

5GHz

5GHz

Selectarea inteligentă a benzii

O magistrală de date solidă conectează toate routerele compatibile AiMesh, putând să aleagă inteligent fie intre o conexiune cablată*, fie între banda de frecvență optimă - 5GHz sau 2.4GHz. Routere tri-band vor dedica una din cele doua benzi 5GHz pentru comunicațiile inter-router.

Protecția Rețelei pentru
Toate Dispozitivele Conectate

Atunci când conectați diferite dispozitive aveți încredere să oferiți numerele cardurilor de credit, parole bancare online și alte informații personale, dar nu toate dispozitivele suportă protecție antivirus - de aceea aveți nevoie de ASUS AiProtection. Este integrat în routere AiMesh, astfel încât poate proteja datele personale în întreaga rețea AiMesh, asigurând protecția confidențialității dvs. pe toate dispozitivele.

Protecție mereu actualizată împotriva atacurilor

Cu un pas peste firewall-ul standard, sistemul de prevenire a intruziunilor cu grad comercial (IPS) efectuează scanări aprofundate ale datelor de intrare și de ieșire pentru a bloca toate atacurile comune. Datorită centrului de date Trend Micro din cloud, această caracteristică AiProtection se actualizează singură ori de câte ori este disponibil un nou patch, asigurând că protecția dvs. este întotdeauna actualizată.

Blocați accesul la site-urile periculoase

Amenințările cyber se ascund deseori ca anunțuri obișnuite sau link-uri de descărcare, astfel încât s-ar putea să accesați neintenționat site-uri periculoase sau să descărcați fișiere care compromit rețeaua dvs. de acasă. AiProtection folosește baza de date cloud Trend Micro pentru a identifica și bloca site-urile periculoase cunoscute, prevenind infectarea chiar înainte de a face click.

Detectarea și blocarea dispozitivului infectat

Dacă un dispozitiv deja infectat se conectează la rețeaua AiMesh, este împiedicată compromiterea datelor personale prin detectarea și blocarea conexiunii dispozitivului cu serverul rău intenționat. Lista serverelor periculoase rămâne sincronizată cu baza de date cloud a Trend Micro, asigurând că AiProtection primește cele mai recente informații pentru a vă proteja rețeaua.

Centralizat și Alimentat Complet

Cu AiMesh, funcții avansate precum AiProtection, Adaptive QoS și Parental Controls funcționează în întreaga rețea cu un control central facil al tuturor setărilor de la aplicația mobilă ASUS Router sau ASUSWRT, eliminând posibilitatea ca cineva să le poată ocoli prin conectarea la un alt router. Nu trebuie decât să ai întotdeauna în vedere faptul că routerul cel mai avansat trebuie să fie cel care se conectează la Internet.

Control parental avansat în toată rețeaua

Cu sistemul AiMesh puteți prelua controlul asupra modului în care copiii își petrec timpul online, indiferent unde se află în casă, deoarece setările de control parental se aplică în întreaga rețea AiMesh. Puteți grupa dispozitivele și vizualiza activitatea pe internet pentru fiecare persoană, să programați intervalul de timp și să blocați anumite tipuri de site-uri și aplicații - toate prin aplicația mobilă ASUS Router, chiar de pe smartphone-ul dvs.

Tabloul activității
pe Internet
Presetare
Kid Safe
Programați timpul
de blocare
Filtru
de conținut

Vizualizați activitatea pe internet a fiecărui membru al familiei pe un tablou de bord cu un grafic clar, care vă arată timpul maxim petrecut pe internet și ce fel de conținut vizionează. Puteți grupa dispozitivele care aparțin copiilor dvs. pentru a vedea datele în ansamblu și să aplicați timpul de blocare programat și filtrele de conținut extrem de ușor.

Bifați casuța când editați un dispozitiv și profil, iar presetarea aplică automat filtre pentru conținut necorespunzător pe toate dispozitivele lor.

Rezervați valorosul timp de familie sau ajutați copiii să iși dezvolte un comportament responsabil, selectând perioadele de timp programate pentru a bloca accesul la internet pe anumite dispozitive.

Blocați anumite categorii de aplicații și site-uri mobile, și folosiți aceste setări pe toate dispozitivele aparținând membrilor familiei. Filtrele avansate integrează motorul Deep Packet Inspection (DPI) de la Trend Micro pentru a filtra nu numai prin adresele URL, ci și prin pachetele de internet în sine, ceea ce înseamnă că filtrează conținutul vizualizat nu numai într-un browser web, ci și în aplicațiile mobile de pe dispozitivele dvs.*

Jocuri cu latență scăzută oriunde în locuință

Toate dispozitivele conectate intr-o rețea personală împart aceeași lățime de bandă a internetului, astfel încât atunci când sunt conectate mai multe persoane și dispozitive este normal să întâmpinați încetiniri atunci când vă jucați sau realizați streaming video. Routele AiMesh au caracteristici avansate, cum ar fi Game Boost (Adaptive QoS) și accelerare de joc wtfast pentru a prioritiza traficul din întreaga rețea, asigurând cele mai bune experiențe de joc indiferent unde vă aflați în locuință.

AVANTAJE
  Sistem Wi-Fi AiMesh Sistem Mesh Obișnuit Router cu Performanțe Standard
Instalare ușoară  
Roaming unitar  
Acoperire extinsă  
Performanță puternică   **
Funcții bogate  
Configurare și gestionare prin intermediul
unui PC sau al unei aplicații mobile
 
DEZAVANTAJE
Acoperire scăzută single-node  
Performanță medie  
Funcții limitate Nu există dezavantaje  
Configurare complicată  
Conexiune cu întreruperi între router și repetor  
** Un singur router comparat cu un mesh single-node

Notă:

*Rezultatele comparației se bazează pe teste de viteză bidirecționale efectuate de ASUS într-un mediu de laborator controlat, utilizând un singur router RT-AC86U, un tri-hub cu trei benzi și un router mesh tri-hub cu două benzi.

  1. Transferul real de date și acoperirea WiFi vor varia în funcție de condițiile rețelei și factorii de mediu, inclusiv volumul traficului de rețea, construcția și materialele de construcție, rezultând într-un transfer real de date și o acoperire WiFi scăzute.
  2. Roamingul unitar poate depinde de specificațiile dispozitivelor mobile.
  3. Routerele WiFi cu modem DSL și LTE care suportă tehnologia AiMesh sunt capabile să funcționeze numai ca router primar AiMesh, nu ca punct AiMesh.
  4. Pentru numele modelului complet al routerului, vă rugăm să verificați autocolantul de pe spatele routerului.