Best AMD AM4 X570 B550 B450 Motherboard

ASUS AMD B450 B550 X570 series Motherboard ASUS AMD B450 B550 X570 series Motherboard

Cu platforma AMD pe Socket AM4, plăcile de bază din seriile ASUS 500 și 400 sunt pregătite pentru cele mai recente procesoare desktop din seria AMD Ryzen™ 5000. Plăcile de bază ASUS X570 și B550 dispun de cele mai recente caracteristici de conectivitate, inclusiv PCI Express® 4.0 de ultimă generație pentru plăci grafice și dispozitive de stocare. Pentru utilizatorii care caută cea mai bună valoare, platforma B450 este o opțiune ideală.

BUILD YOUR AMD GAMING PC BUILD YOUR AMD GAMING PC

The latest AMD Ryzen™ processors deliver incredible performance and are compatible with both AMD 400 and 500 Series chipsets, making it a great time to build an AMD PC. Whether you’re an overclocker, enthusiast, gamer, or content creator, there’s a wide range of ASUS X570 and B550 motherboards to suit your needs.

ASUS is showcasing some of the best builds in various form factors and themes to inspire you to plan your own. If you don’t know where to start, click on the build guide and tutorial. If you’d like to learn more about AMD processor compatibility and chipset support, go to the information page to learn more about AM4 and Ryzen.

ASUS AMD B450 B550 X570 series Motherboard ASUS AMD B450 B550 X570 series Motherboard

PAȘI PENTRU UPDATE

 • BIOS FLASHBACK®
 • EZ FLASH 3
  1. BIOS Flashback®

   Cerințe:

   • Sursă alimentare PC
   • Flash Drive USB
   • Placă de bază ASUS cu BIOS Flashback®

   Descărcați versiunea UEFI BIOS corectă

   Faceți click mai jos pe lista de suport sau vizitați site-ul de asistență ASUS la www.asus.com pentru a descărca și extrage cel mai recent fișier BIOS.CAP.

  2. Redenumiți fișierul BIOS

   Redenumiți fișierul conform instrucțiunilor din readme.txt aflat în fișierul zip și salvați-l în folderul de nivel superior (rădăcină) de pe dispozitivul de stocare USB.

  3. Opriți sistemul și mențineți sursa de alimentare conectată

  4. Conectați dispozitivul de stocare USB, apoi apăsați butonul dedicat pentru a finaliza actualizarea BIOS-ului

   Conectați dispozitivul de stocare USB la portul USB BIOS Flashback® al plăcii de bază; apoi apăsați și mențineți apăsat butonul BIOS timp de trei secunde. Când LED-ul începe să clipească, eliberați butonul.

  1. EZ FLASH 3

   Cerințe de sistem:

   • EZ Flash 3 permite actualizări BIOS prin intermediul unui dispozitiv USB sau pe internet. Pentru informații complete de asistență, vă rugăm să consultați site-ul web de suport relevant pentru modelul plăcii de bază.

   Conectați cablul Ethernet

   Conectați un cablu de rețea funcțional la sistemul dvs. Este necesară o conexiune activă la internet.

  2. Accesați configurarea EZ 3 Flash

   Pentru a intra în BIOS, apăsați tasta Delete (Del) sau F2 în timpul procesului de pornire a sistemului, auto-testare (POST). În BIOS, apăsați F7 pentru a accesa modul Avansat. Utilizați tastele săgeată pentru a selecta meniul Tool; apăsați Enter și apoi selectați ASUS EZ Flash 3 Utilities.

  3. Actualizați BIOS-ul prin internet

   Selectați prin Internet pentru a actualiza BIOS-ul. Apoi, selectați o conexiune activă la internet. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a începe descărcarea și actualizarea BIOS-ului.

  4. Actualizare automată

   Așteptați ca EZ Flash 3 să actualizeze automat BIOS-ul. La final, sistemul dvs. va reporni automat.

LISTA DE MODELE SUPORTATE