ASUS preporučuje Windows.

  ASUS Transformer Book Flip TP200SA

  Manji. Lakši. Lakše se okreće!
  Manji. Lakši.
  Lakše se okreće!
  Manji. Lakši. Lakše se okreće!
  Lakši nego ikada
  Pažljivo skidajući svaki gram prekomerne težine, napravili smo najlakši Flip ikada. Sa laganih 1,2 kg, TP200 je savršeni uređaj koga možete poneti bilo gde i koji je spreman da ide sa vama kuda god vas dan odnese. Uvek je od pomoći za posao, za deljenje ili jednostavno za opuštanje.
  1.2 kg –lak kao pero
  Manji od A4 papira
  Izražajna elegancija
  Predivna metalna završnica čini Flip TP200 fantastičnim na dodir, a njegov izgled pun stila čini da se izdvaja iz gomile. Ali Flip TP200 nije samo lep na izgled i dodir: tekstura otporna na grebanje je zapanjujuće čvrsta i izdržljiva, pomažući na taj način da se ne umanji njegova elegantna lepota.
  Čvrsto napravljen,
  iz svakog ugla
  Robustna i izvanredna šarka od 360-stepeni kod Flip TP200 laptopa vam pruža slobodu da organizujete svoj život na način na koji želite. Uradite ozbiljni posao na laptop modu. Prebacite se na šator mod da biste podelili ili diskutovali stvari sa vašim kolegama. Kreirajte vaš lični bioskop u trenutku uz pomoć stand moda. I gde god da ste, Flip-ov korisni tablet mod je unapređen laganim dizajnom i superiornom autonomijom baterije.
  360 robustna šarka
  20,000 testova na šarki
  Reverzibilni USB tip C port, konektuje se brže i lakše!
  Type-c
  USB 3.0
  USB 2.0
  Micro HDMI
  Micro SD
  Novi, reverzibilni UBS tip C port čini povezivanje uređaja mnogo lakšim, a njegov kompaktni dizajn omogućava Flip-u TP200 da bude tanji nego ikad. Brzi USB 3.1 Gen 1 ( i do 5 Gbit/s) vam omogućava da prebacite film od 2 GB na USB drajv za manje od 2 sekunde! Za maksimalnu pouzdanost i kompatibilnost, TP200 takođe ima standardne USB 3.0 i USB 2.0 portove, plus mikro HDMI za konektovanje na eksterne monitore.
  Trenutni odgovor i na najlakši dodir
  Flip TP200 je dizajniran da u trenutku odgovori na svaki vaš dodir. Udvostručili smo osetljivost na dodir, pa je zato čak i najmanji pokret vrhova vaših prstiju detektovan, i dovoljni su mu i najnežniji dodiri da radi perfektno. Zapravo, divno je što reaguje precizno čak i na male dečije vrhove prstiju.
  2 X osetljiviji
  Osetljiv na do 10 komandi u isto vreme
  Udobnost kucanja je u detaljima
  Samo zato što je Flip TP od 11,6 inča neverovatno tanak, lagan i kompaktan, ne znači da morate da se mučite dok kucate na njemu. Napravili smo izvanrednu tastaturu sa tasterima u punoj veličini i sa odgovarajućim hodom tastera da bi bila krajnje komforna za korišćenje, čak i za maratonska kucanja. Pametno napravljen mehanizam tastera im daje ohrabrujuće čvrst osećaj – detalji poput ovog stavljaju Flip TP200 ispred ostalih.
  Napredni dizajn tastera
  1.6 mm hod tastera
  Responzivni tačped koji je pametan
  Veliki responzivni tačped na Flip-u TP200 čini da se bez muke krećete kroz Windows. Napravili smo ga da bude ekstra-osetljiv, za trenutni odgovor. Da izbegne one iritirajuće skokove kada vaš dlan dodirne tačped, koristimo ekskluzivni pametni algoritam koji prepoznaje razliku između prstiju i dlana. To je savršeni balans između osetljivosti i upotrebljivosti.
  Drugi brendovi ASUS
  Jasan pogled, iz svakog ugla!
  Široki uglovi gledanja obezbeđuju da slike nikad ne izgledaju isprano ili kao da im nedostaje kontrast, čak i kada ih gledate van centra. Ovo čini Flip TP200 savršenim za deljenje sadržaja ekrana sa grupom ljudi, na kom god modu Flip bio.
  178 IPS
  Ceo dan na vaš način.
  Flip TP200 pakuje punih 8 sati radnog vremena u svoju bateriju, pa ne morate konstantno da budete na oprezu gde ćete naći utikač za struju. I uz sve njegove svestrane modove pod vašim prstima, Flip TP200 je sve što vam treba za celodnevnu zabavu.
  Otključajte najbolje Windows 10 iskustvo
  Niz mikrofona optimizovan za Cortana-u znači da Flip TP200 uvek odgovara brzo i precizno na "Hej Kortana!" komandu za aktivaciju. Windows 10 vam takođe omogućava da radite brže i glađe, sa Continuum modom koji automatski menja sadržaj stvari na Windows ekranu u zavisnosti od toga kako koristite Flip TP200 – tako da uvek dobijate najbolje Windows iskustvo, za svaki Flip mod!
  Cortana
  Continuum
  Mod