ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUS Transformer Book T300LA

  ASUS Transformer Book T300LA

  In een handomdraai van laptop naar tablet

 • Magnetische toetsenbord dock voor direct schakelen tussen modi
 • Intel® Core™ i7 en een Full HD IPS-scherm
 • Werk en speel tot wel 8 uur op een enkele acculading
  Product Image

  Transformeer uw flexibiliteit
  In een handomdraai van laptop naar tablet

  Transformeer met ons mee @ www.asus.com/in-search-of-incredible

  ASUS Transformer Book T300 Productvideo
  De ultradraagbare getransformeerd

  Flexibiliteit, stijl en kracht  De ASUS Transformer Book T300 geeft u zowel stijl als flexibiliteit. De duurzame geborstelde metalen afwerking en het slanke ontwerp laten hem opvallen, en het haarscherpe 13,3-inch Full HD IPS-scherm heeft een brede 178 graden kijkhoek die hem perfect maken voor werk of ontspanning. En dankzij het compacte magnetische toetsenbord dock is het schakelen tussen laptop- en tabletmodus een kwestie van seconden.

  Snel en efficiënt  Met zijn 4e generatie Intel® Core™-processor beschikt de Transformer Book T300 over alle kracht die u nodig hebt voor zelfs de meest veeleisende taken. De uitmuntende energie-efficiëntie van deze verbluffende Intel®-processor zorgt ervoor dat de accuduur niet ten koste gaat van de prestaties. Ook op de opslag wordt niet bezuinigd, want de Transformer Book T300 beschikt over een razendsnelle NGFF SSD die u niet laat wachten tijdens het laden van uw gegevens of programma's.

  High-performance productiviteit
  Werk langer zonder stopcontact

  Werk langer zonder stopcontact  De Transformer Book T300 gaat tot acht uur mee op zijn accu en dankzij de exclusieve ASUS Super Hybrid Engine II-technologie profiteert u van een langere stand-by-duur van tot wel twee weken, met vrijwel onmiddellijke hervatting. Druk gewoon op de aan/uitknop en de T300 is in slechts twee seconden klaar voor gebruik. U hoeft dus nooit meer te wachten als het tijd is om te werken - of te spelen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over gegevensverlies als de T300 gedurende langere tijd niet wordt gebruikt. Er wordt een automatische back-up gemaakt van gegevens zodra het accuniveau onder de 5% komt in stand-by-modus, zodat u geen nare verrassing wacht als u hem de volgende keer aanzet.

  Ontworpen voor touch  De ASUS Transformer Book T300 is heerlijk tactiel, maar dat gaat veel verder dan uitsluitend het gevoel van zijn fraaie geborstelde metalen afwerking. Windows 8 is ontworpen met touch in het achterhoofd en het speciale ASUS Human Computer Interface-team helpt het gebruik nog intuïtiever te maken, met functies zoals een vlot reagerend multi-touch scherm en een groot touchpad met Windows 8 multi-touch ondersteuning. Dus hoe u ook wilt werken, de Transformer Book T300 is er klaar voor.

  Het dock der docks
  Heftige geluidskwaliteit

  Heftige geluidskwaliteit  Ontwikkeld door een team van experts van het ASUS Golden Ear-team, maakt SonicMaster audiotechnologie gebruik van een op maat gesneden mix van hardware en software om de geluidskwaliteit te verbeteren tot een niveau ver boven wat men zou verwachten van zo'n kleine laptop. Grote luidsprekers met grote resonantiekamers leveren rijke, ronde basklanken, terwijl geavanceerde audioverwerking-tools het frequentiebereik vergroten, zodat muziek, films en games fantastisch klinken.

  Toegang tot uw gegevens en bestanden, altijd en overal  De Transformer Book T300 wordt geleverd met gratis 3GB ASUS WebStorage voor onbeperkte tijd. WebStorage maakt het gemakkelijk om data in de cloud op te slaan en te delen - persoonlijke bestanden, foto's, muziek, films en meer. WebStorage synchroniseert automatisch met andere apparaten, dus u hoeft geen bestanden meer mee te nemen op een USB-stick - alles wat u nodig hebt is een internetverbinding. WebStorage laat u ook media streamen wanneer u onderweg bent, en bestanden delen met vrienden is een kwestie van een paar klikken.

  Toegang tot uw gegevens en bestanden, altijd en overal

  OP ZOEK NAAR HET ONGELOOFLIJKE