Deals
Support

Orion PRO

 

Win in Stijl; Presteer in Comfort

De Orion PRO full-size gaming headset is ontworpen om gamers helemaal te laten opgaan in de beste audio en hen de positionering te geven die nodig is in elk spel en op elke locatie. Na uitgebreide R&D en rekening houdend met feedback van klanten, concludeerde het ROG-team dat gebruikerscomfort essentieel is als het gaat om gaming headsets. Daarom beschikt de ROG Orion PRO over 100mm oorbedekkende schelpen voor beter comfort, en biedt hij meeslepende audio via grote 50mm neodymium drivers.

ROG Spitfire USB audioprocessor - krachtige driver-loze DSP

ROG Orion PRO voegt de ROG Spitfire USB audioprocessor toe; deze werkt op hardwareniveau zonder een driver te hoeven installeren. Het krachtige hardwarematige digital signal processing-ontwerp draagt ​​bij aan snellere set-up bij gaming-evenementen, en voldoet aan de meest professionele gaming-locaties.

De ROG Spitfire biedt gamers gemakkelijk bereikbare toegang tot spelverbeterende geluidstechnologieën: FPS EQ voor betere audiopositionering in first person shooters, 7.1 virtuele surround en een hoofdtelefoonversterker. Elk heeft een eigen knop om met één klik in- of uit te schakelen, zonder de software-interface te hoeven gebruiken.

FPS-modus: verras de tegenpartij

FPS EQ is ontwikkeld door het analyseren van de audio-eigenschappen van een aantal toonaangevende first person shooters, waarbij geavanceerde geluidsalgoritmen in de hardware zijn ingebouwd om egalisatie te verbeteren en details duidelijker naar voren te halen. Gamers kunnen bewegingen van tegenstanders, geweervuur, commando's en andere geluidssignalen horen met betere directionele precisie, wat bijdraagt ​​aan een succesvol spel.

7.1 virtuele surround-modus: ga helemaal op in de strijd

De 7.1 virtuele surround-modus presenteert levensechte en vervormingsvrije in-game surround. Het ontwerp optimaliseert surround-effecten die oorspronkelijk niet specifiek werden geprogrammeerd voor games, wat resulteert in meer natuurlijke en evenwichtige in-game audio waar u helemaal in op gaat.

Hoofdtelefoonversterker-modus: versterkt de kleinste maar essentiële auditieve aanwijzingen

De geïntegreerde hoofdtelefoonversterker van de ROG Spitfire is voorzien van ROG-technologie die de in-game geluidsdetails versterkt, en is op maat gemaakt voor de tonale prestaties van ROG gaming headsets, in tegenstelling tot de gebruikelijke koptelefoonversterkers die u kunt kopen.Levensechte in-game audio

50mm neodymium magneet driver units

De grote 50mm neodymium drivers op de Orion PRO zijn zorgvuldig afgestemd om dynamische audiopositionering te bieden. Ze bieden uitmuntende helderheid, donderende bassen en extreem lage vervorming. Krachtig, dynamisch geluid maakt het virtuele slagveld zo echt, dat elke actie en reflex een razendsnelle tweede natuur wordt.Intrekbare ruisfilterende microfoon

Op basis van feedback van de gemeenschap maakt de ROG Orion PRO voor eenvoudigere hoekaanpassing gebruik van een intrekbare en flexibele microfoonarm die netjes opgeborgen kan worden indien niet in gebruik. Nieuwe ruisfilterende microfoontechnologie zorgt voor gevoeligere spraakopnamemogelijkheden, voor duidelijker in-game communicatieVolledige focus op het strijdtoneel dankzij effectieve 30dB ruisisolatie

Ruis wordt gezien als een van de doorslaggevende kwesties voor gamers, omdat het vaak afleiding veroorzaakt en kan leiden tot verkeerde beslissingen - die op hun beurt de winstpercentages verlagen. De ROG Orion PRO is zo ontworpen dat de oren geheel bedekt worden door de grote oorbedekkende schelpen; dit biedt gamers geoptimaliseerde geluidsisolatietechnologie, wat zorgt voor betere winstpercentages tijdens het gamen en volledige onderdompeling in het geluid. Het blokkeert effectief verstoringen zoals omgevingslawaai en menselijke spraak, twee van de belangrijkste ruisveroorzakers tijdens gaming-evenementen. Zelfs de kleinste geluiden kunnen essentiële geluidsdetails maskeren, dus zorg ervoor dat uw gamingapparatuur u volledig helpt opgaan in de gameplay en elke audio-aanwijzing oppikt om de juiste beslissing te nemen.

Langdurig comfort en gamer-vriendelijk ontwerp

Uitstekend afgestelde klemkracht

Door middel van uitgebreid onderzoek en het testen van verschillende prototypes, zijn we er in geslaagd om het Orion PRO-ontwerp niet alleen licht en ergonomisch te maken, maar ook te voorzien van optimale klemkracht voor maximaal comfort

100mm full-size oorbedekkende schelpen

ROG-ontwerpers hebben gekozen voor grote 100mm oorbedekkende schelpen van uitstekend ademende kwaliteit leer.


Kabelbeheer

De ROG Orion PRO bevat een gebruiksvriendelijk, handig kabelbeheersysteem waarmee een lelijke kabelwarboel wordt voorkomen.


2,5m gevlochten kabel met vergulde connectoren

De ROG Orion PRO is voorzien van een zware gevlochten kabel en vergulde connectoren voor een langere levensduur en minder vervorming. De verlengde 2,5m lange kabel geeft gamers bovendien grotere bewegingsvrijheid.

Volumeregelaar in kabel

Eenvoudig volume aanpassen of dempen via compacte clip-on volumeregelaar.
De Republic of Gamers is er volledig op gespitst om u te helpen vaker te winnen, via superieur audiovermogen, nauwkeurige positionering en levensecht opgaan in het spel ― de perfecte hulpmiddelen voor die kritieke online shooter-momenten. De strijd aangaan met in het donker verborgen sluipschutters die profiteren van hun dekking om u vast te pinnen? Hoogste tijd om met uw team in de aanval te gaan, via krachtige en nauwkeurige audio-informatie over het strijdtoneel – dankzij geavanceerde Xonar geluidshardware. Geen verwarring of onzekerheid meer. Duidelijke audio verandert u in een virtuele online gaming-generaal, en baant de weg naar de overwinning.

Superieure audiodetectie en positionering maken met ROG audioapparatuur uitgeruste gamers echte kampioenen. Ontwikkeld met gebruik van realistische inzichten van fulltime spelers en verfijnd met de expertise van het Xonar-team, met als ultieme doel u te helpen winnen! Gemaakt voor de meest fanatieke gamers zijn de ROG audioproducten volledig gericht op winstkans vergrotende functies, van duidelijke communicatie tot nauwkeurige detectie die elke voetstap van de vijand versterkt. Afgelopen met dat rondsluipen en stiekem aangevallen worden!

comparison icon
Compare (0)
Accessoires
Headsets en audio