TUF Gaming H5

TUF Gaming H5 met on-board 7.1 virtuele surround en duurzaam roestvrijstalen hoofdbandontwerp voor uitstekende gaming-ervaringen op pc en PS4.
  • On-board 7.1 virtuele surround sound met één druk op de knop op de dongle
  • Exclusieve 50mm ASUS Essence-drivers en luchtdichte kamer voor meeslepende audio
  • Robuuste roestvrijstalen hoofdband voor verbeterde duurzaamheid
  • Lichtgewicht ontwerp en verstelbare oorschelpen passen op alle hoofden en oren, zodat u in alle comfort kunt gamen
  • Cross-platform ondersteuning voor pc, Mac, PS4, Nintendo Switch, mobiele telefoons en Xbox One
OP product mainImage
ASUS
TUF GAMING

Meeslepende audio. Robuuste duurzaamheid

De nieuwe TUF Gaming H5-headset is ontworpen om ongelooflijke geluidskwaliteit en robuuste duurzaamheid te bieden. Met on-board 7.1 virtuele surround sound, exclusieve ASUS Essence-drivers en een ontwerp met luchtdichte kamer zorgt de TUF Gaming H5 voor een upgrade van de in-game audio-ervaring, met rijk, meeslepend geluid. Het lichtgewicht ontwerp biedt geweldig comfort tijdens lange gaming-sessies, en een roestvrij stalen hoofdband maakt de headset bestand tegen de ontberingen van frequent gamen en reizen. De TUF Gaming H5 is uitgerust met een 3,5mm connector, zodat de headset kan worden gebruikt met meerdere platformen, waaronder pc, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele telefoons.

Ongelooflijk diepe bassen, duidelijkere details

Exclusieve luchtdichte kamer en ASUS Essence-drivers

De TUF Gaming H5 heeft de meest iconische audiofuncties van de ASUS gaming-headset geërfd, de exclusieve luchtdichte kamer en de ASUS Essence-drivers, die een helderder geluid leveren met krachtige bassen, zodat u zich helemaal kunt onderdompelen in een natuurlijk klinkende, meeslepende gaming-ervaring.

Directe onderdompeling in de game

Knopgeschakelde 7.1 Virtual Surround Sound

De TUF Gaming H5 heeft geen software nodig en beïnvloed de pc-prestaties niet; is voorzien van on-board 7.1 virtuele surround sound, dat eenvoudig kan worden ingeschakeld via één enkele knop op de dongle!

Robuuste, lang meegaande duurzaamheid

Roestvrijstalen hoofdband

Om de ontberingen van intensief gamen te weerstaan, is de hoofdband van de TUF Gaming H5 gemaakt van robuust roestvrij staal dat sterk en duurzaam is, voor langdurig gebruik.

Verstelbare oorschelp en lichtgewicht ontwerp

Met zijn verstelbare oorschelpen past de TUF Gaming H5 bij allerlei hoofdvormen en stelt het gamers in staat om zonder enige vermoeidheid door te spelen tijdens lange gaming-sessies. Het lichtgewicht ontwerp helpt de druk te verminderen die de headset geeft aan gamers en is ook zeer geschikt voor op reis.

Dubbele microfoons

Goed voor gaming en onderweg chatten

De TUF Gaming H5 heeft een doordacht ontwerp met twee microfoons: een afneembare boom-microfoon die duidelijke communicatie biedt tijdens het gamen, en een microfoon in de kabel die handig is voor telefoontjes en andere dagelijkse taken. Bovendien zijn de in de kabel verwerkte instelbare volumeregeling en de microfoondemping handig in het gebruik.

Eén headset voor alle platformen

Met de TUF Gaming H5 heeft u geen andere headset nodig voor console gaming. De TUF Gaming H5 biedt cross-platform ondersteuning, inclusief pc, Mac, PS4, Nintendo Switch, mobiele telefoon en Xbox One.

Armoury II

Armoury II is software die uitgebreide bedieningsopties en een intuïtieve gebruikersinterface biedt, zodat de TUF Gaming H5 gemakkelijk is af te stellen op de eigen speelwijze1. Krijg volledige controle over de audio-ervaring, van equalizing (EQ) tot 7.1-luidsprekerniveau-balans2, en maak en gebruik zelfs gemakkelijk audioprofielen voor verschillende speltypen en scenario's, zoals first-person shooters en racen.

1 Audio-instellingen en profielen zijn alleen beschikbaar wanneer de TUF Gaming H5 is aangesloten via de meegeleverde USB-dongle.
2 Audio-instellingen en profielen worden niet ingeschakeld als de headset is verbonden met spelsystemen zoals pc's, PlayStation 4, Nintendo Switch of mobiele apparaten zonder Armoury II-software.

DE TUF GAMING-LIJN

comparison icon
Compare (0)