TUF Gaming H5 Lite

TUF Gaming H5 Lite met exclusieve ASUS Essence-drivers en luchtdichte kamer en een duurzame roestvrijstalen hoofdband voor uitzonderlijke gaming-ervaringen op pc en PS4
  • Exclusieve 50mm ASUS Essence-drivers en luchtdichte kamer voor meeslepende audio
  • Robuuste roestvrijstalen hoofdband voor verbeterde duurzaamheid
  • Lichtgewicht ontwerp en verstelbare oorschelpen passen op alle hoofden en oren, zodat u in alle comfort kunt gamen
  • Cross-platform ondersteuning voor pc, Mac, PS4, Nintendo Switch, mobiele telefoons en Xbox One
OP product mainImage
ASUS
TUF GAMING

Meeslepende audio. Robuuste duurzaamheid

De nieuwe TUF Gaming H5 Lite-headset is ontworpen om ongelooflijke geluidskwaliteit en robuuste duurzaamheid te bieden. Met exclusieve ASUS Essence-drivers en een ontwerp met luchtdichte kamer zorgt de TUF Gaming H5 Lite voor een upgrade van de in-game audio-ervaring, met rijk, ruimtelijk geluid en stevige bassen. Het lichtgewicht ontwerp biedt geweldig comfort tijdens lange gaming-sessies, en een roestvrij stalen hoofdband maakt de headset bestand tegen de ontberingen van frequent gamen en reizen. De TUF Gaming H5 Lite is uitgerust met een 3,5mm connector, zodat de headset kan worden gebruikt met meerdere platformen, waaronder pc, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele telefoons.

Ongelooflijk diepe bassen, duidelijkere details

Exclusieve luchtdichte kamer en ASUS Essence-drivers

De TUF Gaming H5 Lite heeft de meest iconische audiofuncties van de ASUS gaming-headset geërfd, de exclusieve luchtdichte kamer en de ASUS Essence-drivers, die een helderder geluid leveren met sterke bassen, zodat u zich helemaal kunt onderdompelen in een natuurlijk klinkende, meeslepende gaming-ervaring.

Robuuste, lang meegaande duurzaamheid

Roestvrijstalen hoofdband

Om de ontberingen van intensief gamen te weerstaan, is de hoofdband van de TUF Gaming H5 Lite gemaakt van robuust roestvrij staal dat sterk en duurzaam is, voor langdurig gebruik.

Verstelbare oorschelp en lichtgewicht ontwerp

Met zijn verstelbare oorschelpen past de TUF Gaming H5 Lite bij allerlei hoofdvormen en stelt het gamers in staat om zonder enige vermoeidheid door te spelen tijdens lange gaming-sessies. Het lichtgewicht ontwerp helpt de druk te verminderen die de headset geeft aan gamers en is ook zeer geschikt voor op reis.

Dubbele microfoons

Goed voor gaming en onderweg chatten

De TUF Gaming H5 Lite heeft een doordacht ontwerp met twee microfoons: een afneembare boom-microfoon die duidelijke communicatie biedt tijdens het gamen, en een microfoon in de kabel die handig is voor telefoontjes en andere dagelijkse taken. Bovendien zijn de in de kabel verwerkte instelbare volumeregeling en de microfoondemping handig in het gebruik.

Eén headset voor alle platformen

Met de TUF Gaming H5 Lite heeft u geen andere headset nodig voor console gaming. De TUF Gaming H5 Lite biedt cross-platform ondersteuning, inclusief pc, Mac, PS4, Nintendo Switch, mobiele telefoon en Xbox One.

DE TUF GAMING-LIJN

comparison icon
Compare (0)