ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ET2311INKH

  ET2311INKH

  Zo echt. Zo'n gevoel.

  • 23" IPS-paneel, Full HD 1920 x 1080 LED-backlit scherm voor afspelen van HD-media
  • Slank, ruimtebesparend modern design met wandmontagemogelijkheid
  • 4e generatie Intel® Core™-processor zorgt voor grotere rekenkracht
  • HDMI-in en -uitgangen voor aansluiten van spelconsoles, Blu-ray spelers en andere HDMI-geschikte apparaten
  • ASUS SonicMaster Premium-technologie voor verbeterde duidelijkheid van audio, luider volume en meer gedetailleerd geluid
   Product Image

   Klik om video af te spelen

   Het hart van elke woning

   Voorzien van een strakke, moderne vormgeving en gebruikmakend van de nieuwste pc-technologie, brengt de ASUS ET2311 All-in-One pc-serie een geïnspireerde mix van gemak en veelzijdigheid bij u thuis. Weg met die ingewikkelde PC desktops van vroeger; deze All-in-One pc is direct uit de verpakking te gebruiken - zonder rommelige draden of ingewikkelde installaties. Het 23" Full HD LED-backlit paneel brengt beelden briljant tot leven in high-definition, en bespaart ook energie.

   Het in het oog springende uiterlijk past bij de luistervriendelijke hoogwaardige audio; de ASUS ET2311 All-in-One pc-serie is voorzien van ASUS SonicMaster Premium-technologie die verbeterde helderheid, luidere volumes en meer gedetailleerd geluid levert. Bovendien kunt u hem gebruiken als een tweede scherm, door hem via de HDMI-in poort aan te sluiten op andere pc's, laptops en tablets. De ASUS ET2311 All-in-One pc-serie is een compleet systeem dat uw thuis pc-ervaring vereenvoudigt.

   ASUS desktops - Het meest aanbevolen Windows-desktopmerk

   Innovatie, design en betrouwbaarheid vormen de kern van alle ASUS computers. Voor tweede jaar op rij 'Readers 'Choice' winnaar voor algemene tevredenheid en voor het derde opeenvolgende jaar in de Home categorie; het bewijs dat ASUS beter is in het leveren van wat klanten willen dan concurrerende fabrikanten van Windows desktop pc's. Zoals PCMag.com zegt: "Als u een Windows desktop pc wilt, is ASUS de beste keus".

   * Met toestemming overgenomen van www.pcmag.com. © 2014 Ziff Davis, Inc. Alle rechten voorbehouden.

   Hoogwaardige prestaties met volgende-generatie technologie

   De ASUS ET2311 All-in-One pc wordt aangedreven door de nieuwe 4e generatie Intel® Core™ processors en biedt op het hele moederbord verbeteringen qua multi-tasking en energiezuinigheid, voor koele, stille en snelle prestaties, zelfs bij de meest veeleisende productiviteitssoftware.

   Slanke en platte vormgeving.

   Ruimtebesparend en gemakkelijk wandmontagemodel voor flexibel gebruik.

   Haal meer uit minder. Slechts 6cm op het breedste punt.
   Haal meer uit minder. Slechts 6cm op het breedste punt.

   Zijn eenvoudige, geometrische ontwerp resulteert in een elegante, staande houding. ASUS-ontwerpers gebruikten dikke, opvallende lijnen om visuele interferentie te verminderen, wat resulteerde in een zeer slank ontwerp van slechts 6 cm op het breedste punt.

   Metalen voet

   Een eenvoudige driehoekige metalen voet ​​resulteert in een laag-profiel uitstraling.

   Verborgen knoppen

   Metalen voet

   Verborgen knoppen

   Strakke lijnen verbergen slim de gemarkeerde functietoetsen.

   Aan de muur te monteren

   De optionele ASUS-gecertificeerde VESA-wandmontage zorgt voor gemakkelijke, ruimtebesparende montage op elke muur.
   * Apart verkocht als accessoire

   Aan de muur te monteren

   Slanke en platte vormgeving

   Meeslepende audio, geoptimaliseerd door ASUS-experts

   ASUS All-in-One pc ET2311

   Hoor en voel de power van SonicMaster Premium

   ASUS SonicMaster Premium-audiotechnologie is een door het ASUS Golden Ear-team ontwikkelde audio-optimalisatietechnologie. Het beschikt over een groot aantal innovaties die voor duidelijkere audio, luider volume en gedetailleerder geluid zorgen. Samen met MAXXAUDIO professionele audioverwerking creëert dit een ongelooflijke auditieve onderdompeling.

   Volledig opnieuw ontworpen met hoogwaardige audiotechnologie, is de ASUS ET2311 All-in-One pc-serie uitgerust met ingebouwde kwalitatief hoogstaande luidsprekers die luid volume en pakkende geluidskwaliteit leveren, als begeleiding bij al uw muziek, video's en films.
   sonic master premium maxx audio

   Subwoofer
   ASUS-exclusieve SonicMaster subwoofer*

   Speciaal ontworpen en geoptimaliseerd door het ASUS Golden Ear-team, heeft de SonicMaster subwoofer een specifiek voor laag-frequentiebereik audiosignalen bedoelde resonantiekamer van 580cc; dit garandeert een rijkere bas-respons en luidere volumes voor de ET2311.

   * Bepaalde modellen

   Laat u meeslepen door betoverende Full HD-beelden

   Windows 8 - Mooi, snel, vloeiend
   Windows 8

   Windows 8 is opnieuw uitgevonden om u centraal te stellen. Plaats wat voor u het belangrijkst is op uw Startscherm, en krijg direct toegang tot uw mensen, apps, sites en meer. Daardoor bent u minder tijd kwijt aan zoeken en krijgt u meer gedaan. Windows 8 werkt soepel, intuïtief, en is ontworpen om u te laten doen wat u wilt, zoals u dat wilt.

   23
   23" Full HD LED-backlit scherm

   Het 23" 16:9 Full HD LED-scherm van de ET2311 levert high-definition content met extra nadruk voor details; dit bezorgt u meer plezier tijdens het spelen van games of het bekijken van films. De superscherpe kleurweergave verbetert uw productiviteit, entertainment en websurfervaring. Bovendien is de ASUS All-in-One PC ET2311-serie uitgerust met HDMI-in/uitgangen, waardoor hij compatibel is met HDMI-apparaten zoals spelconsoles; hierdoor kan de ET2311 worden gebruikt als een extern scherm.

   178° brede kijkhoek

   De ET2311 biedt een 178° horizontale en verticale kijkhoek die een eind maakt aan kleurafwijkingen op uw scherm, waar en hoe u er ook naar kijkt.   Ingebouwde BLU-RAY Combo* Drive

   Full HD LED Met pure HD-resolutie en verbazingwekkende helderheid, is Blu-ray Disc™ technologie de ultieme manier om van uw entertainment te genieten. U kunt zelfs uw video's op DVD branden om deze te delen met familie en vrienden.
   * Bepaalde modellen

   Betere prestaties
   Nieuwste Nvidia graphics voor geoptimaliseerde videobel-ervaring

   Uitgerust met een krachtige NVIDIA GT740M-videokaart met 1GB/2GB VRAM, rendert de ET2311-serie intense HD video en grote bestanden zonder de CPU enorm te belasten. De ET2311-serie is tevens voorzien van 802.11ac wifi en een geïntegreerde webcam en microfoon, zodat u verbinding kunt houden met uw familie en vrienden.
   * Optioneel

   Slimme gebruiksmogelijkheden

   Rijke I/O ondersteuning inclusief USB 3.0, HDMI-in en -uit poorten
   Rijke I/O ondersteuning inclusief USB 3.0, HDMI-in en -uit poorten

   USB 3.0 is geschikt voor het leveren van een bandbreedte van circa 5Gbps, oftewel ongeveer 10 keer de bandbreedte van de huidige USB 2.0 standaard. Dit maakt snellere overdracht mogelijk van grote bestanden zoals video's of foto's tussen een groot aantal apparaten zoals compatibele externe harde schijven en camera's. Deze hoge overdrachtssnelheid vermindert de overdrachtstijd van data aanzienlijk, zodat u minder tijd kwijt bent met wachten en meer tijd overhoudt voor echte taken.

   ASUS Ai Charger II voor sneller opladen via USB
   ASUS WebStorage

   ASUS Ai Charger II-technologie laadt op een USB-poort aangesloten smartphones en tablets op in de helft van de tijd, zelfs wanneer de pc uit staat.

   802.11ac wifi-ondersteuning - ontworpen voor toonaangevende snelheid en bereik

   Met draadloze overdrachtssnelheden tot 867Mbit/s bij compatibele routers, is 802.11ac wifi ongeveer 16 keer sneller dan 802.11g en circa drie keer sneller dan 802.11n, waardoor de ET2311-serie Full HD video kan streamen zonder het ongemak van netwerkkabels.
   USB 3.0

   TV kijken
   Kijk gemakkelijk TV; gewoon Plug & Play*

   De ET2311-serie speelt video af op echte 1080p en is voorzien van een ingebouwde hybride digitale/analoge TV-tuner. Dit maakt het een ideale TV-vervanger.

   * Bepaalde modellen


   ASUS WebStorage: tot 100GB gratis ruimte
   ASUS WebStorage

   Deel uw foto's, muziek en films 1 jaar lang via 100GB gratis opslagruimte en deel uw bestanden draadloos tussen meerdere apparaten.

   * Dit aanbod is beschikbaar vanaf 1 mei 2014.

   ASUS Launcher

   Vind eenvoudig de apps die u nodig hebt. U vindt alle vooraf geladen ASUS desktop apps uitstekend ingedeeld onder cloud, entertainment en instelling. Bovendien kunt u uw favoriete desktoptoepassingen ook vastpinnen. Gemakkelijk en efficiënt!
   ASUS Launcher