ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  EeeTop PC ET2002T

  EeeTop PC ET2002T

  De hele dag Computer en Multimedia Entertainment met een Gevoel voor Stijl

 • SRS Premium Sound & Hi-Fi speakers voor de ultieme audio-ervaring
 • Exclusieve software introduceert een nieuw niveau van interactieve communicatie
 • HDMI-ingang voor videoweergaveapparatuur en spelconsoles
 • ASUS´ exclusieve Real-time Webcam Image Capture Technologie verbetert op slimme wijze de beeldscherpte en helderheid
  Product Image

  Zeg dat overvolle bureaublad maar gedag

  Het minimalistische ontwerp en de slanke form factor van de ET2203T's garanderen een kleine footprint op het bureaublad. Het lichte en compacte ontwerp maken het de ideale, alles-in-één, plug-&-play PC. Een affiche dat verder wordt versterkt door het snelle en eenvoudige opstarten. Dus steek die stekker in het stopcontact en zet hem aan, want de dagen van overvolle bureaubladen en een kabelwarboel zijn voorbij.

  Beleef het allerscherpste in high-def. Entertainmen

  Beleef films en spellen zoals nooit tevoren met de EeeTop PC ET2203T. Deze vertegenwoordigt een doorbraak in PC-technologie dankzij de integratie van de Intel® Core™2 Duo-processor en een eigen dedicated ATI Radeon™ HD4570 videokaart met een 22-inch randloos high-definition breedbeeldscherm. Met een 16:9 beeldverhouding, Full HD 1080p ondersteuning en HDMI compatibiliteit levert de ET2203T kristalheldere, levensechte beelden.

  Samen met de embedded luxe stereo speakers, voorzien van SRS Premium Sound™, met virtuele 5.1 surround sound, dompelt de ET2203T u onder in een werkelijk buitengewone multimedia entertainmentervaring.

  Verbinding maken en communiceren via een intuïtieve gebruikersinterface

  De ET2203´s intuïtieve gebruikersinterface wordt verder aangevuld met een suite van programma´s die zijn ontwikkeld om uw leven gemakkelijker te maken. De Eee Bar helpt u het volledige potentieel van de ET2203T te benutten, door u snelle toegang te geven tot systeeminstellingen en uw meest gebruikte applicaties.

  Geen briefjes meer op de koelkast, want met Eee Memo kunt u persoonlijke notities of videoberichten achterlaten voor uw geliefden

  De ingebouwde webcam, uitgerust met ASUS' exclusieve Real-time Image Capture Technologie, zorgt voor een superieure beeldkwaliteit op 30-frames-per-seconde; terwijl de verbeterde lichtgevoeligheid u verzekert van geweldige opnamen, zelfs bij zwak licht.