ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  Vivo AiO V221ID

  Terug naar boven
  ASUS Splendid
  ASUS Tru2Life Video
  ASUS SonicMaster Premium
  Verrijkt met het ongelooflijke
  Voor al onze producten hebben we een simpel doel: uw digitale leven verrijken. Onze exclusieve software verbetert geluid, beeld en touch om u een echt ongelooflijke ervaring te geven. Geniet ervan!
  ASUS heeft een groot assortiment exclusieve apps, speciaal gemaakt om uw ASUS laptop te verbeteren. Hiertoe behoren handige tools en hulpprogramma's voor uw dagelijkse computergebruik, apps om uw entertainmentervaring te verbeteren, en productiviteitsverhogende software. Al deze apps zijn ontworpen om u een leuke en productieve ervaring te geven met uw ASUS laptop. Dus vergeet niet om naar de ASUS Giftbox app te kijken, om de verbazingwekkende dingen te ontdekken die ASUS-software voor u kan doen!
  ASUS Splendid
  Super-geoptimaliseerde kleur
  Perfecte beelden, altijd.
  Wij besteden veel zorg aan onze schermen, zodat ze alles zo duidelijk en nauwkeurig mogelijk weergeven.
  Wat is ASUS Splendid?
  Het is een onvermijdelijk feit dat geen twee LCD-panelen exact dezelfde kleuren weergeven. Dit komt door vele factoren die niet volledig kunnen worden verwijderd tijdens de productie, zoals de chemische samenstelling van de vloeibare kristallen, variaties in achtergrondverlichting en normale productietoleranties. Toch kunnen deze verschillen worden geminimaliseerd door zorgvuldige kwaliteitscontrole en fine-tuning van de parameters van het beeldscherm. Dit is precies wat ASUS Splendid doet: simpel gezegd, zorgt het ervoor dat al onze schermpanelen identieke, nauwkeurige kleuren weergeven. Op een technisch niveau maakt het gebruik van een combinatie van in de fabriek aangebrachte correcties (in het bijzonder, gammacorrectie en kleurtemperatuur correctie) en software-tuning, om een scherm te leveren met consistente, nauwkeurige kleuren, ongeacht het gebruikte ASUS-product.
  ASUS Splendid heeft vier één-klik vooraf ingestelde modi: Normale modus, Eye Care modus, Levendige modus en Handmatige modus. De normale modus geeft u de fabrieksgeoptimaliseerde instellingen; Eye Care-modus vermindert de blauw licht niveaus voor meer kijkcomfort; de Levendige modus past slim de weergave-instellingen aan om beelden een echt bruisende en levendige uitstraling te geven, zonder dat de kleuren er kunstmatig uitzien. Handmatige modus geeft gebruikers controle over de kleurtemperatuurinstelling, zodat ze het scherm kunnen aanpassen aan de eigen wensen en voorkeuren. Standaard worden ASUS Splendid-panelen ingesteld om de meest nauwkeurig mogelijke kleuren weer te geven, voor de beste kijkervaring. We realiseren ons echter dat u dit soms moet veranderen - bijvoorbeeld om een 'wow!' factor toe te voegen aan foto's of video's. Daarom hebben we naast de standaard Normale modus nog drie andere te selecteren modi toegevoegd: Eye Care, Levendig en Handmatig.
  Normale modus (Normal Mode)
  De combinatie van een consistent gamma en kleurtemperatuur in alle ASUS Splendid-panelen betekent dat kleuren in de normale modus nauwkeurig en consistent worden weergegeven, en zo dicht mogelijk bij de originele kleuren blijven. De Normale modus is de standaardmodus voor ASUS Splendid, maar deze kan gemakkelijk worden veranderd in een van de andere drie modi.
  Gammacorrectie
  Met gammacorrectie
  Zonder gammacorrectie
  Het zal u niet verbazen dat het menselijk oog op een nogal andere manier werkt dat een ​​LCD-paneel. Een LCD-beeldscherm toont helderheidsniveaus in een lineaire progressie van gelijke digitale stappen, maar de gevoeligheid voor helderheidsverschillen van het oog is niet-lineair - dat wil zeggen, het is meer gevoelig voor verschillen tussen donkere tinten dan voor verschillen tussen heldere tinten. Als we de reactie van het oog op helderheidstinten van zwart naar wit plotten in een grafiek, volgt het een kromme die de gammakromme wordt genoemd. Om de output van een LCD-scherm deze kromme te laten nabootsen - zodat het tinten weergeeft met de juiste helderheidsniveaus zoals waargenomen door het oog - moet de output worden aangepast via een gammacorrectie. Zonder gammacorrectie zou het lijken alsof een scherm slechts een beperkt aantal tinten toont, omdat de subtiele gradaties tussen vele tinten verloren zouden gaan.
  Om het gamma te corrigeren, passen onze technici de luminantie van elke door het paneel weergegeven grijstint aan - van puur zwart tot zuiver wit - zodat de output een gammakromme volgt. Dit gammacorrectieproces compenseert ook voor de kleine interne variaties die inherent zijn aan alle LCD-panelen. We voeren deze correctie uit voor elk ASUS Splendid-scherm, zodat elk paneel dezelfde standaard gammakromme heeft. Dit is een kromme met een wiskundige waarde van 2,2, de standaard gammawaarde die wordt gebruikt door het Windows-besturingssysteem.
  &
  Kleurtemperatuur
  10000K
  8000K
  6000K
  4000K
  2000K
  Gammacorrectie pakt het probleem aan van de niet-lineaire helderheidsresponse van het oog, maar doet niets met de nauwkeurigheid van de daadwerkelijke kleuren. Om dit op te lossen, is kleurtemperatuurcorrectie nodig. Wie ooit weleens verschillende LCD-panelen zij-aan-zij heeft bekeken terwijl ze een zuiver wit scherm weergeven (in een winkel, misschien), heeft waarschijnlijk de subtiele variaties in tinten ertussen opgemerkt. We lossen dit probleem op door de tint van een zuiver wit scherm aan te passen aan een vaste, standaardwaarde op al onze ASUS Splendid-schermen: deze waarde wordt de kleurtemperatuur genoemd.
  Hoge kleurtemperaturen zorgen dat een zuiver wit scherm er enigszins blauw ( 'koel') uitziet, terwijl lagere waarden er roder uitzien, met een 'warmere' tint. De kleurtemperatuur wordt gemeten in Kelvin (K), de eenheid van absolute temperatuur. De kleurtemperatuur van daglicht wordt als normaal genomen en alle ASUS Splendid-panelen worden gecorrigeerd naar exact deze kleurtemperatuur.
  =
  ASUS Splendid - Normale modus
  Met zowel gammacorrectie als kleurtemperatuurcorrectie. De beelden die u ziet via ASUS-panelen lijken identiek te zijn aan hoe u het zelfde ziet met uw eigen ogen.
  Eye Care modus
  Eye Care-modus is een speciale modus die is ontworpen om de ogen comfortabel te houden tijdens lange kijksessies.
  Vermindert blauw licht
  Te veel blootstelling aan het blauwe licht dat wordt gegenereerd door moderne kunstmatige verlichting - inclusief wat wordt uitgestoten door LCD-schermen - wordt geacht invloed te hebben op de gezondheid van het oog. De ASUS Eye Care-modus vermindert de uitstoot van blauw licht met tot wel 30% (afhankelijk van de eigenschappen van het LCD-paneel), zodat uw ogen altijd beschermd zijn bij gebruik van de Eye Care-modus.
  Minder blauw, meer levendig
  Met Eye Care
  Zonder Eye Care
  De ASUS Eye Care modus is heel anders dan andere blauw licht reductiesystemen. In plaats van een eenvoudig geel filter toe te passen op het hele beeld, vermindert de ASUS Eye Care modus het blauwe licht pixel voor pixel - zeer vergelijkbaar met de technologie die we gebruiken in de Levendige modus. De kleuren in elke afzonderlijke pixel worden geanalyseerd om te zien of er blauw licht aanwezig is, en als dat zo is, wordt de intensiteit verlaagd.
  Als er geen blauw aanwezig is in de pixel, blijft de pixel ongewijzigd. Deze slimme aanpak betekent dat blauw licht alleen wordt gereduceerd waar dat nodig is, en dat het resulterende beeld de meeste levendige kleuren behoudt, met als resultaat een veel natuurlijkere uitstraling.
  Zacht voor de ogen, warm voor het hart
  Met ASUS Eye Care-technologie brengen wij u ongelooflijke beelden die uw hart verwarmen, met verminderd blauw licht om ze zachter te maken voor uw kostbare ogen. Minder blauw licht, maar net zo mooi.
  Levendige modus
  In de Levendige modus voeren we zorgvuldig berekende aanpassingen uit aan de kleurverzadiging van de beelden, om deze levendiger te maken.
  Oorspronkelijke kleur
  Aangepaste kleur
  Creëert perfectie, pixel voor pixel
  In tegenstelling tot sommige fabrikanten, die gewoon een deken van kleurverzadiging over het hele beeld leggen, berekenen wij de optimale verzadiging voor elke individuele pixel. De exacte waarden voor elke pixel worden berekend om rekening te houden met de individuele kenmerken van het paneel, samen met de resultaten van onze psychofysische studies om de subjectieve menselijke reactie op kleurintensiteit te bepalen. Het resultaat is een algeheel niveau van kleurverzadiging dat er niet kunstmatig uitziet, maar de kleuren verbetert om afbeeldingen er fantastisch uit te laten zien.
  Handmatige modus
  Hoewel we veel energie steken in het weergeven van de best mogelijke beelden, realiseren we ons dat u soms de kleurtemperatuur van een scherm wilt aanpassen ten opzichte van de standaardwaarde. Bijvoorbeeld vanwege het werken onder verschillende lichtomstandigheden, of gewoon om het aan de eigen voorkeur aan te passen voor koeler of warmer aanvoelende weergegeven kleuren.
  Stem af op uw smaak, met regelbare kleurtemperatuur
  In de handmatige modus kunt u gemakkelijk de kleurtemperatuur aanpassen aan uw smaak, binnen een bereik van -50 tot +50, met behulp van een eenvoudige schuifregelaar. Als u een extern ASUS Splendid-scherm aansluit op een ASUS laptop, hetzij om het scherm van de laptop te dupliceren of om het te gebruiken als tweede beeldscherm, wordt ASUS Splendid automatisch uitgeschakeld om eventuele problemen of conflicten te vermijden. Het werkt echter perfect als het externe scherm wordt gebruikt als uitbreiding op het scherm van de laptop.
  ASUS Tru2Life Video
  Pixelperfecte video, altijd!
  Pixelperfecte video, altijd!
  ASUS Tru2Life Video videotechnologie laat uw video's er fantastisch uitzien. Met behulp van intelligente software die elke pixel in elk videobeeldje optimaliseert, profiteert u van de best mogelijke beeldkwaliteit - elke keer!
  Wat is ASUS Tru2Life Video?
  ASUS Tru2Life Video is exclusieve videoverbeteringstechnologie die vergelijkbaar is met wat wordt aangetroffen in hoogwaardige televisies. Het maakt gebruik van intelligente software-algoritmen om de scherpte en het contrast van elk videobeeldje te optimaliseren, zodat video's er scherper, gedetailleerder en realistischer uitzien. Iedere keer dat uw computer een videobeeldje naar het scherm stuurt, analyseert ASUS Tru2Life Video elke individuele pixel in het beeldje en optimaliseert het de helderheid en scherpte ervan. Verbeterde scherpte
  Tru2Life Video kan op slimme wijze meer dan een miljoen scherptewaarden per frame optimaliseren, wat resulteert in verbeterde details en een levensechter beeld.
  Verbeterd contrast
  De slimme algoritmen in ASUS Tru2Life Video analyseren het helderheidshistogram voor elke videopixel in elk beeldje, om vervolgens op intelligente wijze de helderheidsniveaus en zwartwaarden aan te passen. Dit kan het contrast verbeteren met tot wel 200%, zodat verborgen details in donkere gebieden naar voren komen, terwijl de heldere gebieden net zo briljant blijven!
  Het eindresultaat? Kleurrijkere, levendigere en scherpere video's met ongelooflijk contrast! Wie ASUS Tru2Life Video in actie heeft gezien, zal zich afvragen hoe hij het ooit zonder heeft gedaan!
  Pixelperfecte video, altijd!
  ASUS Tru2Life Video videotechnologie laat uw video's er fantastisch uitzien. Met behulp van intelligente software die elke pixel in elk videobeeldje optimaliseert, profiteert u van de best mogelijke beeldkwaliteit - elke keer!
  ASUS SonicMaster Premium
  Audioperfectie
  Het meest
  ongelooflijke geluid.
  ASUS SonicMaster brengt u ongelooflijk krachtig, haarzuiver geluid dat uw emoties zal raken met zijn rijkdom en schoonheid.
  Hardware, geperfectioneerd.
  Bij luidsprekers past 'one size' zeker niet altijd. Om het best mogelijke geluid uit een apparaat te krijgen, nemen we veel tijd om er zeker van te zijn dat we luidsprekers gebruiken die perfecte passen bij zijn fysieke kenmerken, zorgvuldig kiezend uit een breed aanbod van vormen, maten en specificaties.
  Zodra ze de ideale luidsprekers hebben gekozen, werkt het ASUS Golden Ear-team nauw samen met het productontwerp-team om ervoor te zorgen dat de luidsprekers precies op de juiste positie worden geplaatst voor maximale audioweergave. Voor deze beslissing moet rekening worden gehouden met vele complexe factoren, zoals de afmetingen van de klankkast en de richting waarop de luidspreker wijst.
  Zorgvuldig afgestelde software
  Het ASUS Golden Ear-team is als groep van professionele geluidsexperts verantwoordelijk voor het gehele audiosubsysteem van elk apparaat. Samenwerkend met gerenommeerde audiotechnologiebedrijven, zorgt het Golden Ear-team voor het aanpassen en zorgvuldig afstellen van de audio-hardware en software op elk apparaat, om ervoor te zorgen dat de luisterervaring spannend, meeslepend en onvergetelijk is.
  Als u een meer gevorderde gebruiker bent, kunt u de volledige controle nemen over de ICEpower® grafische equalizer-instellingen en de balans van de audiofrequenties aanpassen aan uw eigen persoonlijke smaak. (alleen beschikbaar voor bepaalde modellen) voor uw ASUS SonicMaster-aangedreven apparaat, ongeacht de geluidsbron. Het heeft vijf eenvoudige één-klik presets - Muziek, Film, Gaming, Opname en Spraak - die zijn geconfigureerd met de optimale instellingen voor elke modus.
  ASUS Audio Wizard

  Muziek-modus
  Dit is de modus die u via minimale verbeteringen een levensechte geluidservaring brengt, zodat wat u hoort precies is wat de oorspronkelijke producent u wilde laten horen.

  Film-modus
  Voor een meeslepende filmervaring verbetert deze modus de bassen en hoge frequenties om u volledig te laten profiteren van die krachtige geluidseffecten, net alsof u in de bioscoop bent.

  Gaming-modus
  Dit is voor als u elk geluidsdetail in een spel wilt verbeteren: het geluid van de motor in een racespel of realistisch klinkende explosies in een gevechtszone. Met de toegevoegde ruimtelijke details van de Gaming-modus kunt u genieten van werelden die uw voorstellingsvermogen te boven gaan.

  Opname/Spraak-modus
  Slecht gecomprimeerde opnames kunnen verschrikkelijk klinken, met slechte bassen en vervormde hoge frequenties. De Opname-modus zorgt ervoor dat al uw opnamen duidelijk en goed in balans zijn.

  Handmatige modus
  Als u een meer gevorderde gebruiker bent, kunt u de volledige controle nemen over de ICEpower® grafische equalizer-instellingen en de balans van de audiofrequenties aanpassen aan uw eigen persoonlijke smaak. (alleen beschikbaar voor geselecteerde modellen)