ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  A4310

  A4310

  20" zakelijke All-in-One pc met verbeterde prestaties en ingebouwd beheer

  • Aangedreven door 4e generatie Intel® Core™ processors
  • 20" LED 2-punts aanraakscherm
  • Ingebouwde USB 3.0- en USB 2.0-poorten, COM-poorten, een HDMI-out poort en een VGA-out poort zorgen voor veelzijdige toepassingsmogelijkheden
  • DIMM deurontwerp aan achterzijde voor flexibiliteit bij geheugenupgrades
  • VESA-muurbevestiging maakt flexibele plaatsing mogelijk
   Product Image

   Verbeterde productiviteit

   Vernieuwde prestaties en connectiviteit   Intel
   Slimme prestaties

   De ASUSPRO Business All-in-One pc A4310 wordt aangedreven door een groot aantal CPU-opties, variërend van de nieuwste 4e generatie Intel® Core™ i3 en i5-processors, helemaal tot aan Intel Celeron® en Pentium® processors. Voldoet aan de behoeften van POS, educatief en dagelijks computergebruik.

   3 schermen poort
   Nieuwste NVIDIA® GeForce® graphics

   Uitgerust met een krachtige NVIDIA® GeForce® GT820M videokaart biedt de A4310-serie u snellere previews en creatie van HD-video, bespaart u meer tijd bij het delen van hoge-kwaliteit foto's met vrienden, en laat u genieten van meer vloeiende animaties en betere responsiviteit bij het spelen van de nieuwste games.

   * Alleen op bepaalde modellen.

   3 schermen poort
   ASUS WebStorage: tot 100GB gratis ruimte

   Deel uw foto's, muziek en films 1 jaar lang via 100GB gratis opslagruimte en deel uw bestanden draadloos tussen meerdere apparaten. Zoek op trefwoord om razendsnel de betreffende bestanden te vinden. Opnemen en uploaden van belangrijke vergadernotulen inclusief foto's, en ze openen op elk gewenst apparaat.

   flexible_support
   Wandmontage ontwerp

   Het slanke ontwerp van de 20" ASUSPRO A4310 All-in-One pc betekent dat deze minimale ruimte inneemt op het bureau. Met standaard ASUS-gecertificeerde wandmontageschroeven kan hij zelfs aan een muur worden gehangen zodat hij totaal geen bureauruimte meer inneemt. Dit maakt hem ideaal in elke omgeving passen.

   Handige uitbreidingsmogelijkheden

   Volledige connectiviteit met flexibele upgrademogelijkheden   Handige connectiviteit met COM-poort, USB 3.0, VGA-out poort en HDMI-out

   De A4310 All-in-One pc is ontworpen voor handige connectiviteit en is uitgerust met COM-poorten, USB 3.0-poorten, een VGA-poort en HDMI-out. Hij is eenvoudig aan te sluiten op andere zakelijke apparatuur - van projectoren op school tot barcodelezers en POS-systemen in de detailhandel. De extra COM-poort ondersteunt een breed scala aan apparatuur en biedt daarmee flexibeler gebruik - ideaal voor bedrijven die blijven uitbreiden.

   Door de gebruiker te upgraden geheugen

   De ASUSPRO A4310-serie is voorzien van een speciaal ontworpen Dual In-Line Memory Module deur (DIMM-klep) aan de achterzijde van de pc. Dit stelt gebruikers in staat om het geheugen van de AiO zelf te upgraden in een kwestie van seconden, wat de A4310 zowel flexibel als toekomstvast maakt omdat gebruikers indien nodig extra geheugen toe kunnen voegen.

   * Het verdient aanbeveling om het geheugen te vervangen door een RAM-module van hetzelfde type (dezelfde grootte, dezelfde snelheid, dezelfde fabrikant). Slechts één van de twee DIMM-slot is te upgraden.

   ET1620
   USB 2.0
   USB 3.0
   HDMI-out
   Microfoon
   Hoofdtelefoon
   6-in-1 kaartlezer
   DC-ingang poort
   USB 2.0
   VGA-poort
   LAN-poort
   COM-poort
   Te upgraden
   geheugen
   ET1620


   Multi-touch technologie

   Alles binnen handbereik   ET1620 touch
   Het 20" 16:9 HD+ LED-backlit multi-touch scherm zorgt voor haarscherpe beelden en vermindert het energieverbruik. Het optische twee-punts aanraakpaneel biedt gebruikers een gevoelige en soepele touch-ervaring en vergroot de mogelijkheden van POS, educatieve en andere operationele doeleinden.

   * Alleen Windows 7 SKU ondersteunt touch-functie.

   Vereenvoudigd beheer en beveiliging

   Totale bescherming voor fysieke activa en virtuele data   PC_award
   ASUS Business Manager: Alles-in-één beheer en gegevensbescherming

   ASUS Business Manager is een set van hulpprogramma's die gebruikers in staat stelt om onderhouds- en optimalisatietaken uit te voeren op hun pc's. Dit softwarepakket is voorzien van een 1-pagina interface die gebruikers toegang geeft tot de controle-instrumenten van het systeem, BIOS-updates, USB Lock voor controle over dataverplaatsingen en energiebesparende controllers.

   Stringently_Quality_Test
   Installeer eenvoudig wachtwoordbeveiliging voor uw gegevens met UEFI BIOS

   UEFI BIOS biedt niet alleen een muisgestuurde interface die meer flexibele en handige invoer mogelijk maakt, het combineert ook systeembeheerinstrumenten zoals HDD-wachtwoordbeveiliging, USB-poorten en kaartlezeractivering. Een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface zorgt voor eenvoudigere systeem-tweakopties en betere ondersteuning voor opslag. Het biedt tevens native ondersteuning voor het volledig benutten van harde schijven groter dan 2,2TB in 64-bit besturingssystemen.

   Qfan
   Kensington-slot

   ASUS' commerciële All-in-One pc's worden geleverd met een Kensington-slot voor aanvullend activabeheer en beveiliging. Dit houdt uw hardware en de hierop aanwezige vertrouwelijke gegevens goed beschermd.

   EPU
   Antivirusbescherming

   ASUS biedt in samenwerking met geselecteerde top antivirusleveranciers geïntegreerde beveiligings- en beschermingsdiensten aan onze eindgebruikers over de hele wereld.   Marktleidende betrouwbaarheid

   Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen   Vibration_Test
   ASUS desktops – toonaangevend in tevredenheid en betrouwbaarheid

   Innovatie, design en betrouwbaarheid vormen de kern van alle ASUS computers. Voor tweede jaar op rij 'Readers 'Choice' winnaar voor algemene tevredenheid en voor het derde opeenvolgende jaar in de Home categorie; het bewijs dat ASUS beter is in het leveren van wat klanten willen dan concurrerende fabrikanten van Windows desktop pc's. Zoals PCMag.com zegt*: "Als u een Windows desktop pc wilt, is ASUS de beste keus".

   * Met toestemming overgenomen van www.pcmag.com. © 2014 Ziff Davis, Inc. Alle rechten voorbehouden.

   Port_Test
   Strenge kwaliteitstesten

   ASUS desktop pc's worden onderworpen aan een serie uitvoerige geluids-, trillings-, val- en thermische tests om te waarborgen dat ze voldoen aan onze veeleisende normen - en de normen van andere fabrikanten overtreffen. U kunt er dus zeker van zijn dat uw nieuwe computer overal mee overweg kan: van extreem droge, ijzige tot warme, vochtige omgevingen, maar ook met schokken en stoten tijdens het transport.

   Vibration_Test
   Triltest
   Shock_Test
   Stoottest
   Port_Test
   Kogelschokproef

   Temperature_Humidity_Test
   Temperatuur- en vochtigheidstest
   Noise_Test
   Druktest
   Line_Frequency_Test
   Paneelsterkte test


   Efficiënte energiebesparing

   Bescherm het milieu en verlaag tegelijk de operationele kosten   Temperature_Humidity_Test
   Laag energieverbruik en eenvoudig te recyclen

   Met zijn kwikvrije, superheldere 20" LED-backlit scherm, optionele energiezuinige Celeron- of Pentium-processor en verpakking van 80% gerecycled materiaal, verbruikt de A4310 AiO pc minder energie. Ook is hij gemakkelijk te recyclen, bespaart hij geld en vermindert hij de uiteindelijke emissievoetafdruk.

   Temperature_Humidity_Test
   Bescherm het milieu en verlaag tegelijk de operationele kosten

   De energiezuinige ASUS All-in-One pc's beschermen het milieu en helpen tegelijk de operationele kosten voor bedrijven te verlagen. Deze milieuvriendelijke werkstations hebben enkele van de hoogste milieucertificeringen binnen de industrie ontvangen, waaronder ENERGY STAR en EPEAT� Gold.

   *EPEAT kan variëren per model en land. Meer informatie over EPEAT is te vinden op http://www.epeat.net/