ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  BM1AD1

  BM1AD1

  Simpele slimme en budgetvriendelijke pc, geschikt voor de dagelijkse taken

  • 4e generatie Intel® Core™ processor
  • Geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke BIOS ervaring
  • Snellere gegevensoverdracht via USB 3.0 aan voorzijde
  • Eenvoudig delen via ASUS WebStorage
  • Duurzame, milieuvriendelijke oplossing met ASUS EPU-technologie
   Product Image
   Download

   Verbetert uw efficiëntie op het werk

   Slimme prestaties
   Intel® 3nd generation Core™ processors

   De BM1AD1 is uitgerust met de nieuwste Intel® 4e generatie Core™ processoren en biedt ondersteuning voor maximaal 16 GB DDR3-geheugen. De verbeterde computerprestaties stellen hem in staat gegevens sneller te berekenen tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. Dit verbetert de arbeidsefficiëntie van u of uw bedrijf en spaart tijd uit voor het uitvoeren van essentiële taken.

   Geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke BIOS-interface
   Intel® vPro™ technology

   Gebaseerd op UEFI, bieden ASUS Pro commerciële desktops een gebruiksvriendelijke BIOS-interface. De eenvoudige grafische en muisbediende interface maakt het wijzigen van BIOS-instellingen veel sneller en gemakkelijker.

   Snellere gegevensoverdrachtssnelheid en eenvoudige aansluiting

   Eenvoudige connectiviteit met USB 3.0-poorten aan de voorzijde
   Front USB 3.0 Ports

   USB 3.0 zet gegevens 10x zo snel over als USB 2.0, met behoud van volledige achterwaartse compatibiliteit. De BM1AD1 beschikt over twee USB 3.0-poorten aan de voorzijde en vier USB 2.0-poorten aan de achterzijde I/O, zodat u gegevens kunt overzetten met ultieme snelheid en gemak.

   ASUS WebStorage
   Overal delen dankzij ASUS WebStorage

   Deel uw foto's, muziek en films drie jaar lang via 32GB* gratis opslagruimte en deel uw bestanden draadloos tussen meerdere apparaten. Zoek op trefwoord om razendsnel de betreffende bestanden te vinden. Opnemen en uploaden van belangrijke vergadernotulen inclusief foto's, en ze openen op elk gewenst apparaat.

   *Zie de gebruikershandleiding voor meer details.

   Oersolide beveiliging

   UEFI BIOS
   Kensington-slot en hangslot

   ASUS' commerciële desktops worden geleverd met industriestandaard Kensington-veiligheidsslot en een hangslot voor extra beveiliging en beheer van activa. Dit houdt uw hardware en de hierop aanwezige vertrouwelijke gegevens goed beschermd.

   Rock Solid Security
   Eenvoudige IT-controle met ASUS AI Security

   AI Security is een management tool die uw gegevens beschermt tegen onbevoegde toegang en computervirussen. Het beperkt de toegang van gebruikers tot vertrouwelijke gegevens, met inbegrip van het in- of uitschakelen van de gegevensschrijf of -leesmogelijkheden van externe USB-apparaten of optische drives en vermindert ook de kans op inbreuk door virussen.

   ASUS Secure Delete
   Gegevensbeveiliging met ASUS Secure Delete

   De BM1AD1 beschikt daarnaast over ASUS Secure Delete. Dit heeft een gebruiksvriendelijke drag & drop-interface waarmee gebruikers alle vertrouwelijke gegevens veilig kunnen verwijderen.

   Trusted Platform Module (TPM) data security
   Trusted Platform Module (TPM) gegevensbeveiliging

   TPM biedt een beschermde en ingekapselde micro-controller beveiligingschip voor het beschermen van de interne datastructuren tegen bedreigingen uit de realiteit. Het waarborgt dat informatie zoals sleutels, wachtwoorden en digitale certificaten veilig blijven bij aanvallen van buitenaf, fysieke diefstal, en andere vormen van inbreuk.

   * met uitzondering van Russische en Chinese markt
   ** Uitsluitend op bepaalde verkoopmodellen

   Allerhoogste betrouwbaarheid

   Leading choice
   ASUS desktops - toonaangevend in tevredenheid en betrouwbaarheid

   ASUS computers komen voort uit een traditie van de beste kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Op basis van het PCWorld USA 2012 lezersonderzoek naar technologische tevredenheid, betrouwbaarheid en service, rangschikten gebruikers ASUS als toonaangevende keus voor desktop-pc's, verwijzend naar hoge tevredenheid qua waarde, connectiviteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Uit het onderzoek bleek ook dat ASUS desktops tot de pc's behoorden die als meest waarschijnlijke werden aanbevolen aan anderen.

   Bron: 1

   2X Front USB 3.0 Ports
   Stille pc-werking dankzij ASUS Q-Fan technologie

   ASUS Q-Fan technologie bewaakt de systeembelasting en temperaturen, en wijzigt aan de hand daarvan de CPU-ventilatorsnelheid. Wanneer het systeem inactief is, gaat de ventilator naar de lage-snelheidsmodus om het geluidsniveau te verminderen en een rustige werkomgeving te creëren.

   Overtreft internationale normen, dankzij een strenge kwaliteitscontrole

   Triltest

   Waarborgt dat zowel de constructie als de interne componenten hiermee om kunnen gaan.

   Stringent Quality

   Geluidstest
   Waarborgt dat het geluidsniveau wordt gereduceerd tot 28dB.

   Temperature & Humidity Test

   Temperatuur- en vochtigheidstest
   Alle commerciële modellen zijn getest om te werken in het 0°-50° bereik en blijven zelfs in de meest vochtige omgevingen ruim 70 uur achtereen veilig.

   Line Voltage and Frequency Test

   Netspanning en Frequentietest
   Netspanning en Frequentietest voor regionale stroomeisen.

   Stringent Quality

   Valproef
   Desktops krijgen het tijdens het transport meestal stevig te verduren. Daarom voert ASUS allerlei valproeven uit die het transportproces simuleren.

   Duurzame, milieuvriendelijke oplossing

   Efficient Energy Saving
   Bespaar energie met exclusieve ASUS EPU-technologie

   De exclusieve ASUS Energy Processing Unit (EPU) is 's werelds eerste energiebesparende pc-controller. Hij optimaliseert de efficiëntie door het detecteren van real-time CPU-belasting en verbetert de efficiency bij verschillende soorten gebruik om de systeemstabiliteit te verhogen en de levensduur van het product te verlengen.

   Green ASUS - Denkend aan het milieu
   Green ASUS

   Als erkend zeer milieuvriendelijk bedrijf, worden alle door ASUS gefabriceerde producten ontworpen om minder schadelijk te zijn voor ons milieu. ASUS-producten zijn eenvoudig te hergebruiken, recyclen en demonteren, verbeteren de energiezuinigheid van het product en dwingen naleving af van richtlijnen voor gevaarlijke stoffen.

   *Meer info over GREEN ASUS: http://www.asus.com/About_ASUS/GreenASUS/

   Efficient Energy Saving
   Energy Star, voor energiezuinigheid en laag stroomverbruik

   ENERGY STAR gekwalificeerde desktops leveren aanzienlijke besparingen op ten opzichte van een conventionele computer. Door hem te voorzien van een bijzonder efficiënte, 80+ gecertificeerde voeding, kunt u met een ASUS Pro commerciële desktop eenvoudig besparen op uw energierekening.


   Green ASUS
   EPEAT-geregistreerde producten zorgen voor een lager impact op het milieu

   ASUS Pro commerciële desktops zijn EPEAT-geregistreerd. EPEAT, de uitvoerige wereldwijde standaard voor groenere elektronica, biedt een verminderde milieu-impact over de gehele levenscycli en zorgt voor een lagere impact op onze omgeving. Het kiezen van milieuvriendelijke ASUS Pro commerciële desktops betekent dat u het milieu helpt te beschermen.

   *EPEAT kan variëren per model en land. Meer informatie over EPEAT is te vinden ophttp://www.epeat.net/