ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  BP1AF

  BP1AF

  Laat uw bedrijf groeien met een veilige, flexibele en kostenefficiënte desktopoplossing

  • Oplossing met gloednieuw, gereedschapsloos ontwerp en efficiënte kleine vormfactor
  • 4e generatie Intel® Core™ processor
  • Drie onafhankelijke schermen zonder dat extra VGA-kaarten nodig zijn
  • Exclusieve ASUS Business Suite 2.0, een ideale alles-in-een beheer-tool
  • Alle eenheden overtroffen de strenge kwaliteitstesten, voor toonaangevende kwaliteit en betrouwbaarheid die wereldwijd wordt geprezen door media en gebruikers
   Product Image
   Download

   Uitmuntende beheeroplossing

   Intel® 3e generatie Core™ processors
   Slimme prestaties

   ASUS Pro-serie desktops maken eenvoudige multitasking en verbeterde prestaties mogelijk dankzij nieuwe Intel® 4e generatie Core™ processors, krachtige graphics en ondersteuning voor maximaal 32GB DDR3-geheugen, zodat ze optimaal omgaan met uw taken.

   ASUS Business Suite 2.0: Alles-in-één beheer en gegevensbescherming
   ASUS_Business_Suite

   De vernieuwde ASUS Business Suite 2.0 is een ideale alles-in-één beheer-tool voor IT-beheerders en zorgt voor gemakkelijk systeemonderhoud en ultieme beveiliging. Met diverse verbeterde functies, waaronder ASUS-hulpprogramma's voor beveiliging en systeembeheer en Intel SBA-toepassingen zoals softwarematig toezicht om de pc-beveiliging te verbeteren, USB Blocker voor controle over het verplaatsen van gegevens, moeiteloze data back-ups en energiebesparing om stroomverspilling tegen te gaan.


   Geoptimaliseerde productiviteit, capaciteit en uitbreidingsmogelijkheden

   Drie onafhankelijke schermen
   Breid uw bureaubladruimte uit met drie onafhankelijke schermen

   De BP1AF ondersteunt tot drie onafhankelijke schermen, wat gebruikers de mogelijkheid biedt om hun bureaubladruimte uit te breiden en te multitasken op drie schermen, zonder dat een extra VGA-kaart nodig is.

   Front USB 3.0-poorten
   Front USB 3.0-poorten

   USB 3.0 zet gegevens 10x sneller over dan USB 2.0, met behoud van volledige achterwaartse compatibiliteit. De BP1AF beschikt over twee USB 3.0-poorten aan de voorzijde en twee op de achterzijde I/O, zodat u gegevens kunt overzetten met ultieme snelheid en gemak. Ondersteuning voor maximaal zesmaal SATAIII, leveren elk gegevensoverdrachtssnelheden tot 6Gb/s.

   Front USB 3.0-poorten
   Rijkelijk uitgerust met I/O-poorten voor een groot aantal zakelijke randapparaten

   De BP1AF beschikt over een modulair ontwerp dat meer flexibele ondersteuning biedt voor harde schijven, RAM, PCI-kaarten en USB-apparaten - ideaal voor groeiende bedrijven. De seriële en parallelle poorten zijn beide optioneel en maken PCI-slots vrij voor extra upgrades.

   ASUS Secure Delete
   F9: herstel met één toets

   De F9-toets biedt u de mogelijkheid de herstelpartitie te gebruiken om uw pc terug te zetten naar de oorspronkelijke werkende toestand. Het is noodzakelijk om een kopie te maken van uw databestanden en eventuele aangepaste configuratie-instellingen te noteren voorafgaand aan het gebruik van de systeemherstelpartitie.

   *Zie de gebruikershandleiding voor meer details.

   Front USB 3.0-poorten
   Gereedschapsloze toegang tot de behuizing, voor eenvoudig upgraden en onderhoud

   Strakke, moderne vormgeving verkrijgbaar in mini tower en kleine vormfactor. Bieden een comfortabele gebruikerservaring met betrouwbare voor-tot-achter thermische oplossing. Past in elke werkomgeving dankzij flexibele plaatsing - de BP1AF ondersteunt horizontale of verticale plaatsing. Aan/uitknop aan bovenkant, duidelijke HDD-indicator en duimschroef zorgen voor efficiënt en eenvoudig onderhoud. Geavanceerd en gloednieuw gereedschapsloos ontwerp zorgt voor een oplossing met meer productiviteit en uitbreidingsmogelijkheden in een kleine vormfactor.

   ASUS WebStorage
   ASUS WebStorage: tot 100GB gratis ruimte

   Deel uw foto's, muziek en films een jaar lang via 100GB* gratis opslagruimte en deel uw bestanden draadloos tussen meerdere apparaten. Zoek op trefwoord om razendsnel de betreffende bestanden te vinden. Opnemen en uploaden van belangrijke vergadernotulen inclusief foto's, en ze vervolgens openen op elk gewenst apparaat.

   * Dit aanbod is beschikbaar vanaf 1 mei 2014.

   Oersolide beveiliging

   Oersolide beveiliging
   Eenvoudig op te zetten wachtwoordbeveiliging om ongeautoriseerde toegang te voorkomen

   AI Security software beheer-tool beschermt uw gegevens tegen onbevoegde toegang en computervirussen. Het beperkt de toegang van gebruikers tot vertrouwelijke gegevens, met inbegrip van het in- of uitschakelen van de gegevensschrijf- of leesmogelijkheden van externe USB-apparaten of optische drives en vermindert ook de kans op inbreuk door virussen. UEFI BIOS combineert HDD wachtwoordbeveiliging en I/O-poort activeringscontrole, zodat gebruikers te toegang tot individuele USB-poorten kunnen uit- of inschakelen om onbevoegde gegevensoverdracht te voorkomen.

   UEFI BIOS
   Sleuven voor Kensington-slot en hangslot

   De BP1AF kan beveiligd worden met een Kensington-veiligheidsslot, maar heeft ook een sleuf voor een hangslot, voor extra beveiliging en beheer van activa.

   Behuizing inbreukmelding
   Behuizing inbreukmelding

   Activeert speciale beveiligingsmeldingen wanneer de behuizing wordt geopend, wat de veiligheid van de componenten en data verder waarborgt.

   * alleen op bepaalde modellen

   ASUS Secure Delete
   ASUS Secure Delete

   ASUS Business Suite 2.0 beschikt ook over ASUS Secure Delete. Dit heeft een gebruiksvriendelijke drag & drop-interface waarmee gebruikers alle vertrouwelijke gegevens veilig kunnen verwijderen.

   Trusted Platform Module (TPM) gegevensbeveiliging
   Trusted Platform Module (TPM) gegevensbeveiliging

   On-board TPM biedt een beschermde en ingekapselde micro-controller beveiligingschip voor het beschermen van de interne datastructuren tegen dreigingen uit de realiteit. Dit waarborgt dat informatie zoals sleutels, wachtwoorden en digitale certificaten veilig blijven bij aanvallen van buitenaf, fysieke diefstal, en andere vormen van inbreuk.

   * uitgezonderd Russische en Chinese markten

   Ultieme betrouwbaarheid

   Toonaangevende keuze
   ASUS desktops – toonaangevend in tevredenheid en betrouwbaarheid

   ASUS computers komen voort uit een traditie van de beste kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. In het PCWorld USA 2012 lezersonderzoek naar technologische tevredenheid, betrouwbaarheid en service rangschikten gebruikers ASUS als toonaangevende keus voor desktop-pc's, verwijzend naar hoge tevredenheid over de geboden waar voor het geld, connectiviteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Uit het onderzoek bleek ook dat ASUS desktops tot de pc's behoorden die als meest waarschijnlijke werden aanbevolen aan anderen.

   Bron: 1

   100% betrouwbare condensators
   100% betrouwbare condensators

   ASUS Pro Series-desktops zijn gemaakt met de beste moederborden van de wereld en maken gebruik van hoogwaardige, betrouwbare condensators. Hoogwaardige componenten bieden ultieme duurzaamheid, langere levensduur en betere thermische prestaties.

   2x front USB 3.0-poorten
   Stille pc-werking dankzij ASUS Q-Fan technologie

   ASUS Q-Fan technologie bewaakt de systeembelasting en temperaturen, en past aan de hand daarvan de CPU-ventilatorsnelheid aan. Wanneer het systeem inactief is, gaat de ventilator naar de lage-snelheidsmodus om het geluidsniveau te verminderen en een rustige werkomgeving te creëren.

   Overtreft internationale normen, met strenge kwaliteitscontrole

   Strenge kwaliteit Triltest

   Waarborgt dat zowel de constructie als de interne componenten hiermee om kunnen gaan.

   Strenge kwaliteit

   Geluidstest
   Waarborgt dat het geluidsniveau wordt gereduceerd tot 28dB.

   Temperatuur- en vochtigheidstest

   Temperatuur- en vochtigheidstest
   Alle zakelijke modellen zijn getest om te werken in het 0°-50° bereik en blijven zelfs in de meest vochtige omgevingen ruim 70 uur achtereen veilig.

   Netspanning- en frequentietest

   Netspanning en Frequentietest
   Netspanning en Frequentietest voor regionale stroomeisen.

   Strenge kwaliteit

   Valproef
   Desktops krijgen het tijdens het transport meestal stevig te verduren. Daarom voert ASUS allerlei valproeven uit die het transportproces simuleren.

   Efficiënte energiebesparing

   Efficiënte energiebesparing
   Bespaar energie met de ASUS-exclusieve EPU-technologie

   De exclusieve ASUS Energy Processing Unit (EPU) is 's werelds eerste energiebesparende pc-controller. Hij optimaliseert de efficiëntie door de real-time CPU-belasting te detecteren en verbetert de efficiency bij verschillende soorten gebruik om de systeemstabiliteit te verhogen en de levensduur van het product te verlengen.

   Beschermt het milieu en verlaagt bovendien de operationele kosten
   Green ASUS

   De energiezuinige ASUS BM- & BP-serie zakelijke desktops beschermen het milieu en helpen tegelijk de operationele kosten voor bedrijven te verlagen. Deze milieuvriendelijke werkstations hebben enkele van de hoogste milieucertificeringen binnen de industrie ontvangen, waaronder ENERGY STAR en EPEAT® Gold.

   *EPEAT kan variëren per model en land. Meer informatie over EPEAT is te vinden op http://www.epeat.net/