ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  EeeBox PC EB1006

  EeeBox PC EB1006

  High-Definition Entertainment in een 1L-formaat PC

  - Levert high-definition entertainment voor maximaal plezier
  - Via HDMI aan te sluiten op HDTV's en projectoren
  - Biedt uitmuntend gemak via een functierijke mediaspeler en afstandsbediening
  - Klein - slechts 1L
  - Bespaart tot 90% in energieverbruik
  - Nauwelijks hoorbaar in gebruik – slechts 26dB

  Product Image

  De Eee Box HD mini desktop PC is de jongste telg uit de Eee Box familie. Deze nieuwste incarnatie laat gebruikers door middel van een hardwarematige HD decoder genieten van heldere en scherpe high-definition content. Vasthoudend aan z'n slanke vormgeving, verandert u dankzij de draagbaarheid van de Eee Box HD vrijwel elke kamer in een high-definition entertainment zone, voor maximaal plezier.

  Iedereen kan direct in de actie duiken met de meegeleverde mediaspeler - Eee Cinema en een gemakkelijke afstandsbediening. Ga uit uw dak met de Eee Box HD, dankzij een eenvoudigweg buitenaardse high-definition ervaring

  Ervaar High-Definition Entertainment
  Betreed de wereld van high-definition entertainment vanuit het heerlijke comfort van uw eigen woning dankzij de Eee Box HD! Uitgerust met een aparte videokaart, voorzien van een hardwarematige high-definition decoder, brengt de Eee Box HD de pracht en praal van high-definition speelfilms naar de HDTV of projector in uw woning via een eenvoudig toegankelijke HDMI-uitgang..

  Houd uw entertainment onder controle

  Ligt uw woning ook vol met afstandsbedieningen – eentje voor elke mediaspeler? Laat de Eee Box HD de boel vereenvoudigen, via een enkele, gebruiksvriendelijke afstandsbediening die probleemloos samenwerkt met Eee Cinema, een functierijke mediaspeler die het beheren en afspelen van uw muziek, video en foto's eenvoudiger dan ooit maakt!

  Mini Krachtpatser

  Ook wel eens gewenst dat die logge desktopsystemen uw kostbare bureauruimte niet langer in beslag nemen? Dan is dit uw kans! Net zo klein als een paperback, biedt de minuscule Eee Box HD zelfs de optie om aan uw LCD-scherm te worden bevestigd, zodat hij vrijwel geen ruimte meer inneemt!

  Een krachtige weg naar kostenbesparing

  Gefabriceerd uit natuurvriendelijke materialen, heeft de Eee Box HD oog voor het milieu. Met een stroomverbruik van slechts ongeveer 20 watt, doet hij bovendien heel veel voor heel weinig. Op deze manier bespaart een 24 uur per dag draaiende Eee Box HD u circa $156,- per jaar*!

  Buitengewone Functies voor Werken, Leren en Spelen
  • Om de deal nog aantrekkelijker te maken, wordt de Eee Box HD tevens geleverd met een volledig aan te passen snelkoppelingsbalk voor het starten van programma's. U vindt deze Eee Bar op het Windows® bureaublad. Geen verwarrende menu's meer, maar ga rechtstreeks naar


  * According to www.taipower.com.tw. Actual savings will differ from region to region.