ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  EeeBox PC EB1007

  EeeBox PC EB1007

  Flexibele 1L-formaat Energiezuinige Entertainment PC

  · Klein — slechts 1L
  · Eenvoudig te bevestigen aan elke LCD-monitor*
  · Bespaar tot 80% op energieverbruik
  · Hoge-snelheid connectiviteit
  · Nauwelijks hoorbaar — slechts 26 decibel
  *VESA 75/100 standaard bevestiging
   Product Image

   Flexibele 1L-formaat Energiezuinige Entertainment PC

   De EeeBox PC is een mini desktop PC met enorme mogelijkheden. Omdat de EeeBox PC slechts circa 40 watt vermogen vraagt, wordt uw koolstof voetafdruk vergeleken met een standaard PC verminderd met 80%. Met z’n slanke, platte vormgeving biedt ‘s werelds kleinste desktop PC een reeks ruimtebesparende opties. Bovendien is hij zeer eenvoudig in het gebruik. De simpele intuïtieve interface zorgt dat onervaren gebruikers direct aan de slag kunnen. Geniet van het gemakkelijke leven met de eclectische, efficiënte en milieuvriendelijke EeeBox PC.

   Verander uw Monitor in een Computer

   Of het nu een enorme breedbeeldmonitor is voor beter zicht of een 15" monitor die geschikt is voor kleine ruimtes; in 3 eenvoudige stappen bevestigt u de EeeBox PC op de achterzijde van de monitor om deze te veranderen in een alles-in-één computer.

   Gemak in Connectiviteit

   De EeeBox PC EB1007 is ontworpen voor gemakkelijke connectiviteit, en wordt geleverd met een groot aantal I/O-poorten die hem geschikt maken voor een variëteit aan apparaten.

   Naast USB (x6), VGA, Ethernet en audio-uit poorten, heeft de EB1007 tevens een eSATA-poort waarmee u profiteert van hoge-snelheid gegevensoverdracht vanaf externe opslagapparatuur. eSATA zet gegevens over op ruim tweemaal de maximale gegevensoverdrachtsnelheden die thans gelden voor USB 2.0- en FireWire-gebruikers.

   Voor probleemloos netwerken en connectiviteit is de EB1007 uitgerust met WLAN 802.11n, die u hogere surfsnelheden en grotere doorvoer geeft in vergelijking met andere draadloze standaarden. Z’n grotere dekkingsbereik garandeert betere transmissie en ontvangst.