ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  EeeBox PC EB1035

  EeeBox PC EB1035

  1L-formaat Eco-Design Commercial PC-Verbeter uw productiviteit

  • Verbeterde weergaveprestaties met Intel® Celeron® 847 Dual-Core CPU
  • 1 Liter-formaat compacte PC maakt ruimte bij u vrij
  • Slank & strak ontwerp
  • USB 3.0 - 10 keer sneller dan USB 2.0
  Product Image

  Bespaar ruimte, bespaar energie en red de aarde

  De EB1035 is ontworpen voor een ​​recyclepercentage van minimaal 90% en gebruikt slechts 1/25 van de in een reguliere desktop PC gebruikte materialen. Het jaarlijkse stroomverbruik van de EB1035 is 68,5% lager dan de Energy Star v5.2 norm. Aangedreven door een Intel® Celeron® 847 Dual-Core CPU en Windows 8, biedt de EB1035 compromisloze prestaties, wat de EB1035 een van de meest energiezuinige en krachtigste productiviteitshulpmiddelen maakt.

  De 1 liter-formaat EB1035 biedt stabiele computercapaciteit en kwalitatief hoogwaardige graphics; hij wordt geleverd met draaibare VESA-montage en een overvloed aan connectiviteit en I/O-poorten. Met Celeron® CPU, ondersteuning voor Full HD 1080p afspelen en output via twee schermen. De EB1035 is de ideale keus om uw bedrijf verbonden te houden met de wereld.

  ASUS desktops - Toonaangevend in algemene tevredenheid en betrouwbaarheid

  ASUS desktops komen voort uit een traditie van de beste productkwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Op basis van PCWorld USA's Betrouwbaarheid en Service Onderzoek 2011 bleek ASUS voor gebruikers de eerste keus in Windows® desktops, daarbij verwijzend naar grote tevredenheid wat betreft betrouwbaarheid, waarde en stille werking. ASUS desktops ontvingen verder lof voor hun prestaties, ontwerp en connectiviteit. [Bron]

  Compromisloze Prestaties

  Verbruikt 70% minder energie dan een desktop

  De ASUS EeeBox PC EB1035 heeft 70% minder energie nodig dan traditionele pc's; hij verbetert de systeemprestaties bij veeleisende taken en verlaagt het verbruik wanneer er minder stroom nodig is.

  Consumers 70% Less Power than a Desktop

  Energy Intelligent
  Draaibare VESA-bevestiging

  De nieuwe, draaibare VESA-montagekit is ontworpen om gebruikers flexibele plaatsing te bieden met eenvoudige toegang tot I/O-poorten. U hoeft de monitor niet te draaien en gebruikt toch nog steeds de eenvoudige draaifunctie om de poort te vinden die u wilt gebruiken.

  Slim met energie
   Een slimme gadget die gemakkelijk het energieverbruik van uw pc in de gaten kan houden.
  • Geeft precies aan hoeveel watt de pc verbruikt
  • Het percentage van de energiebelasting
  • Help gebruikers de energiekosten te berekenen binnen de ingestelde periode
  Energy Intelligent


  Dubbel-scherm functionaliteit

  De EeeBox PC's zijn voorzien van D-sub en HDMI-uitgangen met ondersteuning voor twee beeldschermen. Werken op twee afzonderlijke schermen maakt u productiever.

  Slank & strak ontwerp

  De compleet nieuwe ASUS EeeBox-generatie met zijn gloednieuwe design en extreem lichte gewicht, slechts 0,7 kg (1,4 lb). De EB1035 is eenvoudig, chic en nog dunner dan een boek!

  Centrum voor Multimediaplezier

  Krachtige Intel® Celeron® CPU voor optimale beelden

  Via de Intel® Celeron® 847 Dual-Core CPU levert de ASUS EB1035 kwalitatieve beelden die u geavanceerd videoplezier opleveren.

  Built-in NVIDIA Graphics for Optimized Visuals

  Slimme connectiviteit voor hoge productiviteit

  Rijk aan I/O-poorten - Gebruiksgemak

  De ASUS EeeBox PC EB1035 is voorzien van een reeks I/O-poorten voor het aansluiten van een groot aantal verschillende apparaten, en bevat USB 3.0 voor het direct delen van bestanden. Met gegevensoverdrachtssnelheden tot wel 10 maal die van USB 2.0 kunt u gemakkelijk grote film- of videobestanden delen. De USB 3.0 snellaadfunctie laadt uw mobiele apparaten bovendien sneller op.

  Rich I/O ports – Ease of Use