ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  EeeBox PC EB1501

  EeeBox PC EB1501

  Ervaar de Realiteit dankzij Full HD

 • NVIDIA® ION™ platform en Slot-load ODD maken dit het ideale Full HD entertainment center voor uw woonkamer.
 • De energie-efficiënte EeeBox PC verbruikt 70% minder stroom dan een typische desktop.
 • Nieuw ballerina-geïnspireerd ontwerp resulteert in gracieuze, ruimtebesparende (1,5L) verticale form factor.
  Product Image

  Full HD Home Entertainment Center in een Doosje

  De EeeBox PC EB1501 draait op de Intel® Atom™ N330 Dual-Core processor en het NVIDIA® ION™ graphics platform, en is uitgerust met een slot-load optische disc drive (ODD) die u in Full HD 1080p laat genieten van multimedia content op uw LCD TV.

  Het Total Media Center van de EB1501 ondersteunt meerdere media- en codec-bestandsindelingen, terwijl SimHD™ video verscherpt en uw DVD/SD-films opschaalt van 720x576p tot HD-kwaliteit op 1280x720p of hoger.

  Klein Formaat Krachtpatser – Verbruikt 70% Minder Stroom dan Gemiddelde Desktop

  Dankzij Intels energie-efficiënte Atom™ processor, levert de E1501 u tot wel 70% energiebesparing op in vergelijking met traditionele desktops. ASUS' zelf ontwikkelde Super Hybrid Engine verbetert de systeemprestaties en zorgt ervoor dat het stroomverbruikpatroon van de EB1501 wordt aangepast aan het door u benodigde prestatieniveau.

  De EeeBox PC EB1501 gaat direct uit de verpakking de uitdaging aan met het home entertainment concept van het traditionele "DVD’s kijken op een LCD TV". Dankzij HDMI-output, een slot-load optische disc drive (ODD) en de mogelijkheid om content van uw eigen mediabibliotheek af te spelen in Full HD, is de EB1501 klaar om de strijd aan te gaan met uw huidige home entertainment systeem.

  Voeg een Snufje Stijl en Gratie toe aan Home Entertainment

  Het moderne, hedendaagse ontwerp van de EB1501 is geïnspireerd op de stijl en gratie van een ballerina. Z’n elegante, ruimtebesparende (1,5L) "staande diamant" form factor geeft hem het onderscheid om een van ‘s werelds kleinste PC’s te zijn met een slot-in ODD; bevestig hem op de achterkant van een LCD-monitor om nog meer ruimte te besparen en tegelijk een alles-in-één PC te creëren.

  Waarin kleine dingen groot kunnen zijn...De EB1501 is daarop geen uitzondering – met een reeks I/O-poorten die voor volledige connectiviteit zorgen. HDMI- en S/PDIF-output poorten zorgen voor een Full HD 1080p home entertainment ervaring met 5.1-kanaals surround sound; terwijl de ingebouwde 802.11n WLAN en Ethernet LAN-poort u verbonden houdt met uw thuisnetwerk. Additionele I/O-poorten zijn onder andere: D-sub, eSATA, kaartlezer, koptelefoon- en microfoonaansluitingen, en 6 USB-poorten.