ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  EeeBox PC EB1501U

  EeeBox PC EB1501U

  · NVIDIA® ION™ platform en Slot-load ODD maken dit het ideale Full HD entertainment center voor uw woonkamer.
  · De energiezuinige EeeBox PC verbruikt 70% minder energie dan een standaard desktop.
  · Nieuw ballerina-geïnspireerd ontwerp resulteert in gracieuze, ruimtebesparende (1,5L) verticale form factor.
  · USB 3.0 ondersteuning
   Product Image

   Full HD Home Entertainment Center in een Doosje

   De EeeBox PC EB1501U draait op de Intel® Atom™ N330 Dual-Core processor en het NVIDIA® ION™ graphics platform, en is uitgerust met een slot-load optische disc drive (ODD) die u in Full HD 1080p laat genieten van multimedia content op uw LCD TV.

   Het Total Media Center van de EB1501U ondersteunt meerdere media- en codec-bestandsindelingen, terwijl SimHD™ video verscherpt en uw DVD/SD-films opschaalt van 720x576p tot HD-kwaliteit op 1280x720p of hoger

   Klein Formaat Krachtpatser – Verbruikt 70% Minder Energie dan de Gemiddelde Desktop

   Dankzij Intels energiezuinige Atom™ processor, bezorgt de E1501U u vergeleken met traditionele desktops tot 70% energiebesparing. ASUS' in eigen beheer ontwikkelde Super Hybrid Engine verbetert de systeemprestaties en zorgt ervoor dat het stroomverbruikpatroon van de EB1501U wordt aangepast aan het door u gevraagde prestatieniveau.

   USB3.0 Supersnelheid

   De nieuwe USB 3.0 is geschikt voor het bieden van een bandbreedte van circa 5Gbps oftewel ongeveer 10 keer de bandbreedte van het huidige USB 2.0. USB 3.0 is in staat om 2,1GB vanaf een 2,5-inch HDD over te brengen in 31 seconden, vergeleken met de 1 minuut en 9 seconden van USB 2.0 onder exact dezelfde omstandigheden*. Dit maakt snellere overdracht van high-definition data mogelijk zoals films en video’s, alsmede diverse andere grote bestandsformaten. Laadt tevens USB-oplaadbare apparaten op met 900mA, sneller dan de 500mA van het huidige USB 2.0. Ten slotte helpt USB 3.0 de batterijduur te verlengen, door activiteiten tijdelijk op te schorten wanneer het toestel inactief is.

   De EeeBox PC EB1501U gaat direct uit de verpakking de uitdaging aan met het home entertainment concept van het traditionele "DVD’s kijken op een LCD TV". Dankzij HDMI-output, een slot-load optische disc drive (ODD) en de mogelijkheid om content van uw eigen mediabibliotheek af te spelen in Full HD, is de EB1501U klaar om de strijd aan te gaan met uw huidige home entertainment systeem.

   Voeg een Snufje Stijl en Gratie toe aan Home Entertainment

   Het moderne, hedendaagse ontwerp van de EB1501U is geïnspireerd op de stijl en gratie van een ballerina. Via z’n elegante, ruimtebesparende (1,5L) "staande diamant" form factor onderscheidt hij zich als een van ‘s werelds kleinste PC’s met een slot-in ODD; bevestig hem op de achterkant van een LCD-monitor om nog meer ruimte te besparen en tegelijk een alles-in-één PC te creëren.

   Waarin kleine dingen groot kunnen zijn...De EB1501U is daarop geen uitzondering – met een reeks I/O-poorten die voor volledige connectiviteit zorgen. HDMI- en S/PDIF-output poorten zorgen voor een Full HD 1080p home entertainment ervaring met 5.1-kanaals surround sound; terwijl de ingebouwde 802.11n WLAN en Ethernet LAN-poort u verbonden houdt met uw thuisnetwerk. Additionele I/O-poorten zijn onder andere: D-sub, eSATA, kaartlezer, koptelefoon- en microfoonaansluitingen, en 6 USB-poorten.