ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  EeeBox PC EB1505

  EeeBox PC EB1505

  Ervaar Windows 8 met een 1,5 liter-formaat compacte PC

  • Verbeterde weergaveprestaties met Intel® Celeron® 847 Dual-Core CPU
  • 1,5 liter-formaat compacte PC maakt ruimte bij u vrij
  • USB 3.0 - 10 keer sneller dan USB 2.0
   Product Image

   Bespaar ruimte, bespaar energie en vermaak uzelf

   90% kleiner dan de meeste desktop-pc's, maakt de slim ontworpen ASUS EB1505 ruimte voor u vrij. Aangedreven door een Intel® Celeron® 847 Dual-Core CPU en Windows 8, biedt de EB1505 compromisloze prestaties in een 1,5 liter-formaat compacte PC. Inclusief USB 3.0 voor direct delen van bestanden met al uw apparaten, verbruikt de milieuvriendelijke EeeBox 70% minder stroom dan de meeste desktop-PC's. Met al uw multimediabehoeften is de ASUS EB1505 dè keuze voor home entertainment.

   ASUS desktops - Toonaangevend in algemene tevredenheid en betrouwbaarheid

   ASUS desktops komen voort uit een traditie van de beste productkwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Op basis van PCWorld USA's Betrouwbaarheid en Service Onderzoek 2011 bleek ASUS voor gebruikers de eerste keus in Windows® desktops, daarbij verwijzend naar grote tevredenheid wat betreft betrouwbaarheid, waarde en stille werking. ASUS desktops ontvingen verder lof voor hun prestaties, ontwerp en connectiviteit. [Bron]

   Compromisloze Prestaties

   Verbruikt 70% minder energie dan een desktop

   De ASUS EeeBox PC EB1505 heeft 70% minder energie nodig dan traditionele pc's; hij verbetert de systeemprestaties bij veeleisende taken en verlaagt het verbruik wanneer er minder stroom nodig is.

   Consumers 70% Less Power than a Desktop
   Verander uw Monitor in een Computer

   Of het nu een enorme breedbeeldmonitor is voor uitgebreider kijken of een voor krappe ruimtes geschikte 15" monitor, u bevestigt de Eeebox PC in 3 eenvoudige stappen gewoon aan de achterzijde en de monitor wordt een alles-in-één computer.

   Turn Your Monitor into a Computer

   Centrum voor Multimediaplezier

   High-Definition Entertainment in een Kastje

   De EeeBox PC EB1505 is voorzien van een slot-loading optische disk drive (ODD) die u op uw LCD-TV laat genieten van multimedia content. Met HDMI en Full HD 1080p-ondersteuning voert de ASUS EB1505 u naar een spectaculaire, kleurrijke wereld vol entertainment.

   Krachtige Intel® Celeron® CPU voor geoptimaliseerde beelden

   Via de Intel® Celeron® 847 Dual-Core CPU levert de ASUS EB1505 kwalitatieve beelden die u geavanceerd videoplezier opleveren.

   Built-in NVIDIA Graphics for Optimized Visuals

   Slimme connectiviteit voor hoge productiviteit

   Rijk aan I/O-poorten - Gebruiksgemak

   De ASUS EeeBox PC EB1505 is voorzien van een reeks I/O-poorten voor het aansluiten van een groot aantal verschillende apparaten, en bevat USB 3.0 voor het direct delen van bestanden. Met gegevensoverdrachtssnelheden tot wel 10 maal die van USB 2.0 kunt u gemakkelijk grote film- of videobestanden delen. De USB 3.0 snellaadfunctie laadt uw mobiele apparaten bovendien sneller op.

   Rich I/O ports – Ease of Use