ASUSPRO B9440UA
  ASUS B9440
  REIS COMFORTABEL, ZONDER ZORGEN.
  Nooit meer een zware laptop meesjouwen op een zakenreis, dankzij de ASUSPRO B9440. Niet alleen is het de lichtste 14" zakelijke notebook, de ASUSPRO B9440 is ook ontworpen en gemaakt om mobiel werken gemakkelijker te maken dan ooit tevoren. Om nog maar te zwijgen van het ultra-compacte ontwerp van de notebook, met een footprint die niet groter is dan veel 13" notebooks, waardoor hij uiterst gemakkelijk mee te nemen is om onderweg op te werken.
  notebook
  iconMET 1KG ‘S WERELDS LICHTSTE
  De ASUSPRO B9440 is met een gewicht van slechts 1kg 's werelds lichtste 14" notebook. Het vergemakkelijkt elke reis en zorgt er bovendien voor dat u meer ruimte overhoudt voor andere belangrijke reisbenodigdheden.
  iconMET 1KG ‘S WERELDS LICHTSTE
  Robuustheid voor intensief gebruik is essentieel voor uw zakelijke notebook. Daarom is de ASUSPRO B9440 vervaardigd met duurzaamheid op enterpriseniveau, met een stevige, volledig metalen behuizing vervaardigd uit een magnesiumlegering. Ook is hij MIL-STD 810G geclassificeerd en voldoet hij aan de strengste betrouwbaarheidsnormen van ASUSPRO, om betrouwbare werking van de notebook te waarborgen in elke omgeving.
  Dit omvat veeleisende MIL-STD 810G normen voor duurzaamheid, en interne ASUS notebooktests die de industrienormen ver overtreffen. De belangrijkste kenmerken:
  inclusief
  Valtesten
  ASUSPRO notebooks moeten een val kunnen weerstaan van tweemaal zo hoog als standaard modellen
  inclusief
  Scharnierproeven
  Scharnieren zijn getest via stringente 50.000 open/sluiten cycli
  inclusief
  Paneeldruktests
  Panelen van ASUSPRO notebooks moeten 20% beter bestand zijn tegen druk dan standaard modellen
  inclusief
  Morsbestendigheidtests
  De toetsenborden van ASUSPRO notebooks moeten bestand zijn tegen per ongeluk gemorste vloeistoffen
  Andere testen die de industriestandaard overtreffen zijn:
  inclusief
  Duurzaamheidstests toetsenbord
  inclusief
  Elektromagnetische/frequentie compatibiliteit EMC-testen
  inclusief
  Hoogteproeven
  inclusief
  Geluidsproeven
  icon LANG MEEGAANDE ACCUDUUR VAN 10 UUR
  Niets is meer frustrerend dan een zakelijke notebook met een lege accu wanneer u zich bezig moet houden met belangrijke werkzaamheden. Dat is nu voorbij, want de ASUSPRO B9440 heeft meer dan 10 uur accuduur.
  48Wh
  Li-ion Polymeer
  10uur
  Lange accuduur
  Snel opladen
  Tot 50% opladen binnen 30 minuten
  icon
  OMNI-CONNECTIVITEIT
  MET SIMPRO DOCK
  U komt nooit meer aansluitpoorten tekort op uw zakelijke notebook, dankzij de optionele SimPro Dock. De omni-connectiviteit van de SimPro Dock zorgt voor meerdere naadloze interfaces en is gemakkelijk voor onderweg.
  De SimPro Dock maakt verbinding met de ASUSPRO B9440 via zijn USB Type-C poorten en biedt een uitgebreide reeks poorten en aansluitingen:
  • 1 x VGA D-Sub video-uit
  • 2 x Display Port video-uit (resolutie tot FHD 1920x1080 op 60Hz)
  • 1 x HDMI video-uit
  • 1 x Hoofdtelefoon / luidspreker-uit
  • 4 x USB Type-A poorten: 2 x USB 3.0 (achter) en 2 x USB 3.0 met ondersteuning snelladen (voor)
  • 1 x USB Type-C: USB 3.1 Gen 1
  • 1 x RJ45 Ethernetpoort
  • 1 x SD-kaartlezer
  • 1 x AC voedingsadapterpoort
  foto
  REIS SLIM, ZONDER GEDOE.
  De ASUSPRO B9440 is synoniem met slim reizen, slim werken en er goed uitzien. De ASUSPRO B9440 is niet alleen ontworpen voor maximale prestaties, hij is ook een lust voor het oog en is uitgerust met ingenieuze slimme functies die een heel nieuwe betekenis geven aan slim reizen.
  icon FULL HD ANTI-REFLECTIE SCHERM
  Groter 14” FHD breedbeeld anti-reflectie scherm zorgt telkens voor een aangename kijkervaring, vooral als u op reis bent. De extreem smalle rand van 5,4mm breedte aan de bovenkant en aan beide zijden van de notebook betekent dat u de voordelen hebt van een groot 14” scherm, maar met een totale notebookgrootte die kleiner is dan conventionele 13" notebooks.
  Full HD
  Hoge 1920 x 1080 resolutie
  5,4mm
  Uiterst slanke bezel
  178-graden
  Brede kijkhoek
  72%
  NTSC
  icon TOETSENBORD BIEDT EEN ONOVERTROFFEN ERVARING
  Het slanke, ergonomische en morsbestendige toetsenbord van de ASUSPRO B9440 is ontworpen met een kantelhoek en u zult bijna denken dat het speciaal voor u was ontworpen. Voorzien van een kantelbaar scharniermechanisme om het toetsenbord in de optimale hoek te plaatsen voor de ideale typstand, telkens wanneer de notebook wordt geopend. De vormgeving van de toetskappen met een indrukafstand van 1,5mm op het met glas bedekte verlichte toetsenbord maken dit echt het perfecte toetsenbordontwerp.
  foto
  Morsbestendigheid
  foto
  Verlicht toetsenbord

  foto
  Gekanteld toetsenbordontwerp van 7 graden zorgt voor de meest ergonomische typstand

  foto
  foto
  icon TEVREDENHEIDSGARANTIE OVER DE COMPUTERPRESTATIES
  foto Hoge computerprestaties, altijd en overal, waar uw zakenreis u ook brengt. De ASUSPRO B9440 wordt aangedreven door de Intel® Core™ i7 vPro™ processor met optionele Intel vPro ondersteuning voor verbeterde enterprise beheermogelijkheden en beveiliging. Daarnaast is er de optionele Trusted Platform Module (TPM) voor verdere hardwarebeveiliging.
  tabel
  icon KRISTALHELDER GELUID
  De audiomogelijkheden van de ASUSPRO B9440 zijn indrukwekkend meeslepend, met volle bassen en kristalhelder geluid. Het wordt geleverd door het krachtige ASUS SonicMaster audiosysteem, ontworpen met Harman/Kardon, en zorgt ervoor dat elke decibel als muziek in de oren klinkt.
  banner
  Harman/Kardon Tuning - Het audiosysteem van de ASUSPRO B9440 werd getuned door experts van het ASUS 'Golden Ears' audioteam en door het gerenommeerde audiofiele bedrijf Harman/Kardon, om de allerbeste ervaring te waarborgen bij het afspelen van een grote verscheidenheid aan content.
  Harman/Kardon Tuning - Het audiosysteem van de ASUSPRO B9440 werd getuned door experts van het ASUS 'Golden Ears' audioteam en door het gerenommeerde audiofiele bedrijf Harman/Kardon, om de allerbeste ervaring te waarborgen bij het afspelen van een grote verscheidenheid aan content.
  icon PRO-MILIEU ASUS
  Als een pro-milieu gericht bedrijf, leidt GreenASUS de industrie via exclusieve initiatieven zoals de energiebesparende EPU-technologie en ASUS Power Manager. Dit heeft ervoor gezorgd dat het merk de hoogste milieucertificeringen in deze sector heeft ontvangen, waaronder de Energy Star. GreenASUS bevordert ook milieuvriendelijke processen op vier gebieden: groen ontwerp, groen aankoopbeleid, groene diensten, alsmede groener dan de wettelijke compliance-eisen.
  notebook
  Groen ontwerp
  Wij ontwerpen producten voor gemakkelijk hergebruik, recycling en demontage en die de energie-efficiëntie van het product verbeteren. Ook zien we streng toe op de naleving van richtlijnen voor gevaarlijke stoffen.
  Groener dan wettelijke compliance
  De RoHS-richtlijn beperkt het gebruik van 6 gevaarlijke substanties, maar ASUSPRO voegt daar uit eigen beweging nog eens 31 substanties aan toe voor de veiligheid van haar klanten, medewerkers en de Aarde.
  Groene diensten en marketing
  We stimuleren ondersteuning voor recyclingprogramma's en zorgen ervoor dat liefdadigheidsorganisaties van deze initiatieven profiteren.
  Groen aankoopbeleid
  We bewaken een groen systeem voor het beheer van de toeleveringsketen (SRM) en onderhouden een online database van groene leveranciers.
  logo
  logo
  logo
  logo