ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUSPRO ADVANCED B551LA

  ASUSPRO ADVANCED B551LA

  Betrouwbare zakelijke notebooks voor IT-professionals

  • Overtreffen in tests de US MIL-STD 810G-standaard, wat extreme duurzaamheid en volledige betrouwbaarheid waarborgt
  • Robuuste stootvaste harde schijf en ASUSPRO HDD Protection-software beschermen uw data
  • Morsbestendig toetsenbord voor bescherming tegen ongelukjes
  Ontworpen voor professionals
  • Echt comfortabel toetsenbord, voor gemakkelijker typen en hogere productiviteit
  • Groot multi-gebaren touchpad voor nauwkeurige en intuïtieve invoer
  • Inspanningsreducerende anti-glans FHD-panelen met brede kijkhoek
  Betere productiviteit en gestroomlijnd beheer
  • Uiterst slank docking station voor handige connectiviteit en uitbreiding, ondersteunt maximaal 5 schermen tegelijk
  • TPM-chip, vingerafdrukscanner en smartcard-oplossingen voor totale zakelijke beveiliging
  • Blijf overal verbonden, dankzij dual-band wifi en 4G LTE
  • Wake-on-LAN (WOL) zorgt dat pc's zijn in te schakelen via een eenvoudige netwerkmelding
  • Vier ingebouwde USB 3.0-poorten, voor zeer hoge gegevensoverdrachtssnelheden
  • Verwijderbaar grote capaciteit battery pack voor eenvoudig onderhoud
  • ASUSPRO Business Center voor geavanceerd pc-beheer in één eenvoudig softwarepakket
  • USB Charger+ laat u snel mobiele apparaten opladen, zelfs met uitgeschakelde notebook
  Product Image

  ASUSPRO B Advanced-serie zakelijke notebooks overtreffen in tests de veeleisende US MIL-STD 810G militaire standaard en waarborgen zo extreme betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van enterprise-, institutionele en overheidsgebruikers in een volledig beheerde IT-omgeving, en bieden verbeterde productiviteit met business-class beveiliging en beheermogelijkheden.

  ASUSPRO P-serie

  Uitmuntende betrouwbaarheid

  Alle ASUSPRO B-serie notebooks zijn strikt kwaliteitsgetest op veel hogere normen dan middenklasse-notebooks, om te voldoen aan eisen van zakelijke en institutionele gebruikers op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze hebben hun duurzaamheid bewezen in valproeven, scharniercyclustesten en paneeldruktesten. B-serie notebooks worden tevens geleverd met een stootvaste harde schijf met een drievoudig beschermingsmechanisme, om data altijd veilig te houden.  Duurzame, koolstof-versterkte schermklep

  Echt comfortabel toetsenbord en precisie-touchpad

  De schermklep op B-serie notebooks is opgebouwd uit een duurzaam, koolstof-verstevigd materiaal dat vele malen sterker is dan conventionele kunststoffen. Dit maakt de notebook bestand tegen 20% hogere paneeldruk in vergelijking met standaard notebooks, wat resulteert in betere bescherming tegen schade en een lager gewicht.

  Subtiel stijlvol

  Extra strenge ASUSPRO betrouwbaarheidstestnormen

  Zakelijke gebruikers eisen hogere normen en extra betrouwbaarheid. Daarom hebben alle ASUSPRO-serie notebooks strenge kwaliteitstests ondergaan, met veel hogere standaarden dan de industrienorm voor middenklasse notebooks. Ze hebben hun duurzaamheid bewezen in valproeven, scharniercyclustesten en paneeldruktesten. Ze worden tevens geleverd met een stootvaste harde schijf met een drievoudig beschermingsmechanisme om data altijd veilig te houden.  Verbeterde valproeven
  Meer dan tweemaal de valhoogte als standaard notebooks

  Sterkere scharniertesten
  20.000 meer cycli dan standaard notebooktesten

  Verbeterde druktesten
  Tot 20% hoger uithoudingsvermogen in vergelijking met normale notebooks

  Morsbestendig toetsenbord
  Af en toe morsen met drankjes is geen probleem meer

  Stootvaste harde schijf houdt data veilig

  ASUSPRO B Advanced-serie notebooks bieden verbeterde bescherming van de harde schijf, met schade-absorberende sponskussens om de harde schijf te beschermen tegen schokken en valpartijen tijdens het vervoer. Bovendien is de harde schijf voorzien van een volledig beschermingsmechanisme, bestaand uit G-Sensor hardware en software die actief beschermt tegen dreigende impact, om data veilig te helpen houden. Dit systeem maakt gebruik van een 3D digitale accelerometer met drie gevoeligheidsniveaus: uit, normaal en hoog. Het laatste is standaard geactiveerd, en impactdetectie blijft te allen tijde actief.

  Stootvaste harde schijf
  Stootvaste harde schijf  Ontworpen voor professionals

  Een echt comfortabel toetsenbord en apart numeriek toetsenbord verhogen de productiviteit

  Notebook-toetsenborden zijn van groot belang op de werkplek, omdat ze essentieel zijn voor comfort en productiviteit. ASUS-technici hebben het toetsenbord van de B-serie verfijnd, met een optimaal toetsgevoel en grote toetsafstanden om het comfort te behouden tijdens urenlange werksessies. Het toetsenbord bevat ook een eigen volledig numeriek toetsenblok, compleet met navigatietoetsen, ter verbetering van de efficiëntie bij data-invoer of documentnavigatie.

  Ultradraagbaar, subtiel, stijlvol
  47% groter multi-gebaren touchpad

  Groot multi-gebaren touchpad

  47% groter multi-gebaren touchpad

  Het touchpad is vergroot tot 107 x 61mm, aansluitend op de schermverhouding, om te helpen bij invoer en navigatie. Het is groter dan touchpads op vergelijkbare notebooks van andere merken, en ondersteunt snel reagerende en nauwkeurige multi-touch bediening. Dankzij de ondersteuning van gebaren vervangt het effectief de muis, en biedt het een alternatieve en intuïtieve invoeroptie. Multi-touch invoer maakt moeiteloze nauwkeurigheid mogelijk zonder muis, inclusief met twee vingers scrollen door webpagina's, inzoomen/draaien van foto's en met drie vingers tikken om een klik met de rechtermuisknop na te bootsen. Uw workflow wordt gestroomlijnd dankzij bediening via gebaren, in het bijzonder multi-step taken zoals presentaties en onderzoeksprojecten.

  47% groter multi-gebaren touchpad


  Anti-glans scherm voor comfortabel kijken

  Het in ASUSPRO-notebooks gebruikte matte schermoppervlak voorkomt ongewenste reflecties en vermindert zo de kans op vermoeide ogen. Het voorkomt ook dat lelijke vlekken van vingerafdrukken de getoonde content bederven, zoals bij presentaties. Ergonomische hoeken en getextureerde palmsteungebieden zorgen voor een comfortabel en solide gevoel, voor optimale productiviteit.

  47% groter multi-gebaren touchpad
  Slimme beheermogelijkheden

  ASUSPRO Business Center voor pc-beheer in één eenvoudig pakket

  Helpt kleine bedrijven hun pc's efficiënt te beheren
  via één eenvoudig pakket


  ASUSPRO Business Center is een nieuw computerplatform, bestaand uit hardware, software en firmware, dat unieke beveiligings- en productiviteitsmogelijkheden biedt. Het is speciaal ontwikkeld voor kleine bedrijven die niet beschikken over een beheerde IT-omgeving en vereenvoudigt het beheer en onderhoud, zodat u zich beter kunt concentreren op uw business.

  ASUSPRO Business Center

  ASUS Power Station II - uitgebreide connectiviteit

  ASUS Power Station II - uitgebreide connectiviteit

  Flexibele en doordachte aansluitmogelijkheden via een apart docking station zorgen voor snelle bevestiging van randapparatuur, communicatie-apparatuur, stroomkabels en adapters.
  Trusted Platform Module voor robuuste, hardwaregebaseerde beveiliging

  Trusted Platform Module (TPM) is een op het moederbord geïntegreerde hardwarechip die data veilig versleutelt en zo het risico verkleint dat hackers aan wachtwoorden en encryptiesleutels komen van gevoelige gegevens. TPM voegt een extra beveiligingslaag toe en laat notebooks veiliger toepassingen draaien, zodat transacties en communicatie betrouwbaarder verlopen. Indien gebruikt in combinatie met een optioneel beveiligingssoftwarepakket, biedt het sterk verbeterde algehele systeembeveiliging, bestandsbeveiliging en e-mail/privacy waarborgen. TPM zorgt voor betere beveiliging dan wat het BIOS, het besturingssysteem of een niet-TPM-toepassing leveren.

  Verbeterde beveiliging via vingerafdrukscans

  Vingerafdrukscans zorgt voor maximale beveiliging en gegevensbescherming. De elektronische scanner in ASUSPRO B-serie notebooks gebruikt RF imaging om vingerafdrukpatronen te lezen. Dit wordt vergeleken met andere sensortechnologieën minder beïnvloed door de conditie van de huid, met inbegrip van droge, versleten, eeltige, vuile of olieachtige huid.

  TPM gegevensbescherming

  Smartcard-gebaseerde identificatie

  Ondersteund op de ASUSPRO B-serie, kunnen smartcards worden gebruikt voor identificatie, authenticatie, dataopslag en de verwerking van toepassingen. Gebruikers kunnen ze gebruiken om in te loggen of voor de autorisatie van online transacties.

  Smartcard-gebaseerde identificatie  Houd data veilig, en traceer en lokaliseer gestolen notebooks

  Bescherm uw data - traceer en lokaliseer gestolen notebooks

  Intel® Anti-Theft Technology en Computrace® LoJack® for Laptops


  De ASUSPRO B-serie maakt gebruik van Intel® Anti-Theft Technology (Intel® AT) om de toegang tot het besturingssysteem te helpen uitschakelen in geval van verlies of diefstal van uw notebook, zodat deze veilig en beschermd blijft. Ook wordt bij notebooks Computrace® LoJack® for Laptops van Absolute® Software meegeleverd, wat u de mogelijkheid geeft om vermiste notebooks op afstand te lokaliseren, en tevens data te vergrendelen en te verwijderen voordat deze in verkeerde handen vallen. LoJack® for Laptops' eigen Theft Recovery Team werkt samen met de lokale politie bij het opsporen en aan u retourneren van verloren of gestolen notebooks.

  USB 3.0 en USB Charger+

  USB 3.0 en USB Charger+ bieden ultrahoge overdrachtssnelheden en snel opladen van apparaten

  B-serie notebooks worden standaard geleverd met USB 3.0, wat tot wel tien keer zo hoge overdrachtssnelheden biedt als USB 2.0. Exclusieve ASUS USB Charger+ software laadt eenvoudig smartphones, mediaspelers en andere draagbare apparaten op, zelfs wanneer notebooks uitgeschakeld of in sluimer/slaapstand zijn - in een fractie van de normaal benodigde tijd.  Wake-on-LAN (WOL) zorgt dat pc's op afstand zijn in te schakelen via het netwerk

  Wake-on-LAN (WOL)

  ASUSPRO B-serie notebooks hebben een ingebouwde hardwaremodule op het moederbord die Wake-on-LAN (WOL) ondersteunt. Hierdoor kunnen ze via een netwerkmelding via LAN- of WAN-verbindingen worden ingeschakeld of gewekt uit de slaapstand. Deze functie is van onschatbare waarde voor pc-onderhoud en ondersteuning op afstand.

  Vervangbare batterij en slimme stroom
  verbinding waarschuwing

  De verwijderbare battery pack is te vervangen door een optionele accu met verlengde gebruiksduur, en het toevoegen van een externe accubehuizing kan de gebruiksduur van de accu zelfs verdubbelen. Het is ook eenvoudig om oude accu's indien nodig te vervangen. De PU-serie is ook voorzien van een stroomconnector waarschuwing die gebruikers alarmeert als de voeding defect is of niet is aangesloten. Dit minimaliseert de kans op plotseling afsluiten en onderbrekingen.

  Wake-on-LAN (WOL)

  Green ASUS

  ASUS is marktleider in milieuvriendelijke processen, en minimaliseert de milieu-impact via een initiatief genaamd Green ASUS. Dit omvat vier gebieden: groen ontwerp, groene productie, groene inkoop en groene diensten. ASUS is gericht op het behoud van onze planeet via verantwoorde producten, en de ASUSPRO-serie weet een lagere total cost of ownership te combineren met de hoogste milieunormen. Hij is volledig EPEAT, Energy Star en RoHS-gecertificeerd.

  Green ASUS