ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUSPRO ADVANCED BU400A

  ASUSPRO ADVANCED BU400A

  Een Ultrabook™ voor uw bedrijf

  Extra veilig en beheersbaar
  • Nieuwe 3e generatie Intel® Core™ i5-3427U-processors met Intel® vPro™-technologie, Intel® Small Business Advantage (Intel® SBA)
   en Intel® Smart Connect-technologie
  • Verbeterde beveiliging met Trusted Platform Module en vingerafdruklezer
  Professioneel ontwerp
  • Ultralicht (1,64kg) en ultraplat met volledige I/O-connectiviteit
  • Echt comfortabel toetsenbord en touchpad-precisie
  • Visueel vermaak met anti-glans HD/HD+ breedbeeldschermen
  • Optioneel intuïtief touchscreen voor eenvoudige bediening
  Duurzamer
  • Extra strenge ASUS betrouwbaarheidstestnormen
  • Duurzaam versterkte LCD koolstofvezel constructie
  • Robuuste stootvaste harde schijf beschermt uw gegevens
  • Morsbestendig toetsenbord
  Product Image

  ASUSPRO BU400 Ultrabook™

  De ASUSPRO B400 Ultrabook™ maakt zakendoen mobieler, duurzamer, veiliger en productiever. Werken overal flexibel met een gewichtsfactor van 1,64kg en een 20mm profiel. De BU400 biedt volledige betrouwbaarheid, voldoet aan veel hogere industriestandaarden dan andere notebooks in valproeven, scharnier cyclustests en paneel druktests. Ze gebruiken een versterkte koolstofvezelstructuur, stootvaste harde schijf en morsbestendig toetsenbord. De beveiliging is versterkt via Trusted Platform Module (TPM)-hardware en een vingerafdruklezer, terwijl de krachtige 3e generatie Intel® Core™-processors, Intel® vPro™-technologie en Intel® Small Business Advantage (Intel® SBA) efficiënte beheermogelijkheden toevoegen.

  ASUSPRO Quality You Can Rely on

  Professioneel ontwerp


  World–class award-winning design

  Bekroond ontwerp van wereldklasse: slank, stijlvol en zeer professioneel

  De ASUSPRO B400 is een Ultrabook™ voor mobiel zakendoen, en biedt een ultralichte vormfactor vanaf slechts 1,64kg. Hij meet een slanke 21mm, met een stijlvolle donkere geborstelde haarlijnafwerking en constructie uit één stuk, en creëert zo een subtiele en volledig consistente professionele uitstraling. Door het gebruik van koolstofvezel materialen, metaal-versterkte hoeken en een echt comfortabel morsbestendig toetsenbord, doorstaat de ASUSPRO BU400 met gemak de ontberingen van zakenreizen, wat langdurige betrouwbaarheid garandeert. Sinds de introductie heeft hij prestigieuze wereldwijde onderscheidingen binnengehaald zoals een iF Product Design Award, een Japan Good Design Award en een Taiwan Excellence Award.

  Simple, stylish, professional


  Slim and light

  Plat en licht met compromisloze volledige connectiviteit

  De 14'' ASUSPRO B400 is er al vanaf slechts 1,64kg en maakt uw bedrijf mobieler en flexibeler. Hij is slechts 20 mm dik, maar dit slanke ontwerp betekent niet dat u inlevert qua connectiviteit. De BU400 is voorzien van volledige I/O: USB 3.0, VGA, HDMI, audiopoort, 2-in-1 kaartlezer en Kingston-slot. Dit alles helpt u overal eenvoudiger en comfortabeler te werken.  Echt comfortabel toetsenbord en touchpad-precisie

  Zakelijke gebruikers hechten veel belang aan toetsenborden, omdat deze van vitaal belang zijn voor professionele communicatie. ASUS-technici hebben het toetsenbord van de B400 zorgvuldig afgesteld, wat zorgt voor betere klikratio's en toetsafstanden. Ook het touchpad is geoptimaliseerd, met behoud van hoge precisie terwijl het touch-oppervlak is vergroot. Dit alles verschaft zakelijke gebruikers superieure productiviteitsverhogende ervaringen.

  True-comfort keyboard and precision touchpad


  Versterk uw bedrijf


  True-comfort keyboard and precision touchpad

  Duurzaam versterkte LCD koolstofvezelconstructie

  De ASUS B400's LCD cover gebruikt een duurzaam versterkte koolstofconstructie die meerdere malen steviger is dan conventionele kunststof. Dit geeft de notebook een 20% hogere paneel drukweerstand in vergelijking met standaard laptops, en daarmee een betere bescherming tegen beschadigingen, terwijl hij toch licht blijft.

  Stootvaste harde schijf - drievoudige bescherming beschermt gegevens tegen schade


  Anti-shock hard drive
  Strenge 3-assen/6-hoeken stoot- en triltest

  Als extra zekerheid voor gebruikers worden de harde schijven van de ASUSPRO B400 onderworpen aan 3-assen/6-hoeken stoot- en triltests, in overeenstemming met industriestandaard surrogaattests.

  Metalen beugel en schokabsorberende kussens

  ASUSPRO B400-notebooks maken gebruik van metalen beugels om structuren rond de drives te versterken, en beschermen opgeslagen data daarmee beter dan volgens reguliere normen. Dit wordt aangevuld met drukabsorberende "airbag" kussens, ontworpen als extra schilden om gegevens te beschermen in geval van stoten of vallen tijdens transport van de notebook.

  Bewegingssensor beschermingsmechanisme

  G-sensor-hardware en harde schijf beschermingssoftware anticiperen op op handen zijnde impact als extra verdedigingslinie om gegevens veilig en beschermd te houden. Ze maken gebruik van een 3D digitale accelerometer met drie gevoeligheidsniveaus: uit, normaal en hoog. De laatste is standaard geactiveerd, en impactdetectie blijft te allen tijde actief.

  Anti-shock hard drive

  Robuust metalen structurele bescherming van de notebook in vier hoeken

  Anti-shock hard drive

  Notebookbeugel verstevigd met stevig metalen frame

  Anti-shock hard drive

  Schokabsorberende harde schijf kussens verminderen potentiële schade

  Anti-shock hard drive

  Impact-detecterende harddisk G-sensor anticipeert op valincidenten

  Uitgebreidere valproeven
  Meer dan tweemaal de valhoogte als standaard notebooks

  Versterkte scharniertests
  Doorstaan 20.000 extra open/sluit scharniercycli test

  Verbeterde druktests
  Tot 20% hoger uithoudingsvermogen in vergelijking met normale notebooks

  Morsbestendig toetsenbord
  Af en toe morsen met drankjes is geen probleem meer

  Uw bedrijf: veiliger en beheersbaarder

  Nieuwe 3e generatie Intel® Core™ processoren met vPro™-technologie en Intel® privacybescherming helpen IT-managers extra beveiliging te implementeren als aanvulling op de slimme prestaties

  New 3rd generation Intel® Core™ processors

  Prestaties en bescherming zijn topprioriteiten voor enterprise IT-afdelingen, en dus zijn de ASUS BU400's voorzien van 3e generatie Intel® Core™ vPro™ processoren. Deze helpen IT-afdelingen hun zakelijke pc's te beschermen, automatiseren probleemoplossing, versnellen reparatie- en onderhoudstaken, en verminderen desk-side en on-site bezoeken. IT-afdelingen noteren lagere Total Cost of Ownership (TCO) en hogere operationele efficiëntie. Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT) voegt een extra hardwaregebaseerde beveiligingslaag toe, wat ongeautoriseerde toegang tot uw belangrijke bedrijfsaccounts helpt te voorkomen. Dit wordt door beveiligingsexperts algemeen beschouwd als een effectievere aanpak dan uitsluitend softwarematige authenticatie.

  Intel® Small Business Advantage
  (Intel® SBA) helpt kleine bedrijven pc's efficiënt te beheren via één eenvoudig pakket

  Intel® Small Business Advantage (Intel® SBA)

  De ASUSPRO B400 is voorzien van Intel® Small Business Advantage, een nieuw computerplatform dat bestaat uit hardware, software en firmware en unieke beveiligings- en productiviteitsmogelijkheden biedt. Het is speciaal ontwikkeld voor kleine bedrijven die niet beschikken over een beheerde PC-omgeving en vereenvoudigt uw IT zodat u zich kunt concentreren op uw business in plaats van op uw pc. Intel® SBA bevat zes applicaties om de beveiliging en productiviteit te helpen organiseren: Software Monitor, Data Backup & Restore, USB Blocker, PC Health Center, Energy Saver, en Wireless Display

  Embedded TPM-beveiligingschip: waardevolle gegevens beveiligd op diep hardwareniveau

  Embedded TPM security chip

  Professionals kunnen er op vertrouwen dat hun waardevolle gegevens zijn beschermd via Trusted Platform Module (TPM) beveiligingshardware. Deze is geïntegreerd op het board om computergegenereerde encryptiesleutels te bevatten. Het hardwaregebaseerde ontwerp helpt aanvallen van hackers af te slaan die op zoek zijn naar wachtwoorden en sleutels tot gevoelige gegevens. TPM laat notebooks veiliger toepassingen draaien en maakt transacties en communicatie betrouwbaarder.

  Verbeterde beveiliging via vingerafdrukscans

  Improved security with fingerprint scanning

  Notebooks met geïntegreerde vingerafdrukscans tillen gegevenstoegangautorisatie en -beveiliging naar een hoger niveau met een persoonlijk tintje. RF elektronische scanner imaging leest vingerafdrukpatronen, gebruikmakend van sensoren die minder worden beïnvloed door vaak voorkomende huidoppervlakcondities zoals droge, versleten, vereelte, vuile of vette huid. Deze kunnen het vermogen van andere sensortechnologieën om vingerafdrukbeelden nauwkeurig te detecteren verslechteren.


  Keep data safe, plus trace and locate stolen notebooks
  Houd uw gegevens veilig, plus traceer en lokaliseer gestolen notebooks met Intel® Anti-Theft Technology en Computrace® LoJack® for Laptops

  De ASUSPRO B400 maakt gebruik van Intel® Anti-Theft Technology (Intel® AT) om de toegang tot het besturingssysteem te helpen uitschakelen in geval van verlies of diefstal van uw notebook, zodat deze veilig en beschermd blijft. Bij de notebooks wordt tevens Computrace® LoJack® for Laptops van Absolute® Software meegeleverd, wat u de mogelijkheid geeft om ze bij vermissing op afstand te lokaliseren. U kunt gegevens bovendien op afstand blokkeren en verwijderen voordat ze in verkeerde handen vallen. LoJack® for Laptops' eigen Theft Recovery Team werkt met de lokale politie samen bij het opsporen en aan u retourneren van verloren of gestolen notebooks.


  Green ASUS

  ASUS heeft in deze branche het voortouw genomen op het gebied van milieuvriendelijke processen, de milieueffecten minimaliserend via een initiatief genaamd Green ASUS. Dit betreft vier gebieden: groene ontwerpen, groene productie, groene aanbestedingen en groene diensten. Via onze groene producten en onze milieuvriendelijkheid blijven we gefocust op het behoud van onze planeet. De ASUSPRO Advance B400 vermindert de total cost of ownership en voldoet aan de hoogste milieunormen via EPEAT, Energy Star en RoHS certificeringen.