ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUSPRO ESSENTIAL PU500CA

  ASUSPRO ESSENTIAL PU500CA

  Ultradraagbare en slanke, budgetvriendelijke notebook voor het MKB

  Zakendoen wordt productiever en beheersbaar
  • Nieuwe generatie Intel® Core™ i5 3317U-processors en Intel® Small Business Advantage (Intel® SBA)
  • ASUS Asset Tag Manager helpt met efficiëntere IT en beheer
  • Automatische data back-up wanneer de acculading onder 5% komt
  • USB Charger+: snel mobiele apparaten opladen, zelfs met uw notebook uitgeschakeld
  • Verbeterde beveiliging met vingerafdruklezer en ASUS Secure Delete om vertrouwelijke bestanden volledig te verwijderen
  Top ASUS-betrouwbaarheid en -kwaliteit
  • Extra strenge ASUSPRO™ betrouwbaarheidstestnormen
  • Robuuste stootvaste harde schijf beschermt uw gegevens
  • Morsbestendig toetsenbord is bestand tegen ongelukken met drankjes
  Professioneel ontwerp
  • Ultralicht, 1,96 kg
  • Echt comfortabel toetsenbord: gemakkelijker typen en hogere productiviteit
  • 47% groter multi-gesture touchpad ondersteunt moeiteloos nauwkeurige invoer
  • Visuele vermaak met anti-glans HD breedbeeldschermen
  Product Image

  ASUSPRO PU500

  De ASUSPRO™ PU500 ultradraagbare notebook is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. Hij biedt betaalbare betrouwbaarheid, met een licht en slank ontwerp en een gewicht vanaf 1,96 kg. De notebooks zijn versterkt en hebben zich bewezen in veel hogere standaardtests dan andere notebooks. Inclusief valproeven, scharnier cyclustests en paneel druktests. Gegevens worden extra goed beschermd dankzij stootvaste harde schijven en een morsbestendig toetsenbord. Productiviteitswinst dankzij krachtige 3de gen Intel® Core™-processors en efficiënte beheermogelijkheden door Intel® Small Business Advantage (Intel® SBA). Extra veiligheidsmaatregelen omvatten een vingerafdrukscanner, plus snelle opsporing van verloren of gestolen notebooks via Intel® Anti-Theft Technology en Computrace® LoJack® for Laptops.

  Producteigenschappen


  Product features
  3e generatie Intel® Core™ processoren
  Product features
  Extra strenge ASUS betrouwbaarheidstestnormen
  Product features
  Robuuste stootvaste harde schijf beschermt uw gegevens
  Product features
  Intel® SBA
  Alles-in-één business management
  Product features
  Ultralicht, vanaf 1,96 kg
  en ultraslank met volledige I / O
  Product features
  Echt comfortabel toetsenbord
  en precisie touchpad
  Product features
  47% groter multi-gesture touchpad
  Product features
  Automatische data back-up zodra de acculading daalt tot 5%


  Designed professional


  Ultraportable, subtle, stylish

  Ultradraagbaar, subtiel, stijlvol

  Met een gewicht vanaf 1,96 kg, gebruikt de ASUSPRO PU500CA een constructie uit één stuk, en creëert zo een subtiele en volledig consistente look. Het ontwerp strekt zich uit tot de onderkant en verwijdert overbodige rommel met een stijlvolle, donkere geborstelde haarlijn afwerking.


  Een echt comfortabel toetsenbord en volledig numeriek toetsenbord verhogen de productiviteit

  Zakelijke gebruikers hechten veel belang aan toetsenborden, omdat deze van vitaal belang zijn voor professionele communicatie. ASUS-technici hebben het toetsenbord van de PU500CA verfijnd, met betere klikratio's en 2,3mm toetsafstand om het comfort te behouden tijdens urenlange werksessies. Het toetsenbord is tevens voorzien van een volledig numerieke cluster met page up/page down-toetsen om de efficiëntie te verhogen tijdens berekeningen en het lezen van lange documenten.

  Ultraportable, subtle, stylish

  47% bigger multi-gesture touchpad

  47% groter multi-gesture touchpad

  Easier to use and more precise input with scroll, rotate, and zoom

  Gemakkelijker te gebruiken en nauwkeurigere invoer, met scrollen, roteren en zoomen Het touchpad is vergroot tot 107mm x 61mm, passend bij de schermverhouding voor een aantrekkelijk uiterlijk. Het is 47% groter dan touchpads op vergelijkbare notebooks van andere merken, en ondersteunt snel reagerende en nauwkeurige multi-touch bediening. Met meer gedetecteerde gebaren vervangt het effectief de muis, en biedt het een intuïtieve invoeroptie. Multi-touch invoer maakt moeiteloze nauwkeurigheid mogelijk zonder muis, inclusief met twee vingers scrollen door webpagina's, inzoomen/draaien van foto's en met drie vingers tikken om een ​​klik met de rechtermuisknop na te bootsen. Uw workflow wordt gestroomlijnd dankzij bediening via gebaren, in het bijzonder multi-step taken zoals presentaties en onderzoeksprojecten.

  47% bigger multi-gesture touchpad

  Anti-glans scherm voor comfortabel kijken

  Matte schermmaterialen voorkomen ongewenste reflecties en verminderen zo vermoeide ogen. Ze gaan ook lelijke vlekken en vingerafdrukken tegen, voor aantrekkelijkere presentaties. Om de productiviteit te verlengen, zorgen de ergonomisch gebogen en getextureerde palmsteungebieden voor een aangenaam, solide gevoel, zodat u zonder vertraging door kunt blijven werken.

  47% bigger multi-gesture touchpad

  Professioneel ontwerp

  Extra strenge ASUSPRO™ betrouwbaarheidstestnormen

  Gebruikers bij bedrijven en organisaties eisen hogere standaarden en extra betrouwbaarheid, en daarom hebben alle ASUSPRO™-serie notebooks strenge kwaliteitstests ondergaan met veel hogere standaarden dan middenklasse notebooks. Ze hebben hun duurzaamheid bewezen in valproeven, scharnier cyclustests en paneel druktests. Ze worden tevens geleverd met een stootvaste harde schijf met een drievoudig beschermingsmechanisme om data altijd veilig te houden.

  Uitgebreidere valproeven
  Meer dan tweemaal de valhoogte als standaard notebooks

  Sterkere scharniertests
  20.000 meer cycli dan standaard notebooktests

  Verbeterde druktests
  Tot 20% hoger uithoudingsvermogen in vergelijking met normale notebooks

  Morsbestendig toetsenbord
  Af en toe morsen met drankjes is geen probleem meer

  Stootvaste harde schijf - drievoudige bescherming beschermt gegevens tegen schade  Anti-shock hard drive
  Strenge 3-assen/6-hoeken stoot- en trillingtest
  and vibration test

  Strenge 3-assen/6-hoeken stoot- en trillingtests: als extra zekerheid voor gebruikers worden PU500CA harde schijven onderworpen aan strenge stoot- en trillingtests, overeenstemmend met surrogaattests die verder gaan dan normale industrienormen.

  vibration test
  Bewegingssensor afweermechanisme

  Bewegingssensor beschermingsmechanisme: G-sensor-hardware en harde schijf beschermingssoftware anticiperen op handen zijnde impact als extra verdedigingslinie om gegevens veilig te houden. Ze maken gebruik van een 3D digitale accelerometer met drie gevoeligheidsniveaus: uit, normaal en hoog. De laatste is standaard geactiveerd, en impactdetectie blijft te allen tijde actief.

  Metal bracket "air bag"
  Bewegingssensor beschermingsmechanisme: G-sensor-hardware en harde schijf beschermingssoftware anticiperen op handen zijnde impact als extra verdedigingslinie om gegevens veilig te houden. Ze maken gebruik van een 3D digitale accelerometer met drie gevoeligheidsniveaus: uit, normaal en hoog. De laatste is standaard geactiveerd, en impactdetectie blijft te allen tijde actief.

  Metalen beugels en schokdempers: metalen beugels voegen structurele sterkte toe rond harde schijven, en beschermen zo opgeslagen gegevens beter dan volgens reguliere normen. Dit wordt aangevuld door drukabsorberende "air bag" kussens, ontworpen als aanvullende schilden om gegevens te beschermen in het geval van stoten of vallen tijdens transport van de notebook.

  Motion sensor protection mechanism

  Zorgeloze beveiliging


  47% bigger multi-gesture touchpad

  Verbeterde privacy via vingerafdrukscans

  Notebooks met geïntegreerde vingerafdrukscans tillen gegevenstoegangautorisatie en -beveiliging naar een hoger niveau met een persoonlijk tintje. RF elektronische scanner imaging leest vingerafdrukpatronen, gebruikmakend van sensoren die minder worden beïnvloed door vaak voorkomende huidoppervlakcondities zoals droge, versleten, vereelte, vuile of vette huid. Deze kunnen het vermogen van andere sensortechnologieën om vingerafdrukbeelden nauwkeurig te detecteren verslechteren.

  47% bigger multi-gesture touchpad
  ASUS Secure Delete wist gegevens permanent

  Dit biedt een eenvoudig te gebruiken interface die gebruikers in staat stelt vertrouwelijke gegevens permanent te verwijderen uit de prullenbak door simpelweg Secure Delete te starten en de te wissen bestanden te verslepen en te droppen.

  Protect your data – trace and locate stolen notebooks
  Bescherm uw gegevens - traceer en lokaliseer gestolen notebooks

  De ASUSPRO™ P ESSENTIAL-serie maakt gebruik van Intel® Anti-Theft Technology om de toegang tot het besturingssysteem te helpen uitschakelen bij eventueel verlies of diefstal van uw notebook, zodat gegevens veilig blijven. Notebooks worden ook gebundeld met Computrace® LoJack® for Laptops van Absolute® Software, wat u het vermogen geeft om ze op afstand te lokaliseren. U kunt gegevens bovendien op afstand blokkeren en verwijderen voordat ze in verkeerde handen vallen. LoJack® for Laptops' eigen Theft Recovery Team werkt samen met de lokale politie bij het opsporen en terugvinden van verloren of gestolen notebooks.


  Betere productiviteit en gestroomlijnd beheer


  3rd generation Intel® processors

  3e generatie Intel® processoren

  Helpt IT-managers extra beveiliging te implementeren in combinatie met slimme prestaties

  Met of zonder beheerde IT-omgevingen kunnen professionals extra beveiliging implementeren in combinatie met slimme prestaties. De ASUSPRO™ P ESSENTIAL-serie is voorzien van 3e generatie Intel® Core-processors om verbazingwekkende prestaties te leveren en beschikt over technologieën die de beheermogelijkheden, graphics en connectiviteit verbeteren.

  Intel® Small Business Advantage
  (Intel® SBA) inbegrepen

  Helpt kleine bedrijven pc's efficiënt te beheren via één eenvoudig pakket

  Intel® Small Business Advantage biedt een nieuw computerplatform, bestaand uit hardware, software en firmware, dat unieke beveiligings- en productiviteitsmogelijkheden biedt. Het is speciaal ontworpen voor kleine bedrijven die niet beschikken over een beheerde IT-omgeving, en vereenvoudigt zaken zodat u zich kunt richten op uw bedrijf in plaats van op uw PC. Intel® SBA bevat zes applicaties om de beveiliging en productiviteit te helpen organiseren: Software Monitor, Data Backup & Restore, USB Blocker, PC Health Center, Energy Saver, en Wireless Display

  3rd generation Intel® processors

  ASUS Asset Tag Manager helpt met efficiëntere IT en beheer

  ASUS Asset Tag Manager is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven en laat u een specifiek serienummer definiëren dat getoond wordt in het BIOS. Dit helpt de apparaatidentificatie van teamleden te handhaven en vereenvoudigt het beheer van individuele PC's.

  ASUS Asset Tag Manager helps with more efficient IT and admin


  3X the charging cycle of Li-ion batteries and smart power connect alert
  3x de laadcyclus van Li-ion accu's en slimme voedingsaansluitmelding

  De PU500 maakt standaard gebruik van lang meegaande polymeer accu's, die drie keer de levenscyclus bieden van traditionele li-ion accu's. Milieuvriendelijk en geldbesparend met een lagere vervangingssnelheid, verbeteren polymeer accu's ook de veiligheid door lage elektrolytische leksnelheden. Als de adapter slechts gedeeltelijk of niet correct wordt aangesloten op uw notebook, zal de geïntegreerde voedingsconnector van de PU500CA u op de hoogte stellen van dit probleem. Dit voorkomt plotselinge uitschakeling en onderbreking van uw werk.

  Up to two weeks of standby time and auto data back up when battery charge drops to 5%
  Automatische data back-up zodra de acculading daalt tot 5%

  ASUSPRO-serie notebooks gebruiken real-time accuduurdetectie om gegevensverlies te voorkomen, uw werk opslaand zodra de accu daalt tot 5% lading zodat uw gegevens altijd veilig blijven.

  USB Charger+ : quickly charge mobile devices even with your notebook powered off
  USB Charger+ : snel mobiele apparaten opladen, zelfs met uw notebook uitgeschakeld

  Exclusieve ASUS USB Charger+ software laadt eenvoudig smartphones, mediaspelers en andere draagbare apparaten op, zelfs wanneer notebooks uitgeschakeld of in sluimer/slaapstand zijn, in een fractie van de normaal benodigde tijd.

  Green ASUS

  ASUS is marktleider in milieuvriendelijke processen, en minimaliseert de milieu-impact via een initiatief genaamd Green ASUS. Dit omvat vier gebieden: groen ontwerp, groene productie, groene inkoop en groene diensten. ASUS is gericht op het behoud van onze planeet via verantwoorde producten, en de ASUSPRO™-serie weet een lagere total cost of ownership te combineren met de hoogste milieunormen. Hij is volledig EPEAT, Energy Star en RoHS-gecertificeerd.

  Green ASUS