ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUSPRO ESSENTIAL PU551LA

  ASUSPRO ESSENTIAL PU551LA

  Ultradraagbare en budgetvriendelijke notebook voor KMO's

  Professioneel ontwerp
  • Ultralicht (1,75kg) en ultraplat met volledige I/O-connectiviteit
  • Visueel vermaak met anti-reflectie HD-panelen
  Top ASUS-betrouwbaarheid en -kwaliteit
  • Extra strenge ASUSPRO betrouwbaarheidstestnormen
  • Robuuste, stootvaste harde schijf beschermt uw gegevens
  • Morsbestendig toetsenbord is bestand tegen ongelukken met drankjes
  Handel uw zaken af met meer comfort en gemak
  • 47% groter multi-gebaren touchpad voor moeiteloze en nauwkeurige invoer
  • Slimme bediening van aanraakscherm met meerdere vingerbewegingen
  • Ultieme geluidservaring met SonicMaster-technologie
   Product Image

   ASUSPRO PU Essential-serie zakelijke notebooks zijn budgetvriendelijk en uiterst betrouwbaar. Speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven, leveren ze ongekende duurzaamheid en veiligheid in een bedrijfsgerichte verpakking. In eerste instantie ontworpen voor groeiende ondernemingen die niet beschikken over een volledig beheerde IT-omgeving, helpen ze de productiviteit te verbeteren en de betrouwbaarheid te vergroten. Ze zijn de perfecte keus voor slimme, in opkomst zijnde bedrijven op hun weg naar succes.

   ASUSPRO P-serie

   Professioneel ontwerp


   Subtiel stijlvol

   Subtiel stijlvol

   De ASUSPRO PU-serie maakt gebruik van een build uit één stuk om een professionele en tegelijk subtiele look te creëren. De eenvoud van het ontwerp strekt zich uit tot de onderkant, zonder onnodige rommel, terwijl een hoogwaardige look & feel wordt bereikt door het gebruik van een stijlvolle, donkere afwerking met geruwd metaal.


   Een echt comfortabel toetsenbord en apart numeriek toetsenbord verhogen de productiviteit

   Notebook-toetsenborden zijn van groot belang op de werkplek, omdat ze essentieel zijn voor comfort en productiviteit. ASUS-technici hebben het toetsenbord van de PU-serie verfijnd, met een optimaal toetsgevoel en grote toetsafstanden om het comfort te behouden tijdens urenlange werksessies. Het toetsenbord bevat ook een volledig, apart numeriek toetsenblok, compleet met navigatietoetsen, ter verbetering van de efficiëntie bij data-invoer of documentnavigatie.

   Ultradraagbaar, subtiel, stijlvol
   47% groter multi-gebaren touchpad

   Groot multi-gebaren touchpad

   Gemakkelijker te gebruiken en nauwkeurigere invoer, met scrollen, roteren en zoomen
   47% groter multi-gebaren touchpad

   Het touchpad is vergroot tot 107 x 61mm, aansluitend op de schermverhouding, om te helpen bij invoer en navigatie. Het is groter dan touchpads op vergelijkbare notebooks van andere merken, en ondersteunt snel reagerende en nauwkeurige multi-touch bediening. Dankzij de ondersteuning van gebaren vervangt het effectief de muis, en biedt het een alternatieve en intuïtieve invoeroptie. Multi-touch invoer maakt moeiteloze nauwkeurigheid mogelijk zonder muis, inclusief met twee vingers scrollen door webpagina's, inzoomen/draaien van foto's en met drie vingers tikken om een klik met de rechtermuisknop na te bootsen. Uw workflow wordt gestroomlijnd dankzij bediening via gebaren, vooral bij uit meerdere stappen bestaande taken zoals presentaties en onderzoeksprojecten.

   47% groter multi-gebaren touchpad


   Anti-reflectiescherm voor comfortabel kijken

   Het in ASUSPRO-notebooks gebruikte matte schermoppervlak voorkomt ongewenste reflecties en vermindert zo de kans op vermoeide ogen. Het voorkomt ook dat lelijke vlekken van vingerafdrukken de getoonde content bederven, zoals bij presentaties. Ergonomische hoeken en getextureerde palmsteungebieden zorgen voor een comfortabel en solide gevoel, voor optimale productiviteit.

   47% groter multi-gebaren touchpad

   Versterk uw bedrijf

   Extra strenge ASUSPRO™ betrouwbaarheidstestnormen

   Zakelijke gebruikers eisen hogere normen en extra betrouwbaarheid. Daarom hebben alle ASUSPRO-serie notebooks strenge kwaliteitstests ondergaan, met veel hogere standaarden dan de industrienorm voor middenklasse notebooks. Ze hebben hun duurzaamheid bewezen in valproeven, scharniercyclustesten en paneeldruktesten. Ze worden tevens geleverd met een stootvaste harde schijf met een drievoudig beschermingsmechanisme om data altijd veilig te houden.

   Uitgebreidere valproeven
   Meer dan tweemaal de valhoogte als standaard notebooks

   Sterkere scharniertests
   20.000 meer cycli dan standaard notebooktests

   Verbeterde druktests
   Tot 20% hoger uithoudingsvermogen in vergelijking met normale notebooks

   Morsbestendig toetsenbord
   Af en toe vloeistof morsen is geen probleem meer

   Stootvaste harde schijf houdt data veilig

   ASUSPRO PU Essential-serie notebooks bieden verbeterde bescherming van de harde schijf, met schade-absorberende sponskussens om de harde schijf te beschermen tegen stoten en valpartijen tijdens het vervoer. Bovendien is de harde schijf voorzien van een volledig beschermingsmechanisme, bestaand uit G-sensor hardware en software die actief beschermt tegen dreigende impact, om data veilig te helpen houden. Dit systeem maakt gebruik van een 3D digitale accelerometer met drie gevoeligheidsniveaus: uit, normaal en hoog. Het laatste is standaard geactiveerd, en impactdetectie blijft te allen tijde actief.

   Stootvaste harde schijf
   Stootvaste harde schijf   Betere productiviteit en gestroomlijnd beheer

   ASUSPRO Business Center voor
   pc-beheer in één eenvoudig pakket

   Helpt kleine bedrijven pc's efficiënt te beheren
   via één eenvoudig pakket


   ASUSPRO Business Center is een nieuw computerplatform, bestaand uit hardware, software en firmware, dat unieke beveiligings- en productiviteitsmogelijkheden biedt. Het is speciaal ontwikkeld voor kleine bedrijven die niet beschikken over een beheerde IT-omgeving en vereenvoudigt het beheer en onderhoud, zodat u zich beter kunt concentreren op uw bedrijfsvoering.

   ASUSPRO Business Center

   Wake-on-LAN (WOL)

   Wake-on-LAN (WOL) zorgt ervoor dat pc's zijn in te schakelen via een eenvoudige netwerkmelding

   ASUSPRO PU Essential-serie notebooks hebben een ingebouwde hardwaremodule op het moederbord die Wake-on-LAN (WOL) ondersteunt. Hierdoor kunnen ze via een netwerkmelding via LAN-verbindingen worden ingeschakeld of gewekt uit de slaapstand. Deze functie is van onschatbare waarde voor pc-onderhoud en ondersteuning op afstand.

   Vervangbare batterij en slimme
   stroomaansluiting waarschuwing

   De verwijderbare battery pack is te vervangen door een optionele accu met verlengde gebruiksduur, en het toevoegen van een externe accubehuizing kan de gebruiksduur van de accu zelfs verdubbelen. Het is ook eenvoudig om oude accu's indien nodig te vervangen. De PU-serie biedt verder een stroomaansluiting waarschuwingsfunctie die gebruikers alarmeert als de voeding defect is of niet is aangesloten. Dit minimaliseert de kans op plotseling afsluiten en onderbrekingen.

   Wake-on-LAN (WOL)


   Overal verbinding maken

   Maak overal verbinding, dankzij dual-band wifi en 4G LTE*

   De ASUSPRO PU-serie beschikt nu over dual-band wifi en optionele 4G LTE, zodat zakelijke gebruikers altijd verbonden kunnen blijven. Dual-band wifi werkt voor maximale flexibiliteit met zowel 2.4GHz als 5GHz draadloze netwerken, terwijl 4G LTE tot 10 keer sneller is dan de vorige generatie mobiele datatechnologie.

   *4G LTE-functie is alleen van toepassing op de PU551-serie.

   USB 3.0 en USB Charger+ bieden uiterst hoge overdrachtssnelheden en snel opladen van apparaten

   Notebooks worden standaard geleverd met USB 3.0, wat tot wel tien keer zo snelle overdrachtssnelheid biedt als USB 2.0. Exclusieve ASUS USB Charger+ software laadt eenvoudig smartphones, mediaspelers en andere draagbare apparaten op, zelfs wanneer notebooks uitgeschakeld of in sluimer/slaapstand zijn - in een fractie van de normaal benodigde tijd.

   USB 3.0 en USB Charger+

   Green ASUS

   ASUS is marktleider in milieuvriendelijke processen, en minimaliseert de milieu-impact via een initiatief genaamd Green ASUS. Dit omvat vier gebieden: groen ontwerp, groene productie, groene inkoop en groene diensten. ASUS is gericht op het behoud van onze planeet via verantwoorde producten, en de ASUSPRO-serie weet een lagere total cost of ownership te combineren met de hoogste milieunormen. Hij is volledig EPEAT, Energy Star en RoHS-gecertificeerd.

   Green ASUS