ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  B50A

  B50A

  Het Nieuwe Vlaggenschip voor Zakelijk Computergebruik

  Het krachtige en veelzijdige platform voor business executives. De ASUS B50 wordt aangedreven door Intel Centrino® Processor Technologie.

  Product Image

  Bij het creëren van de B50A heeft ASUS rekening gehouden met elk van de gevarieerde computerbehoeften van business executives qua power, betrouwbaarheid en mobiliteit. Het resultaat is de ultieme notebook computer voor de zakelijke omgeving, volgepakt met snelheid, slimme mogelijkheden en veelzijdigheid, en daarmee het ultieme concurrentievoordeel voor business executives. Naast de unieke technologieën en softwarefuncties, biedt de B50A de nieuwste Express Gate die gebruikers het voordeel biedt van 8 seconden opstarttijd*, voor toegang tot een reeks multimedia en online applicaties!

  Gemaakt voor Mobiele Efficiency

  Het is niet slecht een kwestie van power – daarvan heeft de B50A voldoende in huis – maar tevens van bruikbaarheid. In dit opzicht zullen business executives die niet altijd achter hun bureau zitten te werken de betrouwbaarheid van de B50A kunnen waarderen. Gebaseerd op het nieuwste Intel Centrino®2 Processor Technologie platform en ASUS´ exclusieve Power4 Gear eXtreme energiebeheer, heeft de B50A een verlengde batterijduur van meer dan 5 uur*. Bovendien is de B50A tevens voorzien van een morsbestendig toetsenbord, zodat de notebook is beschermd tegen per ongeluk gemorste vloeistof tot 120cc. Productiviteit wordt gegarandeerd via de ingebouwde toetsenbord LED-verlichting die gebruik van de computer mogelijk maakt in het dimlicht van vergaderruimtes.

  .

  Express Gate voor 8 seconden* Opstarttijd en Onmiddellijk Online

  Dit additionele ingebouwde besturingssysteem biedt gebruikers onmiddellijke toegang tot een aantal van de meest gebruikte applicaties, waaronder de web browser, Instant Messenger, Skype, fotobeheer, muziekspeler en online spellen. Met deze echt gemakkelijke, onmiddellijke toegang tot het Internet, kunnen gebruikers nu op het laatste moment nog even een mailtje sturen voordat ze naar hun werk gaan, over het Web browsen tussen twee afspraken in en familie en vrienden bereiken via de Instant Messenger; alles in een oogwenk. Bovendien heeft Express Gate in feite twee computers in één gecreëerd zodat het nu eenvoudiger is om de computer te delen. Bij gebruik van de Express Gate omgeving kunnen Internet, muziek en foto's worden gedeeld zonder invloed op de voor persoonlijk gebruik gereserveerde bestanden en instellingen van het Windows besturingssysteem.

  Power via Probleemloze Beveiliging

  Informatie is van vitaal belang voor de handel, en voor een business executive kan het belang van betrouwbare beveiliging niet worden onderschat. Terwijl het nieuwsgierige ogen buiten de deur houdt, dient een goed, robuust beveiligingssysteem echter tevens probleemloos te bedienen te zijn voor de daartoe gemachtigde, bedoelde gebruiker. Om alle bovenstaande voordelen te bieden, heeft de B50A een geïntegreerde biometrische vingerafdrukscanner (die grotere veiligheid biedt door vingerafdrukken te lezen vanaf de onderliggende levende huidlaag) en TPM (Trusted Platform Module) voor veilig inloggen en encryptie. Samen garanderen deze dat data en transacties veilig zijn op de B50A, terwijl deze toch efficiënt en gebruiksvriendelijk blijft.

  Docking Station voor Efficiënte Connectiviteit

  Het verwijderbare docking station is een ideale oplossing voor het snel aansluiten van randapparaten, voeding en communicatieapparatuur. Of het nu thuis is of op kantoor, het biedt geavanceerde bruikbaarheid en tijdbesparing bij het verlaten van en terugkeren naar het bureau.

  Uitvoerige Connectiviteit

  De ingebouwde WLAN 802.11 a/g/n garandeert draadloze Internettoegang waar ontvangst beschikbaar is. De B50 biedt tevens Bluetooth 2.1 EDR * – met verbeterde gegevensoverdracht op een snelheid die driemaal zo hoog is als standaard Bluetooth, voor verbeterde connectiviteit en synchronisatie tussen digitale apparaten. Bovendien voorziet een complete reeks input/output-poorten, waaronder 4 USB-poorten, 1 x HDMI, 1 x E-SATA poort, 1 x Docking Connector (hot-swappable) en ExpressCard-slots u van dynamische gegevensoverdracht en opslagopties.

  Celeron, Celeron Inside, Centrino, Centrino Inside, Centrino Logo, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel Viiv, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, Viiv Inside, vPro Inside, Xeon, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and other countries.