ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  P50IJ

  P50IJ

  Betrouwbare Computermetgezel

 • Slim Energiebeheer dankzij Power4 Gear
 • Comfortabel Computergebruik dankzij IceCool Palmsteun
 • Red dot Design Award-winnend Chocolate-toetsenbord
 • 16:9 Anti-glare LED-paneel
 • Mandvlechtstructuur voorkomt krassen en vingerafdrukken
  Product Image

  Power4 Gear vereenvoudigt de inzet en het gebruik van stroom op basis van uw voorkeuren, in relatie tot de specifieke taken die u dient uit te voeren. De EPU detecteert daarnaast uw stroombehoeften en verricht de noodzakelijke aanpassingen aan de voeding.

  Slim ontworpen robuustheid

  De ASUS P50IJ is voorzien van een buitenkant met mandvlechtstructuur. Dit beschermt de buitenzijde tegen krassen veroorzaakt door het dagelijks gebruik, terwijl het tevens van vingerafdrukken afkomstige vlekken voorkomt.

  Comfortabel Computergebruik

  De ASUS P50IJ is voorzien van het ASUS IceCool Palmsteun Ontwerp, dat de palmsteun via z’n slim ontworpen en gepositioneerde ventilatie koeler houdt dan de gemiddelde menselijke lichaamstemperatuur, voor maximaal comfort. Het met de red dot prijs ontworpen Chocolate toetsenbord is voorzien van uitgeholde toetskappen die voor een ergonomisch oppervlak zorgen dat zich als een mal vormt naar uw handen, zodat typen een fluitje van een cent wordt! Ten slotte minimaliseert het anti-glare LED-scherm in 16:9 beeldverhouding vermoeide ogen, zelfs na urenlang gebruik, wat u een prettigere computerervaring oplevert.