ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  TAICHI 31

  TAICHI 31

  13,3" converteerbare Ultrabook™ met dubbele Full HD-schermen

  • Ultra-prestaties aangedreven door de 3e generatie Intel® Core™ i7 -3517U processors
  • 's Werelds eerste combinatie van notebook met dubbel scherm en tablet.
  • Schakel eenvoudig met één vinger tussen notebook en tablet-modi
  • Verbazingwekkend dun, licht en ultra-mobiel
  • Optionele stylus voor nauwkeurige bediening en handgeschreven notities.
  Product Image
  Endless Flexibility
  Endless Flexibility
  Endless Flexibility

  Eén TAICHI, Twee Schermen - Eindeloze Flexibiliteit

  De ASUS TAICHI™ is een ongelooflijk samengaan van notebook en tablet, voor ongeëvenaarde mobiele flexibiliteit. Met de klep open is de TAICHI een krachtige notebook met een haarscherp Full HD-scherm, Intel® Core™-processor en toetsenbord met achtergrondverlichting. Met de klep dicht is de TAICHI een lichtgewicht tablet met een slank, taps toelopend profiel en een multi-touch Full HD-scherm voor intuïtieve vingertopbediening in Windows 8.

  VIER MODI VOOR NAADLOZE INTERACTIE & DELEN


   Notebook mode

  1.Notebook-modus

  Notebook mode

  Open de klep met één vloeiende beweging en de TAICHI wordt een volledig toegeruste notebook. Het Full HD 13,3" scherm beschikt over IPS-technologie voor levendiger beeld met brede kijkhoeken. Het toetsenbord met achtergrondverlichting en omgevingslichtregeling en het grote multi-touch touchpad vereenvoudigen bovendien productiviteitstaken.
  watch the video  Tablet mode

  2.Tablet-modus

  Tablet mode

  Sluit de klep en de Taichi verandert direct in een tablet met een 13,3" Full HD-scherm. 10-punts capacitieve multi-touch zorgt voor volledige vingertopbediening en de meegeleverde stylus werkt net als een pen op papier, voor nauwkeurige handgeschreven notities en schetsen, terwijl IPS-technologie het beeld helder en duidelijk houdt. Ingebouwde bewegingssensoren maken de TAICHI™ ook ideaal voor mobiele gaming, terwijl dual-band Wi-Fi en Bluetooth 4.0 verbinding maken met de nieuwste draadloze apparaten.
  watch the video


  Mirror mode

  3.Spiegel-modus

  Mirror mode

  De TAICHI is meer dan alleen een tablet of notebook - de spiegel-modus biedt een unieke manier om informatie te delen. Deze mirror mode toont hetzelfde beeld op beide met de ruggen tegen elkaar geplaatste schermen, en is daarmee perfect voor het tonen van een presentatie zonder dat u een logge projector of onhandige externe monitor nodig heeft, of voor het delen van een film zonder u zorgen te maken over waar iedereen moet zitten. IPS-technologie zorgt voor een brede 178° kijkhoek, zodat iedereen het beste zicht heeft.
  watch the video


  Dual-Screen mode

  4. Dual Screen-modus

   Dual-Screen mode

  In de Dual Screen-modus is de TAICHI niet langer één computer - het zijn er twee. Elke van de ruggelings tegen elkaar geplaatste schermen is afzonderlijk te gebruiken door verschillende apps: één met toetsenbord en multi-touch touchpad, de andere met multi-touch scherm en stylus. De Dual Screen-modus is ook ideaal voor presentaties, en de meegeleverde Screen Share app laat de presentator het script op het ene scherm zien, terwijl het publiek de slides aan de andere kant ziet.
  watch the video  Sharing Made Easy

  Delen wordt Eenvoudig

  Uniek ruggelings geplaatste schermen zorgen voor spannende, nieuwe manieren om met apps te werken en informatie te delen. De TAICHI schakelt naadloos tussen volledig toegeruste notebook en multi-touch tablet, maar de twee schermen zijn ook gelijktijdig en onafhankelijk van elkaar te gebruiken voor ongelooflijke flexibiliteit. Toon dezelfde presentatie of film op beide schermen voor meer kijkcomfort bij grote groepen mensen, of gebruik verschillende apps op elk scherm om de TAICHI te delen met twee personen.  Dubbele High-Definition Schermen

  De TAICHI levert spectaculair high-definition beeld bij apps, games en films, dankzij twee 1080p Full HD-schermen. IPS-technologie zorgt voor briljant beeld met nauwkeurige kleuren en scherp contrast, terwijl de 178° brede kijkhoek elk scherm kristalhelder houdt, zelfs van opzij bekeken. De TAICHI kan ook ongelooflijke beelden vastleggen, dankzij HD-camera's in zowel notebook- als tablet-modi.

  Sharing Made Easy

  Bioscoopachtige Geluidskwaliteit

  Sharing Made Easy

  De TAICHI is voorzien van ASUS SonicMaster-audiotechnologie, ontwikkeld met het wereldberoemde Bang & Olufsen ICEpower®. SonicMaster tilt de geluidskwaliteit naar een geheel nieuw niveau, met een breder frequentiebereik voor helderdere zang en resonerende bassen. Array microfoons met positionele audiodetectie en onderdrukking van achtergrondruis zorgen er bovendien voor dat gesproken communicatie altijd luid en duidelijk overkomt.

  Sharing Made Easy
   Voordelen van Array Mic:
  • Ruisonderdrukking
  • Akoestische echo-opheffing
  • Bundelvormend

  Intuïtieve bediening

  TAICHI is ontworpen voor touch. In de tablet-modus zorgt het 10-punts capacitieve multi-touch scherm voor snelle en soepel reagerende vingertopbediening, terwijl het grote Smart Gesture touchpad het gebruik van apps net zo intuïtief maakt in notebook-modus. Als u creatief wilt doen, heeft de TAICHI ook een optionele stylus voor nauwkeurige bediening en flexibele handgeschreven notities.  Prachtig design met uitmuntende prestaties

  TAICHI heeft een prachtige, zwart-gespiegelde afwerking met een laag gewicht van 1,56kg en een slank, flinterdun profiel dat taps toeloopt tot 3mm. TAICHI is ook krachtig - de keus uit Intel® Core™ i5 of i7-processors garandeert uitstekende multitasking-prestaties en soepel afspelen van multimedia, terwijl USB 3.0 zorgt voor razendsnelle gegevensoverdracht naar externe opslag en sneller opladen van mobiele apparaten. De TAICHI beschikt tevens over dual-band Wi-Fi voor turbo-opgevoerde draadloze verbindingen met 5GHz netwerken.

  TAICHI SUIT cover - Haal alles eruit

  ASUS TAICHI biedt een uniek draagbaar apparaat, en de TAICHI SUIT cover helpt u alles er uit te halen. Het beschermt de dubbele schermen, fungeert als een uitklapbare standaard voor comfortabel kijken en typen, en heeft openingen voor elke aansluiting en koeling van het apparaat. Met zijn lichte, slanke ontwerp kunt u hem overal mee naartoe nemen!

  Click here