Chromebit (CS10)-commercial

  Chromebit (CS10)-commercial

  Een Chrome OS-apparaat ter grootte van een reep, om elke HDMI-monitor of tv in een computer te veranderen

  • Een computer ter grootte van een reep - 's werelds kleinste Chrome OS-apparaat past in uw zak.
  • Maak uw tv slimmer — geniet van een grote, schermvullende Chrome OS-ervaring in de woonkamer.
  • Ideaal voor surfen op het web, contact houden met vrienden en familie via sociale media, en HD-entertainment.
  • Eenvoudig te beheren, kosteneffectieve en uiterst schaalbare oplossing voor digital signage, reclamezuilen en andere bedrijfstoepassingen.
  • Meegeleverde verlengkabel of buigzame Flex Connect HDMI-connector voor eenvoudige verbindingen naar moeilijk bereikbare HDMI-poorten.
  • Draait het nieuwste Chrome OS, en is voorzien van automatische updates en anti-virus software, voor een slimme en veilige digitale omgeving.
  • Dual-band 802.11ac wifi, met 2 jaar lang gratis 100GB Google Drive-opslagruimte.
  • In stijlvolle kleuren beschikbaar ontwerp werd bekroond met 2015 Good Design en 2016 CES Innovation Award.
  Product Image

  Een computer ter grootte van een reep

  Perfect voor signage, kiosken en meer

  De ASUS Chromebit CS10 is slechts 12cm lang en is 's werelds kleinste Chrome OS-apparaat. Een grote monitor of tv in een computer veranderen is eenvoudig met het nieuwste Chrome OS - gewoon de Chromebit CS10 aansluiten op de HDMI-poort en koppelen met een Bluetooth-toetsenbord en muis. De Chromebit CS10 laat u zelf digitale signage of self-service kiosken creëren, waardoor het een snelle en gemakkelijke manier is om uw bedrijf te optimaliseren. Ontdek wat mogelijk is met een eenvoudig te beheren, rendabele en zeer schaalbare computer die zowat overal in te passen is.

  Aansluiten op uw manier

  Klein en soepel, met geavanceerde details; de Chromebit CS10 past slim en overal. Hij is ook beschikbaar in diverse kleuren, passend bij verschillende omgevingen. Om overweg te kunnen met de hoeken en posities van HDMI-connectoren op verschillende schermen wordt hij geleverd met een verlengkabel of buigzame Flex Connect HDMI-connector. Zelfklevende klittenbandbevestiging helpt de Chromebit CS10 te verbergen achter de monitor of de tv, of plak hem juist aan de voorzijde voor gemakkelijke toegang. De Chromebit CS10 belichaamt het beste van ASUS-ontwerpen en Google-innovatie, en heeft al een 2015 Good Design Award en 2016 CES Innovation Award ontvangen.

  *Beschikbaarheid Flex Connect HDMI en HDMI verlengkabel verschilt per regio. Flex Connect HDMI is niet beschikbaar in de VS. Controleer dit bij uw lokale ASUS Verkoop contactpersoon.

  Voeding en compatibiliteit

  Aangedreven door het nieuwste Chrome OS, start de Chromebit CS10 binnen enkele seconden op en levert Full HD grafische prestaties. Samen met 2GB geheugen, 16GB eMMC-opslag, dual-band 802.11ac wifi, Bluetooth 4.0 en zowel USB- en HDMI-poorten, verkleint de Chromebit CS10 de afmetingen maar behoudt het alle mogelijkheden van een computer, om nieuwe kansen te bieden. We hebben ook een lijst van geschikte Bluetooth-toetsenborden, muizen en USB-hubs. Het maakt niet uit hoe u randapparaten wilt aansluiten, de Chromebit CS10 is er voor u.

  Blijf actueel en verbonden

  De Chromebit CS10 met Chrome OS haalt de stress uit updates en anti-virus software, om een slimme en veilige digitale omgeving te bieden. Automatische updates zorgen ervoor dat u altijd de nieuwste software hebt, terwijl ingebouwde anti-virusbeveiliging u veilig houdt. Het configureren van de Chromebit CS10 gaat net zo eenvoudig als inloggen op uw Google-account. Voeg indien gewenst extra gebruikers toe - de gegevens van elke gebruiker worden apart en veilig bewaard. Met elke Chromebit CS10 ontvangt u 100GB gratis Google Drive-ruimte* en hebt u toegang tot de bestanden die u nodig hebt en tot uw favoriete Google-diensten. Log gewoon in op uw Gmail-account om toegang te krijgen tot de cloud, altijd en overal!

  • Netwerkmogelijkheden

   Profiteer van snellere en meer stabiele draadloze verbindingen dankzij dual-band 802.11 a/b/g/n/ac wifi en Bluetooth 4.0.

  • Ingebouwde beveiliging

   De Chromebit CS10 blijft automatisch up-to-date, dus u hebt altijd de nieuwste functies en anti-virusbescherming. En het beste van alles, hij wordt na verloop van tijd niet trager.

  • Trusted Platform Module

   De on-board TPM biedt een beschermde en ingesloten microcontroller beveiligingschip voor het beschermen van interne datastructuren tegen reële dreigingen.

  • Beveiligingsinkeping bescherming

   Beveilig de Chromebit CS10 in openbare gelegenheden zoals restaurants, luchthavens en beurzen om uw activa veilig te houden.

  • Duizenden apps

   Ga naar de Chrome Web Store voor een breed assortiment aan offline of online apps - bewerk, speel en geniet van honderden apps, zonder internetverbinding.

  • 100GB Google Drive

   Met elke Chromebook ontvangt u 100GB gratis Google Drive-ruimte*. U hebt altijd toegang tot de bestanden die u nodig hebt en tot uw favoriete Google-diensten.

  • Toegang tot uw data, altijd en overal

   Uw bestanden worden automatisch gesynchroniseerd naar Google Drive*, zodat u er altijd en overal toegang tot hebt. Alles wat u hoeft te doen is u aanmelden bij uw Google-account, op een willekeurig apparaat.

  *100GB gratis opslagruimte geldt voor 2 jaar en start op de datum waarop u uw Drive-aanbod inwisselt. Meer info.

  Krachtige en doelmatige digitale signage- en reclamezuiloplossing

  De Chromebit CS10 is een compleet pakket dat productiviteit, kwaliteit en waarde combineert in een computer ter grootte van een reep, om uw bedrijf meer mogelijkheden te geven dan ooit tevoren. Of u nu een scherm wilt veranderen in een slim digitaal bord, een eenvoudige gastcomputerzuil wilt creëren of investeren in een vloot van weinig onderhoud vergende machines voor scholen, de Chromebit is een betaalbare oplossing die gemakkelijk te beheren en uiterst schaalbaar is. Bedrijven kunnen een volledig spectrum van bijpassende producten creëren met een enkel beheerd apparaat dat zelfs verouderde desktops kan vervangen.

  • Digital signage

  • Kioskschermen

  • Onderwijs

  • ASUS Chromebit voor signage

   Verander de Chromebit CS10 in een plug & play-mediaspeler voor in-store schermen of buiten-scoreborden met de Chrome Kioskmodus. De Chromebit CS10 kan op afstand worden beheerd, terwijl extra onderhoud dankzij automatische updates gemakkelijk wordt gemaakt. Touchscreens worden ondersteund, om meer boeiende gebruikersinteracties te bieden.

  • ASUS Chromebit voor werknemerzuilen

   Configureer uw Chromebit CS10 in Chrome Kioskmodus om er een speciale machine voor één doel van te maken, bijvoorbeeld voor kassacounters, winkels, fast food-ketens en restaurants.

  • ASUS Chromebit voor klantenzuilen

   De Chromebit CS10 kan dienen als effectieve internetzuil op luchthavens, in hotels en bij toeristische centra. Bouw uw eigen interactieve schermen en zet Managed Session aan in de Kioskmodus, zodat gasten veilig gebruik kunnen maken van het internet.

  • ASUS Chromebit voor onderwijs

   Account-gebaseerde gegevenstoegang maakt de Chromebit CS10 de ideale gedeelde computer. Individuele gebruikers kunnen eenvoudig schakelen tussen accounts en kunnen na een bepaalde tijd automatisch worden uitgelogd. Afdrukinstellingen kunnen ook worden geconfigureerd via Cloud Print.