CP240

  CP240

  CP240 Zero Client Monitor

  • Maakt gebruik van VMware®-ready Teradici PCoIP®-gebaseerde gevirtualiseerde desktopomgevingen
  • Uiterst veilig en betrouwbaar gecentraliseerd gegevensbeheer
  • AH-IPS paneel heeft brede kijkhoeken, voor een optimale visuele ervaring
  • Full HD 1080p (1920x1080) ondersteuning
  • Ergonomische kantel-, draai-, pivot- en hoogteaanpassingen, compatibel met VESA-wandmontage
   Product Image

   ASUS CP240 met PCoIP™ voor VMware®-aangedreven virtuele werkomgevingen

   De ASUS CP240 is een VMware-ready PCoIP® (PC-over-IP) alles-in-één monitor. Dankzij de ingebouwde Teradici® Tera 2321-processor met on-board PCoIP® (PC-over-IP)-technologie, wordt de CP240 Zero Client Monitor moeiteloos geïntegreerd met VMware®-gebaseerde omgevingen, om onderdeel te worden van uw Virtual Desktop Infrastructure (VDI) oplossing. Het PCoIP® remote desktop protocol van de CP240 zorgt ervoor dat elk werkstation verbinding kan maken met een centrale server die als host fungeert voor de besturingssystemen en toepassingen. Dit bevrijdt gebruikers en beheerders van de last van het toepassen van patches en updates of andere routinetaken op het gebied van pc-onderhoud, vereenvoudigt het desktopbeheer en verhoogt de veiligheid.

   Virtual Desktop Infrastructure


   Wat is VDI?

   In een VDI (Virtual Desktop Infrastructure) omgeving maken clients verbinding met desktop-besturingssystemen en applicaties die draaien op virtuele, op een centrale server gehoste machines.

   Virtual Desktop Infrastructure

   Wat zijn de voordelen van de CP240?

   Profiteer van PCoIP

   Moeiteloos IT-beheer

   Moeiteloos IT-beheer

   De Teradici PCoIP®-processor van de CP240 Zero Client Monitor synchroniseert administratieve taken en software-updates naadloos, om uw bedrijf een zeer efficiënt IT-beheer systeem te geven.

   Moeiteloos IT-beheer

   Beveilig uw data

   Met PCoIP®-technologie worden alle bestanden en software veilig opgeslagen op de centrale server. Deze aanpak betekent ook dat gebruikers alleen toegang hebben tot het internet via een veilige gateway, wat de risico's op malware en andere beveiligingskwesties minimaliseert.


   Alles-in-één ontwerp bespaart geld en ruimte

   Alles-in-één ontwerp bespaart geld en ruimte

   De CP240 monitor is een standalone-oplossing die geen pc nodig heeft. Dit bespaart op aanvullende infrastructuurkosten en biedt uw personeel een net, opgeruimd alles-in-één werkstation.

   Snelle gegevensoverdracht met UDP

   Snelle gegevensoverdracht met UDP

   De Teradici PCoIP® maakt gebruik van het User Datagram Protocol (UDP), voor snelle gegevensoverdracht tussen de CP240 Zero Client Monitor en de remote host, wat de productiviteit van uw werknemers kan helpen verhogen.


   AH-IPS schermtechnologie voor bredere
   kijkhoeken

   De ASUS CP240 is voorzien van AH-IPS (Advanced High-Performance In-Plane Switching) schermtechnologie, met indrukwekkend brede 178 graden verticale en horizontale kijkhoeken. AH-IPS zorgt voor minimale kleurverschuiving, zelfs wanneer bekeken vanuit extreme hoeken.

   AH-IPS schermtechnologie voor bredere kijkhoeken

   Prachtig Full HD 1080p-scherm

   De ASUS CP240 heeft een prachtig Full HD 1080p (1920x1080) scherm met superieure kleurnauwkeurigheid en uitstekende achtergrondverlichting transmissie, met als resultaat uitmuntend contrast en scherpte. De CP240 is ook ontworpen om energiezuinig te zijn, met een laag energieverbruik dat de energiekosten vermindert en het milieu helpt te beschermen. Met Full HD-resolutie kan de CP240 meer en duidelijkere informatie op het scherm tonen, met uitmuntende beeldkwaliteit die de productiviteit verhoogt dankzij de verbeterde scherpte.

   Buitengewoon Full HD 1080p-scherm


   Ergonomisch ontworpen met het oog op de gebruiker

   Alle ASUS-monitoren worden ontwikkeld met de gebruiker in het achterhoofd. De ASUS CP240 is ergonomisch ontworpen met een groot aantal instelmogelijkheden waaronder kantel-, draai-, pivot en hoogteaanpassingen, en is bovendien compatibel met elke standaard VESA-montage. Deze functies betekenen dat de ASUS CP240 gemakkelijk kan worden gepositioneerd voor maximaal gebruikerscomfort.

   Ergonomisch ontworpen met het oog op de gebruiker

   Groen ontwerp, lagere energiekosten

   De CP240 maakt gebruik van een kwikvrij LED-backlit paneel en een golfkartonnen verpakking waarvoor minimaal 80% gerecycled materiaal wordt gebruikt. En met zijn lage stroomverbruik is de CP240 niet alleen milieuvriendelijk, maar kan het grotere ondernemingen en gebruikers uit de publieke sector ook aanzienlijk helpen besparen op de energiekosten.

   Groen ontwerp, lagere energiekosten