CPX20

  CPX20

  CPX20 Zero Client Box

  • Maakt gebruik van VMware®-ready Teradici PCoIP®-gebaseerde gevirtualiseerde desktopomgevingen
  • Uiterst veilig en betrouwbaar gecentraliseerd gegevensbeheer
  • Compact ontwerp met een gewicht van slechts 0,5 kg
  • VESA-bevestiging compatibel
   Product Image

   ASUS CPX20 met PCoIP™ voor een VMware®-gebaseerde virtuele werkomgeving

   De ASUS CPX20 Zero Client Box is een VMware® Ready toestel met ingebouwde PCoIP® (PC-over-IP) ondersteuning. Dankzij de geïntegreerde Teradici® Tera 2321-processor verandert het aansluiten van de CPX20 Zero Client Box op een normale monitor deze in een alles-in-een zero client monitor, voor naadloze integratie met VMware®-gebaseerde Virtual Desktop Infrastructure (VDI) omgevingen. Het PCoIP® remote desktop protocol van de CPX20 zorgt ervoor dat endpoints verbinding kunnen maken met een centrale server die als host fungeert voor de besturingssystemen en toepassingen. Dit bevrijdt gebruikers en beheerders van de last van het toepassen van patches en updates of andere routinetaken op het gebied van pc-onderhoud, vereenvoudigt het desktopbeheer en verhoogt de veiligheid.

   Wat is VDI?

   In een VDI (Virtual Desktop Infrastructure) omgeving maken clients verbinding met desktop-besturingssystemen en applicaties die draaien op virtuele, op een centrale server gehoste machines.

   Virtual Desktop Infrastructure

   Wat zijn de voordelen van de CPX20?

   Profiteer van PCoIP

   Moeiteloos IT-beheer

   Moeiteloos IT-beheer

   De Teradici PCoIP®-processor van de CPX20 Zero Client Box synchroniseert beheertaken en software-updates ongemerkt, om uw bedrijf een zeer efficiënt IT-beheersysteem te geven.

   Moeiteloos IT-beheer

   Beveilig uw data

   Met PCoIP®-technologie worden alle bestanden en software veilig opgeslagen op de centrale server. Deze aanpak betekent ook dat gebruikers alleen toegang hebben tot het internet via een veilige gateway, wat de risico's op malware en andere beveiligingskwesties minimaliseert.


   Alles-in-één ontwerp bespaart geld en ruimte

   Alles-in-één ontwerp bespaart geld en ruimte

   De CPX20 Zero Client Box is een standalone-oplossing die geen pc nodig heeft. Bevestig de CPX20 aan een VESA-compatibele monitor om uw werknemers te voorzien van een net en opgeruimd alles-in-één werkstation, wat bespaart op bijkomende infrastructuurkosten.

   Snelle gegevensoverdracht met UDP

   Snelle gegevensoverdracht met UDP

   Teradici PCoIP® maakt gebruik van het User Datagram Protocol (UDP), voor snelle gegevensoverdracht tussen de CPX20 Zero Client Box en de remote host, wat de productiviteit van uw werknemers kan helpen verhogen.


   VESA-bevestiging compatibel ontwerp

   Met een gewicht van slechts 500 gram heeft de CPX20 Zero Client Box een slank, compact ontwerp zodat hij gemakkelijk op de achterkant van elk VESA-compatibel beeldscherm kan worden bevestigd. Eenmaal aangesloten verandert de CPX20 elk beeldscherm in een VDI Zero Client-monitor en maakt zo bureauruimte vrij, voor een opgeruimd werkstation.

   AH-IPS schermtechnologie voor bredere kijkhoeken