PA249Q

  PA249Q

  ASUS ProArt PA249Q Professional Monitor - 24.1" 16:10 (1920x1200), IPS, 99% Adobe RGB, Color Accuracy△E< 3

  • Echte, consistente kleuren met 99% Adobe RGB, 100% sRGB en 120% NTSC
  • 24" 16:10 1920x1200 resolutie met A-klasse AH-IPS scherm
  • In de fabriek voorgekalibreerde ∆E < 3 voor compromisloze kleurnauwkeurigheid
  • Robuuste connectiviteit, met DisplayPort, HDMI, DVI, D-sub-poorten plus vier ingebouwde USB 3.0 hubs
  • Bekroond ontwerp met ergonomische kantel-, draai-, pivot- en hoogteaanpassingen voor een comfortabele kijkhoek
  Product Image

  Echte, consistente kleuren

  Het brede kleurenspectrum reproduceert 99% van de Adobe RGB-kleurruimte

  De ASUS PA249Q is vooraf in de fabriek gekalibreerd voor de hoogste nauwkeurigheid en uitmuntende kleurruimte reproductie - 99% Adobe RGB, 100% sRGB, en 120%* NTSC. Met een breed kleurenspectrum van 99% Adobe RGB worden de kleuren van foto's nauwkeurig en consistent gereproduceerd op een manier die niet mogelijk is op monitoren met enkel een sRGB-kleurruimte.

  Het brede kleurenspectrum reproduceert 99% van de Adobe RGB-kleurruimte

  *NTSC op CIE1976 of 103% NTSC op CIE 1931 testnormen

  10-bits kleuren voor meer vloeiende gradaties

  De PA249Q biedt 10-bits kleurweergave voor meer dan een miljard kleuren op het scherm en ondersteunt 12-bits interne opzoektabel (internal lookup table of LUT). Dit zorgt voor meer vloeiende gradaties en een meer natuurlijke overgang tussen tinten.

  Voorgekalibreerd, rechtstreeks uit de verpakking


  Voorgekalibreerd, rechtstreeks uit de verpakking

  Elke PA249Q garandeert marktleidende kleurnauwkeurigheid, omdat ze vooraf zijn gekalibreerd om kleurverschillen te minimaliseren tot een Delta E (∆E) van minder dan 3 - dit zorgt voor nauwkeurige aflezing van kleurinvoer en garandeert uitstekende kleurgetrouwheid.

  Voorgekalibreerd, rechtstreeks uit de verpakking

  PA249Q kleurkalibratie testrapport

  Volgende-generatie IPS-schermtechnologie

  De ASUS PA249Q beschikt over AH-IPS (Advanced High-performance In-Plane Switching) schermtechnologie, voor superieure kleurnauwkeurigheid, levert helderder beeld dankzij verbeterde backlight transmissie en biedt lager stroomverbruik. Elke PA249Q beschikt ook over een helderheid van 350cd/m² en een 80.000.000:1 ASUS Smart Contrast Ratio voor verbeterd beeldcontrast.

  Volgende-generatie IPS-schermtechnologie

  De PA249Q maakt gebruik van een AH-IPS-scherm met 178° (H)/178° (V) ultrabrede kijkhoeken, dat afrekent met kleurverschuiving vanuit vrijwel elke richting.

  6-assige onafhankelijke kleuraanpassing

  Maatwerk tint- en verzadigingsregeling met 6-kleuraanpassingen laat u onafhankelijk zes kleuren aanpassen (rood, groen, blauw, cyaan, magenta en geel), zonder andere kleuren te beïnvloeden.

  Kleurafstelling op Maat

  6-assige kleurtint en verzadiging aanpassingsscherm van de PA249Q

  Robuuste connectiviteit

  Uitgebreide connectiviteit

  De PA249Q is voorzien van vier USB 3.0-poorten; gebruikers kunnen hun apparaten gemakkelijk aansluiten en zeer hoge overdrachtssnelheden ervaren, tot 10 keer* sneller dan bij de huidige USB 2.0-standaarden.

  De PA249Q wordt geleverd met vier USB 3.0-poorten.

  Een uitgebreid aanbod van connectiviteit en ruime compatibiliteitsopties is beschikbaar op de PA249Q, waaronder DisplayPort, HDMI, DVI en D-Sub; de PA249Q stelt gebruikers ook in staat om twee of drie beeldschermen gelijktijdig te gebruiken.


  ASUS-exclusieve innovatie en design

  Splendid™ Video Intelligence-technologie

  ASUS Splendid™ Video Intelligence-technologie is gebouwd rond een kleurenengine die automatisch de aard van de huidige gebruikerstaak analyseert en vaststelt, waarna de parameters van het scherm overeenkomstig worden aangepast om te zorgen voor nauwkeurige kleuren en natuurgetrouwe beelden. Zeven vooraf ingestelde modi (Landschap, Theater, Adobe RGB, sRGB, standaard en twee gebruikersmodi) zijn te selecteren via een eigen sneltoets.

  Splendid™ Video Intelligence-technologie

  Intuïtieve 5-weg navigatietoets

  De PA249Q heeft een 5-weg navigatietoets; deze fungeert als een joystick die toegang geeft tot de QuickFit Virtual Scale-functie, en tevens tot alle OSD-functies en instellingen.

  5-weg navigatietoets

  Aanpasbare OSD-snelkoppelingen

  De PA249Q beschikt verder over twee door de gebruiker aanpasbare sneltoetsen voor veelgebruikte monitorregelingen, zodat niet door het hele on-screen menusysteem hoeft te worden genavigeerd.

  5-weg navigatietoets


  Picture-in-Picture en Picture-by-Picture

  ASUS' exclusieve Picture-in-Picture (PIP) en Picture-by-Picture (PBP) innovaties laten gebruikers vanaf verschillende signalen afkomstige beelden bekijken op vrijwel elke gewenste manier. PIP en PBP laten gebruikers van verschillende signalen afkomstige beelden bekijken en laat hen gemakkelijk schakelen tussen de hoofd- en PIP-bron, inclusief audio.


  Ergonomisch, bekroond toetsenbordontwerp

  QuickFit Virtual Scale-functie (octrooi aangevraagd)

  ASUS heeft zijn exclusieve QuickFit Virtual Scale-functie toegevoegd aan de PA249Q, zodat gebruikers foto's en documenten op ware grootte op het scherm kunnen bekijken alvorens ze af te drukken. Dit is te activeren via een sneltoets op de monitor en wordt gebruikt als een leidraad bij het nauwkeurig bekijken en bewerken van foto's. Daarnaast biedt de PA249Q gebruikers ook de keus uit zeven verschillende achtergrondkleuren.

   Ondersteunde indelingen:
  • Document: A4, letter
  • Foto: 8”x10”, 5”x7”, 4”x6”, 3”x5”, 2”x2”
  • Raster: Uitlijning, Centimeters, Inches

  Ergonomisch, bekroond toetsenbordontwerp

  Zoals bij de meeste ASUS-schermen heeft de PA249Q een ergonomisch ontwerp; in hoogte verstelbaar en met kantelen, draaien en pivot om gebruikers een comfortabele kijkervaring te geven. Het ontwerp heeft onderscheidingen ontvangen bij de 2012 Good Design Awards en de 2013 CES Innovation Awards.