PB248Q

  PB248Q

  ASUS PB248Q Professional Monitor - 24.1'' 16:10 (1920x1200), IPS, 100% sRGB, Flicker free

  • Voorzien van IPS-paneel met 178° (H) / 178° (V) brede kijkhoek; minimaliseert kleurverschuiving vanuit elk gezichtspunt ·
  • 80.000.000:1 ASUS Smart Contrast Ratio zorgt voor het donkerste zwart en helderste wit - zorgt voor levensechte beelden ·
  • Exclusieve QuickFit Virtual Scale toont documenten, foto's en grid-modi op waar formaat voordat ze worden afgedrukt; wat u ziet is wat u krijgt ·
  • Ergonomisch ontwerp voor kantel-, pivot-, draai- en hoogte-aanpassingen zorgen voor een comfortabele kijkervaring
  Product Image

  Optimaal HD A+ IPS-paneel

  De ASUS PB248Q heeft een beeldverhouding van 16:10, 1920 x 1200 A+ IPS LED-backlit paneel voor 100% sRGB en 72% NTSC kleurweergave; verder zorgt het, samen met een 178° brede kijkhoek, voor kwalitatieve beelden en minimale on-screen kleurafwijking, vanuit vrijwel elke kijkpositie.

  Optimal HD A+ IPS Panel

  ASUS Smart Contrast Ratio

  Dankzij de ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) van 80.000.000:1 en 300 cd/m² helderheid verbetert de ASUS PB248Q het schermcontrast en de scherpte - door aanpassing van de helderheid van de achtergrondverlichting, om zo het donkerste zwart en het helderste wit te bewerkstelligen - en levensechte beelden te leveren.

  ASUS Smart Contrast Ratio


  Kleurafstelling op Maat

  Maatwerk kleurtoon- en verzadigingsbediening met 6-kleuraanpassingen laten gebruikers onafhankelijk zes kleuren aanpassen (rood, groen, blauw, cyaan, magenta en geel) zonder andere kleuren te beïnvloeden.

  Customized Color Adjustment

  Ultra-vloeiende Beelden

  De ASUS PB248Q levert ook ultra-vloeiende beelden dankzij 6ms (GTG) reactietijd - zodat gebruikers een kijkervaring zonder haperingen hebben bij het bekijken van films of het spelen van games. Op de PB248Q gespeelde games zijn levendiger - want alle details zijn te zien en ware kleuren kunnen worden weergegeven met de PB248Q.


  Splendid™ Video Intelligence Technologie

  ASUS Splendid™ Video Intelligence Technology is gebouwd rond een kleurenengine die automatisch de aard van de huidige gebruikerstaak analyseert en vaststelt, waarna de parameters van het scherm overeenkomstig worden aangepast om te zorgen voor nauwkeurige kleuren en natuurgetrouwe beelden. Zes vooraf ingestelde modi (Landschap, Theater, sRGB, standaard en twee door de gebruiker instelbare standen) zijn te selecteren via een eigen sneltoets.

  Splendid™ Video Intelligence Technology

  Gebruiksvriendelijke Oplossingen

  Uitgebreide connectiviteit en ingebouwde stereo luidspreker voor multimediavermaak

  • · De PB248Q wordt geleverd met rijke connectiviteit waaronder HDMI, DisplayPort, DVI, D-sub en hoofdtelefoonaansluiting. Hij is ook uitgerust met vier USB 3.0-poorten, zodat gebruikers de PB248Q gemakkelijk kunnen aansluiten op allerlei randapparatuur, zoals USB-drives, toetsenbord, muis, digitale camera, enz.
  • · Gelijktijdige aansluiting op Full HD Blu-ray Disc spelers en een veelvoud aan HD afspeelapparatuur zoals DVD-spelers, audioapparatuur en set-top boxes voor onbegrensd entertainment via de ingebouwde stereo speakers.
  • Ingebouwde verborgen stereo speakers voor multimediaplezier

  Intuïtieve 5-weg Navigatietoets

  De PB248Q heeft een 5-weg navigatietoets die fungeert als een joystick die toegang geeft tot de QuickFit Virtual Scale-functie, en tevens tot alle OSD-functies en instellingen.

  5 Way Navigation Key

  Aanpasbare OSD-snelkoppelingen

  Aanpasbare OSD-snelkoppelingen

  5 Way Navigation Key

  QuickFit Virtual Scale

  De in de monitor ingebouwde ASUS-exclusieve QuickFit plaatst documenten, foto's en grid-modi op waar formaat over de werkvensters op het scherm. Dit is te activeren via een sneltoets op de monitor en wordt gebruikt als een leidraad bij het nauwkeurig bekijken en bewerken van foto's.

   Ondersteunde indelingen:
  • Document: letter, A4
  • Photo: 8”x10”, 5”x7”, 4”x6”, 3”x5”, 2”x2”
  • · Raster: Uitlijning

  Veelzijdig Comfort met Ergonomisch Ontwerp

  De ergonomisch ontworpen PB248Q Professionele Monitor is voor een ideale kijkpositie voorzien van draai-, kantel-, pivot- en hoogte-aanpassingen.