PB287Q

  PB287Q

  ASUS PB287Q Gaming Monitor - 28“ 4K UHD (3840x2160), 1ms, Flicker free

 • Bekijk elk detail op een 28" True 4K-scherm met 3840x2160 UHD-resolutie, 157 pixels per inch en echte 10-bits kleuren
 • Haal de snelst mogelijke 4K-ervaring in huis, met 1ms GTG reactietijd en 60Hz verversingssnelheid
 • Maak verbinding met alles wat u in huis hebt, via HDMI, HDMI/MHL en DisplayPort
 • Aan te passen voor maximaal comfort, met ergonomische kantel-, draai-, pivot- en hoogteaanpassingen plus mogelijkheid voor wandmontage
  Product Image

  EEN ERVARING DIE ALLEEN 4K KAN LEVEREN

  EEN ERVARING DIE ALLEEN 4K KAN LEVEREN

  Onberispelijke 4K Ultra High-Definition beelden

  Fenomenale pixelperfecte details


  Open uw ogen voor adembenemende detailniveaus met de ASUS PB287Q True 4K Ultra High-Definition (4K UHD) monitor. De ASUS PB287Q is voorzien van een WLED-scherm met een beeldverhouding van 16:9 dat volgende-generatie 4K UHD-beelden levert, met een resolutie tot 3840 x 2160. Met een pixeldichtheid van 157 pixels per inch (PPI) biedt de PB287Q meer dan 8 miljoen pixels, vier keer de pixeldichtheid van standaard Full HD-schermen, voor verbazingwekkend gedetailleerde beelden - zodat er meer informatie op het scherm past, met verbluffende scherpe beelden die u moet zien om het te geloven. De PB287Q levert ook een indrukwekkend snelle 1 ms GTG responstijd en een verversingssnelheid van 60Hz, voor zeer vloeiende gameplay.

  Conventionele Full HD-monitor
  1920 x 1080
  = 2.073.600 pixels

  ASUS PB287Q True 4K UHD-monitor
  3840 x 2160
  = 8.294.400 pixels


  4K betekent veel meer zien en doen

  Met 300% meer schermruimte dan Full HD-schermen van vergelijkbare grootte, geeft de ASUS PB287Q u meer ruimte om uw werkvensters over te verdelen, voor meer productieve multitasking. Geschikt voor weergave van 1,07 miljard kleuren, levert de PB287Q uitmuntende kleurweergave en verzadiging dankzij zijn helderheid van 330cd/m² en een 100.000.000:1 ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR).

  Conventionele Full HD-monitor
  Toont minder details en biedt minder ruimte voor
  werkbalken aan de zijkanten. Beelden zijn relatief onscherper.

  ASUS PB287Q True 4K UHD-monitor
  Toont meer details en biedt meer ruimte voor
  werkbalken aan de zijkanten. Beelden zijn veel scherper en gedetailleerder.

  Conventionele Full HD-monitor
  Speel enkel één 1080p FHD-video af.

  ASUS PB287Q True 4K UHD-monitor
  Speel één 1080p FHD-video af, speel een game en werk in PowerPoint
  en aan een Excel-spreadsheet, allemaal tegelijk - en het past alles op één scherm.


  Prosumenten en gamers, welkom bij de 4K UHD Club

  Indrukwekkende echte 10-bits kleuren en 1ms reactietijd

  Echte 10-bits kleuren betekent dat de ASUS PB287Q vloeiende kleurschakeringen biedt, voor een meer natuurlijk ogende overgang tussen tinten. De PB287Q levert ook een indrukwekkend snelle 1 ms (grijs-naar-grijs) responstijd en een 60Hz* verversingssnelheid, voor vloeiende en en vlot reagerende beelden die nodig zijn om volop te genieten van de huidige generatie games.

  * De PB287Q kan True 4K UHD content ondersteunen op 60Hz verversingssnelheid via DisplayPort 1.2.

  EEN ERVARING DIE ALLEEN 4K KAN LEVEREN

  EEN ERVARING DIE ALLEEN 4K KAN LEVEREN

  Vloeiende bewegingen met de ASUS PB287Q - 's werelds leidende 1ms (GTG) reactietijd, het snelste wat er is, en 60Hz verversingssnelheid voor echte 4K beelden en gaming.

  EEN ERVARING DIE ALLEEN 4K KAN LEVEREN

  Onscherpe bewegende scènes met een tragere reactietijd en slechts 30Hz verversingssnelheid.


  Alles wat u nodig hebt. Direct ingebouwd

  Draait True 4K UHD op 60Hz* waar anderen het simpelweg niet kunnen


  De ASUS PB287Q beschikt over uitgebreide connectiviteitsopties waaronder DisplayPort 1.2 voor echte 4K UHD content ondersteuning op verversingssnelheden tot 60Hz, HDMI en een tweede HDMI-poort die MHL ondersteunt**. U kunt ook gebruik maken van de MHL met HDMI-aansluiting om content vanaf uw mobiele toestel te bekijken op de PB287Q, terwijl u het mobiele apparaat tegelijkertijd oplaadt.

  EEN ERVARING DIE ALLEEN 4K KAN LEVEREN

  *De PB287Q kan True 4K UHD content ondersteunen op verversingssnelheid via DisplayPort 1.2.
  **Voor een volledige lijst van MHL-geschikte producten, ziewww.mhlconsortium.org

  Eén scherm, twee bronnen

  Ingebouwde Picture-in-Picture (PiP) en Picture-by-Picture (PbP)-functionaliteit laat u gelijktijdig content bekijken van twee verschillende bronnen, met de mogelijkheid om gemakkelijk te schakelen tussen de bronnen. PiP-modus plaatst het tweede inkomende bronvenster in een hoek van het scherm, terwijl de PbP-modus het scherm in tweeën splitst.

  Picture-in-Picture (PiP)-modus plaatst het tweede inkomende bronvenster in een hoek van het scherm - u mag het tweede inkomende bronvenster zowel rechtsboven als rechtsonder plaatsen.

  Picture-by-Picture (PbP) modus splitst het scherm in tweeën om de inhoud van twee afzonderlijke bronnen en de beelden van verschillende signalen zij aan zij weer te geven, met eenvoudig schakelen tussen de hoofd- en PbP-bron, inclusief audio.


  Innovaties die de lat hoger leggen

  ASUS-exclusieve technologieën voor verbluffende beeldkwaliteit

  We hebben de lat hoger gelegd door enkele van onze gepatenteerde technologieën te verwerken in de ASUS PB287Q, om u een echt levendige visuele ervaring te geven. De PB287Q is voorzien van de nieuwe SplendidPlus™ Video Intelligence-technologie, die video's en foto's optimaliseert door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren. SplendidPlus™ heeft twee nieuwe modi - Lezen en Donkere ruimte - als aanvulling op de Landschap, Standaard, Theater, sRGB en Nachtzicht modi. Low-blue Light en Flicker-free technologieën verminderen verder de druk op uw ogen bij langdurig gebruik.

  Lezen
  Donkere ruimte
  Landschap
  Theater
  Creëert een comfortabele ervaring, alsof een echt boek wordt gelezen, door de kleurtemperatuur en helderheid van de monitor aan te passen en zo een paperback boek te simuleren. Beste keus voor kijkplezier in een omgeving met zacht omgevingslicht. Vergroot het helderheidsbereik door meer contrastgradaties toe te voegen en de kleurverzadiging selectief te tweaken, voor meer weelderige landschappen. Verbetert het contrast en de kleurverzadiging van het beeld - levert meer levendige en meeslepende beelden waar u nog meer in opgaat.
  sRGB
  Game
  Nachtzicht
  Standaard
  Biedt de beste prestaties voor het bekijken van grafische afbeeldingen. Brengt donkere, moeilijk zichtbare gebieden naar voren terwijl het goed verlichte delen met rust laat - waardoor in duistere hoekjes loerende tegenstanders goed zichtbaar zijn. Verhoogt op slimme wijze de Y-luminantie om slecht verlichte details te benadrukken en de schoonheid van elke scène op heldere, levendige wijze vast te leggen. Maakt documenten scherp zichtbaar en verbetert de web browser-ervaring via geoptimaliseerde kleuren en contrast.


  ASUS SplendidPlus™ Video Intelligence-technologie is gebaseerd op een kleur-engine met 8 preset-modi waarmee u uw beeldscherm desbetreffend kunt aanpassen om kleurnauwkeurigheid en natuurgetrouwheid van beelden te garanderen, voor kleuren die het beste passen bij wat het scherm moet tonen. Een speciale sneltoets biedt toegang tot de verschillende modi.

  Conventionele monitoren zonder Flicker-free technologie

  PB287Q True 4K UHD-monitor met Flicker-free technologie

  De PB287Q is ook uitgerust met de nieuwste ASUS-schermtechnologie: ASUS EyeCare-technologie. EyeCare-technologie benut nieuwe Flicker-free technologie door gebruik te maken van DC aanpassing van de achtergrondverlichting, wat een eind maakt aan de afleidende flikkering op het scherm en voor een meer comfortabele kijkervaring zorgt. EyeCare-technologie is ook de basis voor de Lezen en Donkere ruimte-modi in SplendidPlus™; deze profielen verminderen effectief het blauwe lichtniveau, wat zorgt voor minder vermoeide en gezondere ogen.


  Conventionele monitoren zonder ASUS VividPixel-technologie


  PB287Q True 4K UHD-monitor met ASUS VividPixel-technologie

  ASUS VividPixel-technologie draagt ​​bij aan de kristalheldere en gedetailleerde beelden van de PB287Q, door de beeldcontouren te verbeteren en ruisbalken te verminderen.  De on-screen uitlijnraster overlay van ASUS QuickFit Virtual Scale helpt u ook foto's en documenten op werkelijke grootte uit te lijnen en te previewen op het scherm voordat u ze print. Dit voegt extra flexibiliteit en productiviteitsaspecten toe aan het PB287Q-scherm.

  Ondersteunde indelingen:

  • Document: B5, A4, Letter
  • Raster: Uitlijning
  • Foto: 8”x10”, 5”x7”, 4”x6”, 3”x5”, 2”x2”


  Verwelkom buitengewoon comfort

  Uw kijkervaring is van belang

  De PB287Q is voorzien van een slank profiel en een ergonomisch ontworpen voet met kantel-, draai-, pivot-, en hoogteaanpassingen, zodat u altijd de ideale kijkpositie kunt vinden.
  De PB287Q is ook VESA-monteerbaar, zodat wandmontage mogelijk is.