PB298Q

  PB298Q

  Bekijk het breder, werk slimmer: Ultrabrede 21:9 AH-IPS panoramische monitor met 2560 x 1080 resolutie

  • Ultrabreed 21:9 LED-scherm met 2560 x 1080 resolutie en een frameloos rand-tot-rand ontwerp, voor een pure panoramische ervaring en verbeterde productiviteit
  • AH-IPS scherm met 178° brede kijkhoek, 100% sRGB kleurverzadiging voor hoogwaardige visuele helderheid en minimale kleurvervorming
  • DisplayPort, HDMI en Dual-link DVI-poorten voor connectiviteit voor meerdere apparaten, plus ingebouwde dubbele 3W luidsprekers
  • Een comfortabele kijkervaring met kantelen, draaien, pivot en hoogteverstelbaarheid
  Product Image
  DESIGNO SERIE MX299Q Ultrabrede 21:9 cinematische lcd-monitor  PB298Q Ultrabrede 21:9 Panoramische LCD-monitor

  Bekijk het breder, werk slimmer

  Ontworpen voor multitasking

  Aantrekkelijke beelden komen tot leven

  Verbeterde productiviteit met robuuste connectiviteit

  Ergonomisch 4-weg verstelbaar ontwerp

  Ultrabreed 21:9 LED-scherm met 2560 x 1080 resolutie en een frameloos, rand-tot-rand ontwerpGeniet van levensechte beelden door middel van een A-klasse AH-IPS scherm met 178° brede kijkhoek en 80.000.000:1 ASUS Smart Contrast RatioDisplayPort, HDMI en Dual-link DVI-poorten, plus ingebouwde dubbele 3W luidsprekersEen comfortabele kijkervaring met kantelen, draaien, pivot en hoogteverstelbaarheid


  Ervaar panoramische productiviteit  Met de 29" ASUS PB298Q is het alsof u twee 5:4 aspect ratio, 17" schermen zij aan zij hebt staan. Maar dan nog beter, want zonder monitorranden ertussen. Hij beschikt over een 2560 x 1080 resolutie, 33% breder dan standaard Full HD, zodat u meer ruimte hebt voor meer vensters en extra vrije ruimte op het scherm, bijvoorbeeld om te werken aan spreadsheets met tot wel 13 extra standaardformaat kolommen.

  Ervaar panoramische productiviteit

  Aantrekkelijke beelden komen tot leven


  Het AH-IPS scherm met LED-achtergrondverlichting biedt extreem nauwkeurige kleurweergave, die de PB298Q ideaal maakt voor zowel professioneel als thuisgebruik. De 178 graden brede kijkhoeken zorgen er bovendien voor dat van opzij, onder of boven bekeken beelden niet wazig worden. In combinatie met een 0,8mm smal bezelontwerp helpt het een illusie te creëren van een frameloze monitor die beelden van rand tot rand toont.

  Aantrekkelijke beelden komen tot leven

  Exclusieve ASUS-functies geven u de meeste veelzijdigheid

  ASUS MultiFrame utility

  QuickFit Virtual Scale-functie (octrooi aangevraagd)

  SPLENDID™ Video Intelligence Technologie

  ASUS Multiframe is een hulpprogramma waarmee u gemakkelijk meerdere vensters verdeelt en organiseert om ze aan uw voorkeuren aan te passen.

  Download vandaag nog
  (ondersteunt Windows 7, 8, Vista en XP)

  QuickFit Virtual Scale laat u foto's en documenten in populaire afmetingen direct op het scherm previewen via een speciale sneltoets op de monitor. Het toont ook uitlijnrasters, voor extra precisie bij het bewerken van afbeeldingen of foto's.

  ASUS Splendid is gebouwd rond een kleurenengine die automatisch de aard en parameters van de huidige visuele taken analyseert en vaststelt, waarna de parameters van het scherm worden aangepast om te zorgen voor optimale kleurnauwkeurigheid en natuurgetrouwe beelden.

  Robuuste connectiviteit  Het PB298Q-scherm heeft een scala aan aansluitmogelijkheden voor brede compatibiliteit met een reeks multimedia-apparaten. Video-ingangen zijn onder andere DisplayPort, HDMI en Dual-link DVI-poorten, terwijl de audio kan worden afgespeeld via de ingebouwde 3W stereo luidsprekers - helemaal klaar voor uw favoriete films, zonder ingewikkelde instellingen.

  Robuuste connectiviteit

  Vind uw favoriete schermpositie

  De PB298Q beschikt ook over een stevige voet met verstelbare kantel-, draai- en hoogteaanpassingen, terwijl het pivotscharnier het mogelijk maakt het scherm 90 graden te roteren voor een portretstand.

  KANTELEN +20° ~ -5°PIVOT 90°HOOGTEAANPASSING (0~150mm)DRAAIEN (± 60°)