B1M

  B1M

  ASUS B1M draagbare LED Projector, 700 Lumen, WXGA (1280*800), Short Throw, Draadloos projecteren, Multimedia Player

  ·Ongelooflijk scherpe beelden met 700-lumen lichtopbrengst en WXGA-resolutie van 1280 x 800
  ·ASUS WiFi Projectie laat u draadloos verbinding maken en presentaties streamen
  ·Short throw projectie van 51 inch vanaf slechts 1 meter van het scherm
  ·Snelle installatietijd met instant aan/uit-functie, automatische keystone-correctie en kickstand ontwerp met twee niveaus
  PC-loze multi-format compatibiliteit met ingebouwde HDMI, SD-kaartlezer, USB plus dubbele ASUS SonicMaster audio luidsprekers
  Product Image
  G46VW” ultrabook

  Krachtig voor op Kantoor. Draagbaar voor Onderweg.

  BRIGHT, CRISP PROJECTIONS

  HELDERE, SCHERPE PROJECTIE

  De ASUS B1M Ultra-heldere Draadloze LED-projector levert ongelooflijk heldere, scherpe beelden met native WXGA 1280 x 800 resolutie, 700 lumen lichtopbrengst en een 100% NTSC-kleurenschaal om precieze, gedetailleerde kleurenbeelden te projecteren. De B1M is voorzien van een kwikvrije Eco-LED lichtbron met een levensduur van 30.000 uur en bezuinigt daarmee op het onderhoud en de vervangingskosten van de lamp.

  BRIGHT, CRISP PROJECTIONS  COMPACTE DRAAGBARE WIFI PROJECTOR REKENT AF MET KABELS

  De ASUS B1M beschikt over een kleine WiFi-adapter voor een directe draadloze verbinding met een notebook-pc, of Android- en iOS-apparaten. Dit betekent dat u om uw presentatie te kunnen geven geen ​​videokabel meer mee hoeft te nemen, want uw presentaties, documenten en multimediabestanden worden vanuit elders in een ruimte draadloos naar de B1M gestreamd. Ook kan een Android- of iOS-apparaat worden gebruikt als draadloze afstandsbediening tijdens een presentatie, en zelfs om dia's in real-time te annoteren.

  COMPACT PORTABLE WI-FI PROJECTOR CUTS THE NEED FOR CABLES
  QUICK, CONVENIENT SETUP IN SECONDS

  SNELLE, HANDIGE INSTALLATIE IN ENKELE SECONDEN

  DIRECT AAN EN UIT

  De ASUS B1M is in 5 seconden ingeschakeld zonder op te hoeven warmen, en is uit te schakelen zonder afkoelperiode.  AUTOMATISCHE KEYSTONE-CORRECTIE

  In welke hoek de B1M ook is gepositioneerd, de Automatische Keystone-correctie detecteert en corrigeert om een rechte, rechthoekige vorm te garanderen.

  AUTO KEYSTONE CORRECTION

  GROOT SCHERM OP KORTE AFSTAND

  De B1M heeft de beste short throw ratio om u een ​​51-inch beeld te laten projecteren op een afstand van slechts 1 meter van het scherm.

  BIG SCREEN AT A SHORT DISTANCE
  BIG SCREEN AT A SHORT DISTANCE

  PC-LOZE MULTI-FORMAT COMPATIBILITEIT MET INGEBOUWDE SD-KAARTLEZER EN USB

  Via de ingebouwde SD-kaartlezer en USB-poort sluit u eenvoudig uw USB- of SD-opslag aan om een video zonder een pc te openen en af te spelen. Voor robuuste bestandscompatibiliteit is de B1M gemaakt voor de meest gebruikte bestandsindelingen.

  TWEE INGEBOUWDE ASUS SONICMASTER AUDIO LUIDSPREKERS

  De B1M wordt aangevuld met dubbele 2-watt speakers, uitgebreid met ASUS SonicMaster-technologie voor nauwkeurige audioweergave.

  RIJK AAN CONNECTIVITEIT

  ULTRA-DRAAGBAAR EN VEELZIJDIG

  De reisvriendelijke B1M weegt minder dan 900g en past gemakkelijk in tassen en koffers. Compatibel met de meeste ASUS notebookvoedingen kunt u de B1M zelfs zonder problemen van stroom voorzien als u de lader bent vergeten. De B1M wordt tevens geleverd met een kickstand ontwerp met twee niveaus, voor een hoger, gemakkelijker zichtbaar niveau.