P2E

  P2E

  ASUS P2E draagbare LED Projector, 350 Lumens, WXGA (1280*800), Short Throw, Auto Keystone Correction, HDMI/MHL

 • 350 lumen-gewaardeerde lange levensduur LED-lichtbron voor HD 1280 x 800 beelden
 • Snel klaar voor gebruik, met directe aan/uit-functie en automatische keystone-correctie
 • Short throw-projectie voor 42" beelden vanaf slechts 1 meter
 • Ingebouwde HDMI/MHL, mini VGA, oortelefoon uit en luidspreker
 • Compact en mobiel ontwerp past gemakkelijk in iedere koffer
  Product Image

  De toekomst van projectoren

  De dagen van zware, logge projectoren zijn voorbij, dankzij de ASUS P2E-projectoren. Deze lichte en draagbare LED-projectoren zijn eenvoudig te installeren, betaalbaar en toch duurzaam, en kunnen duidelijke, heldere beelden projecteren.


  Heldere, scherpe projectie

  350 ANSI lumen helderheid

  HD 1280x800

  Lamp met 30.000 uur geschatte levensduur

  P2E-projectoren werken met een helderheid van 350 ANSI lumen, om u professionele projecties te bieden met uitmuntende kleurhelderheid en details. DLP-projectietechnologie waarborgt scherpere beelden en duidelijkere tekst. P2E-projectoren tonen content en beelden in HD 1280x800, dus wat er wordt geprojecteerd komt exact overeen met wat u ziet op uw notebook of pc. De in P2E-projectoren gebruikte kwikvrije eco-LED-lamp heeft een levensduur van 30.000 uur. Om dat in perspectief te plaatsen: u kunt de projector 20 jaar lang dagelijks vier uur per dag gebruiken.

  Snel en gemakkelijk in gebruik

  In 5 seconden aan en direct uit

  P2E-projectoren hebben geen opwarmtijd en zijn in slechts 5 seconden na het opstarten gebruiksklaar. Ze gaan ook direct uit, zonder te hoeven afkoelen.
  Directe hoogte-aanpassing

  De P2E is voorzien van een 2-weg in hoogte verstelbare neerklapbare standaard, en is binnen enkele seconden neer te zetten en klaar voor gebruik.

  Automatische keystone-correctie

  Een automatische keystone-correctiefunctie waarborgt perfecte projecties door de oriëntatie van de P2 te detecteren en en automatisch door schuine projectie vervormde beelden te corrigeren.


  Short Throw lens

  P2E-projectoren hebben een korte throw ratio van 1,1:1. Dit zorgt voor 42" projecties, zelfs bij plaatsing van slechts 1 meter voor het scherm, en tot 120" projecties op een afstand van drie meter. Dat is ongeveer viermaal zo groot als een 32" tv-scherm!

  Afmeting scherm:
  (16:10)

  30” 40” 42” 60” 80” 100” 120”

  Projectie
  afstand:

  0,71 0,95 1 1,43 1,90 2,38 2,86


  Dynamische toetsbediening

  Het 12-knops raster dat op zowel het P2-regelpaneel als de afstandsbediening aanwezig is, is identiek aan de vorm die u op het scherm ziet, wat zorgt voor intuïtieve bediening.  Rijk aan connectiviteit

  Rijk aan connectiviteit

  De P2E beschikt over HDMI/MHL en mini-VGA poorten om maximale compatibiliteit te bieden met verschillende apparaten. Gebruikers kunnen de P2E gemakkelijk aansluiten op pc's, notebooks, mobiele apparaten en andere multimediabronnen.  MHL-oplaadfunctie

  De P2E laadt MHL-compatibele apparaten op, terwijl hun content gelijktijdig wordt geprojecteerd in afmetingen tot 120". Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over het leeg raken van hun mobiele apparaat midden in een presentatie.

  * Voor een volledige lijst van MHL-geschikte producten, ziewww.mhlconsortium.org  Verbeterde draagbaarheid
  Compact en lichtgewicht ontwerp

  De ultraslanke en compacte P2E legt een gewicht van slechts 502g in de schaal, met afmetingen die te vergelijken zijn met een CD-hoesje (142,5 x 130 x 34,6mm). Hij is draagbaar en past perfect in uw tas.

  Eén Voeding bedrijfscombo

  Om de last nog verder te verlichten, werkt hij op de meeste* ASUS notebook AC voedingsadapters (≧65W). Notebook en projector delen één voedingsadapter, wat het de ideale combo maakt voor bedrijfspresentaties en multimediaplezier.

  * Compatibiliteit van voedingsadapter kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Controleer voorafgaand aan uw aankoop eerst uw voedingsadapter.


  Afstandsbediening met laseraanwijzer

  De exclusieve P2-kaartachtige afstandsbediening met laseraanwijzer laat u diapresentatie's bedienen*. Bovendien kan hij MHL-compatibele Android-telefoons bedienen en is hij voorzien van video-afspeelfuncties.

  * Gebruik voor pc-loos bestanden laden USB, microSD-kaart of de ingebouwde opslagruimte.