ESC4000 G4X

  ESC4000 G4X

  Hoogwaardige 2U accelerator server met 16 DIMM's en flexibele uitbreiding

  • Aangedreven door Intel® Xeon® schaalbaar platform
  • 165W CPU met ondersteuning 16 DIMM's
  • Flexibele keus in veelzijdige accelerators
  • Maximaal flexibele 8+2 uitbreidingsslots in een 2U server
  • Uitbreidbare opslag voor hogere overdrachtssnelheid - één M.2-slot met 2280-formaat SSD-ondersteuning
  • Hoge voedingsefficiëntie met 1+1 redundante 1600W 80 plus (platinum niveau) voeding
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp voor eenvoudiger serveronderhoud - gereedschapsloos behuizingsontwerp voor installatie en verwijdering
  • Volledig geïntegreerd remote server beheer - ACC IT-beheerplatform en ASMB9-iKVM module ondersteuning
  • Slim thermisch ontwerp voor energie-efficiëntie - vermindert stroomverbruik ventilator met tot wel 20%

   Intel® Xeon® schaalbaar platform ontwerp

   De ASUS ESC4000 G4X is gebaseerd op het Intel® Xeon® schaalbare platform om ongelooflijke 2U serverprestaties te leveren, herbergt ongelooflijke power in minimale ruimte. 16 DIMM-slots bieden best-in-class geheugencapaciteit en bandbreedte, en een geïntegreerde I/O-controller op de processor rekent af met knelpunten tijdens gegevensoverdracht, door middel van afzonderlijke I/O-chipsets voor verminderde latentie en aanzienlijk snellere systeemprestaties.

   Flexibele keus in veelzijdige accelerators

   De ESC4000 G4X ondersteunt maximaal vier dubbeldeks server GPU's in 2U vormfactor. Brede GPU-ondersteuning inclusief NVIDIA, AMD en Intel.

   Flexibele 8+2 uitbreidingsslots in een 2U server

   De ESC4000 G4X biedt acht volledige-lengte PCI Express 3.0 x16 (4 op x16 link of 8 op x8 link), één laagprofiel PCI-Express 3.0 x24 met ondersteuning van een riser-kaart voor een extra PCI Express x16 (x16 Gen3 link) en één PCI Express x8 (x8 Gen3 link). Flexibele uitbreidingsmogelijkheden in een 2U vormfactor ondersteunt diverse opslag- en netwerktoepassingen om te voldoen aan de eisen van toekomstige uitbreiding en hoge schaalbaarheid.


   Gebruiksvriendelijk ontwerp voor eenvoudiger serveronderhoud

   De ESC4000 G4X beschikt over tal van gebruiksvriendelijke ontwerpeigenschappen die het serveronderhoud vereenvoudigen. De Q-code van de server is zichtbaar vanaf de buitenkant van de behuizing, om het diagnosticeren van problemen eenvoudiger en handiger te maken. Een gereedschapsloos behuizingsontwerp is inbegrepen voor eenvoudige serverinstallatie en -verwijdering, terwijl een zonder gereedschap hot-swappable ventilator voor sneller en eenvoudiger onderhoud zorgt.


   Uitbreidbare opslag voor hogere overdrachtssnelheden

   De ESC4000 G4X is voorzien van één M.2-slot dat plaats biedt aan 2280-formaat SSD's met ondersteuning voor extra besturingssysteemopslag en PCIe 3.0 x4 bandbreedte — 5,3x sneller dan 6Gb/s SATA III — voor sneller opstarten. De ESC4000 G4X is ideaal voor datacenters met hoge opslag- en verwerkingseisen. De ESC4000 G4X ondersteunt twee 3,5” of 2,5” interne HDD-kooien.


   Volledig geïntegreerd remote server beheer

   De nieuwste ASMB9-iKVM module maakt BIOS-updates op afstand, standalone KVM/Java hulpprogramma's, video-opnames en BSOD-vastlegging mogelijk. Met out-of-band management biedt de ASMB9-iKVM 24/7 toezicht en diagnose op afstand, zelfs als het server-besturingssysteem plat ligt of offline is. Dit alles via een gebruiksvriendelijke, web-gebaseerde grafische interface die werkt met alle belangrijke browsers. ASUS Control Center (ACC) is een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheer platform voor het bewaken en controleren van zakelijke ASUS-producten, inclusief servers, werkstations en digital signage. ACC maakt eenvoudiger serverbeheer mogelijk met functies zoals BIOS-updates zonder het systeem opnieuw op te starten, externe bewaking van meerdere systemen via mobiele apparaten, en één-klik software-updates en uitrol.
   Meer info over ACC.

   Slim thermisch ontwerp voor energie-efficiëntie

   De ESC4000 G4X beschikt over een slim thermische radar ontwerp met meer thermische omgevingssensoren voor de CPU, geheugen, GPU, SSD, LAN kaart en frontpaneelkaart. Deze zorgen voor verbeterde temperatuurbewaking en maken dynamische aanpassing van de ventilatorsnelheid mogelijk, voor betere voedingsefficiëntie. Dit slimme thermische ontwerp verlaagt het energieverbruik van de ventilator met tot wel 20% en verwijdert het voeding-delende board, voor verbeterde efficiëntie en lagere operationele kosten.