ESC700 G3

  ESC700 G3

  Gestroomlijnd luchtstroomontwerp en superieure voedingoplossing

  • Gestroomlijnd luchtstroomontwerp met CPU en geheugenslots in een parallelle opstelling
  • Uitmuntende stroomvoorzieningsoplossingen
  • Toonaangevende I/O-schaalbaarheid
  • Dubbele Intel® GbE LAN voor snelle netwerkverbindingen
   Product Image

   Gestroomlijnd luchtstroomontwerp met CPU en geheugenslots in een parallelle opstelling

   De ESC700 G3 levert superieure flexibiliteit en prestaties met Intel® 2011-v3 socket, acht DDR4 DIMM-slots en vijf PCI-E 3.0 x16-slots. Verder is de lay-out van de ESC700 G3 ontworpen voor een optimale luchtstroom, met de processor en geheugenslots in een parallelle opstelling geplaatst, wat optimale koeling biedt voor verbeterde efficiëntie.

   Uitmuntende stroomvoorzieningsoplossingen

   De ASUS ESC700 G3 combineert innovatief denken met hoogwaardige componenten, om zo toonaangevende voedingsefficiëntie te leveren. Zorgvuldig ontworpen met Beat thermische spoelen, gemaakt van een sterk geleidende en efficiënte met goud bewerkte coating voor stroomtoevoer met minimaal verlies, en met geïntegreerde Dr. MOS MOSFET die zowel ruimte bespaart als de bedrijfstemperaturen verlaagt. Voor het nieuwste werkstationmoederbord introduceert ASUS de meest duurzame 12K solid condensators en exclusieve ASUS ProCool voedingsconnectoren. De ASUS ESC700 G3 is gebouwd om koel te blijven onder druk - en tilt de prestaties, voedingsefficiëntie en levensduur van het product naar extreme niveaus!

   Toonaangevende I/O-schaalbaarheid

   Evolutie in opslagsnelheid met SATA Express SATA Express biedt tot 10Gbit/s gegevensoverdrachtssnelheden door twee PCIE 2.0 lanes, als oplossing voor hogere bandbreedtebehoefte in de nabije toekomst. De huidige SSD's verbruiken tot 550MB/s, wat dicht bij het verzadigingspunt ligt voor SATA 6Gbit/s verbindingen. Achterwaarts compatibel met maximaal twee SATA-schijven, is SATA Express de volgende generatie connectiviteitsstandaard. En het verhoogt meteen de snelheid naar 10Gb/s dankzij on-board M.2. Met 2 x PCI Express 2.0 bandbreedte ondersteunt M.2 gegevensoverdrachtssnelheden tot 10GB/s. Het is de perfecte keus voor een besturingssysteem of applicatie drive, en zorgt dat de hele pc of professionele apps een stuk sneller worden.

   Dubbele Intel® GbE LAN voor snelle netwerkverbindingen

   De ESC700 G3 is uitgerust met dubbele Intel® Ethernet-controllers voor ondersteuning van dubbele netwerkbandbreedte, teaming en fouttolerantie. Samen bieden ze betrouwbare en snelle netwerkverbindingen.

   Turbo LAN

   Turbo LAN met cFosSpeed traffic-shaping technologie voegt nog meer ondersteuning toe om vertraging tegen te gaan, plus een intuïtieve gebruikersinterface. Hierdoor kunt u lag verminderen zonder deskundige kennis - met tot wel 1,45x! Verder biedt Intel® Gigabit Ethernet snellere en meer vloeiende gaming - altijd. Intel® Gigabit Ethernet biedt twee grote voordelen: het communiceert rechtstreeks met CPU's en biedt hoge TCP- en UDP-doorvoer. Dit vermindert de belasting op de processor aanzienlijk, zodat er meer vermogen overblijft voor het spel en de gameplay.

   Stille werkomgeving

   De ESC700 G3 biedt een stille werkomgeving (zo laag als 20,7dBA) door intelligente detectie van de systeembelasting en het automatisch aanpassen van de ventilatorsnelheid en het stroomverbruik.

   NVIDIA® Quadro™-serie graphics gereed

   De ESC700 G3 is volledig compatibel met NVIDIA's® Quadro™-serie van professionele videokaarten van instap-, mainstream- en prestatieniveau, en verschaft gebruikers een flexibel systeem met brede ondersteuningsmogelijkheden.