ESC700 G4

  ESC700 G4

  Intel® Xeon® W Werkstation met ECC-ondersteuning.

  • Krachtige prestaties met Intel® Xeon® W-processor en ECC-geheugen
  • Uitgebreide IT-infrastructuur beheersoftware
  • Ondersteuning meerdere videokaarten
  • Uiterst snelle opslag en I/O-opties
  • Uitmuntende audio voor contentproducenten
  • Dubbele Intel server-class Gigabit LAN
  • Independent software vendor (ISV) certificering
  • Gebruiksvriendelijk, gereedschapsloos behuizingsontwerp voor probleemloos onderhoud
   Product Image

   Krachtige prestaties met Intel® Xeon® W-processor en ECC-geheugen


   De ESC700 G4 ondersteunt Intel® Xeon® W-serie processors om krachtige, geoptimaliseerde prestaties te leveren in ‘altijd-aan’ gebruiksscenario's. Ondersteuning voor Error Correcting Code (ECC) geheugen zorgt voor automatische detectie en reparatie van single-bit geheugenfouten, waardoor de kans op systeemcrashes en datacorruptie afneemt, om betrouwbare en responsieve werkstationprestaties te garanderen.

   Uitgebreide IT-infrastructuur beheersoftware

   Een geïntegreerde ASMB9-iKVM module en meegeleverde ASUS Control Center-software zorgen voor uitgebreide in-band en out-of-band beheerfuncties voor kleine en middelgrote bedrijven. De geïntegreerde module ondersteunt BIOS-updates op afstand, ventilatorregeling, standalone KVM, video-opname en BSOD-vastlegging, en verstrekt zo ononderbroken toezicht en diagnostiek op afstand — zelfs als het besturingssysteem plat ligt of offline is. Een gebruiksvriendelijke, webgebaseerde grafische interface werkt met alle belangrijke browsers. ASUS Control Center (ACC) is een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheer platform voor het bewaken en controleren van zakelijke ASUS-producten, inclusief servers, werkstations en digital signage. Meer info >

   Ondersteuning meerdere videokaarten

   De ESC700 G4 ondersteunt een NVIDIA® Quadro® of AMD® Radeon™ Pro videokaart, waardoor dit het perfecte werkstation is voor contentproducenten, mediastreamers en professionele ontwerpers.

   Uiterst snelle opslag en I/O-opties

   Dubbele on-board M.2-slots en M.2-koellichaam

   Dubbele on-board M.2-slots ondersteunen tot 22110-lengte SSD's en werken op PCIe Gen 3 x4 link-snelheden, om een overvloedige 32Gbps bandbreedte te bieden voor tot wel 5,3x snellere prestaties dan traditionele SSD's. Beide slots bevinden zich onder de C422-chipset en worden afgedekt door een koellichaam dat de temperaturen van de drive met tot wel 20°C verlaagt, wat topprestaties waarborgt in alle scenario's.

   10Gbps USB 3.1

   Met achterwaarts compatibele USB 3.1 Type-A en omkeerbare USB 3.1 Type-C poorten biedt de ESC700 G4 ultieme aansluitflexibiliteit en gegevensoverdrachtssnelheden tot 10Gbps - tweemaal zo snel als USB 3.0.

   Uitmuntende audio voor contentproducenten

   De ESC700 G4 is voorzien van de Realtek® S1220A audio codec, die onberispelijke audiokwaliteit levert met een ongeëvenaarde 120 dB signaal/ruisverhouding voor stereo line-out en een 113dB SRV voor line-in.

   Dubbele Intel® server-class Gigabit LAN

   Voor meer betrouwbaar netwerken beschikt de ESC700 G4 over de nieuwste server-class dubbele Intel® Gigabit LAN, wat voor lager CPU-gebruik en lagere temperaturen zorgt, voor uitmuntende prestaties en betere ondersteuning voor een scala aan besturingssystemen. De dubbele Ethernetpoorten ondersteunen ook teaming, waarbij de netwerkkoppelingen worden gecombineerd om een hogere doorvoer of redundantie te bieden in geval van poortstoringen.

   Independent software vendor (ISV) certificering

   Independent software vendor (ISV) software wordt een belangrijke factor voor gebruikers in verschillende sectoren. ASUS werkt nauw samen met ISV-leveranciers, zoals Adobe en Autodesk, om de compatibiliteit te testen en te verifiëren. Dit zorgt ervoor dat ASUS-werkstations betrouwbaar en zeer effectief zijn voor gebruikers in verschillende werkgebieden.   Gebruiksvriendelijk, gereedschapsloos behuizingsontwerp voor probleemloos onderhoud

   De ASUS ESC700 G4 heeft een eenvoudig te onderhouden ontwerp dat de uptime van het systeem helpt te maximaliseren door systeembeheerders in staat te stellen om onderhoud en upgrades van systeemcomponenten uit te voeren zonder dat er gereedschap nodig is om de behuizing te openen.

   a. Verwijder en vervang het frontpaneel zonder gereedschap.

   b. Installatie van optische drive: Trek om de vergrendeling van elke bay te ontgrendelen, installeer het optische station en druk de bayvergrendelingen op hun plaats. Er zijn geen schroeven nodig om de installatie te voltooien.

   c. Installatie 3,5” harde schijf: Draai de HDD-kooi 90 graden voor gemakkelijke toegang.

   Kiezen tussen werkstation en commerciële pc?

   Door de technologische vooruitgang is de grens tussen pc's voor consumenten en professionele werkstations vervaagd. De onderstaande tabel is bedoeld om kleine en middelgrote ondernemers te helpen het beste systeem te kiezen voor hun behoeften.