ESC8000 G4

  ESC8000 G4

  High-density 4U GPU-server ondersteunt 8 GPU's

  • Draait op het Intel® Xeon® schaalbare platform
  • High-density GPU-server met hybride rekencapaciteit
  • ASUS-gepatenteerd aanpasbaar topologie-ontwerp
  • Schaalbaar ontwerp voor groeiende werklast
  • Uitgebreide oplossing voor IT-infrastructuurbeheer
  • Efficiënte koeling met snel verwisselbare redundante ventilators en specifieke luchttunnels
  • Exclusieve thermische radartechnologie voor energiezuinigheid
  • Versimpeld onderhoud en beheer
   Product Image

   High-density GPU-server met hybride rekencapaciteit

   De ESC8000 G4 heeft een krachtige GPU-architectuur die tot acht hoogwaardige NVIDIA® Quadro® of Tesla® GPU-kaarten ondersteunt in een 4U chassis. Met zoveel grafisch vermogen kun je met de ESC8000 G4 veeleisende rekentaken sneller en efficiënter uitvoeren. Door een geoptimaliseerde interne lay-out passen er in de ESC8000 G4 een grote verscheidenheid aan grafische kaarten — waaronder duale slot GPU's — met actieve of passieve thermische modules.

   Gepatenteerd aanpasbaar topologie-ontwerp

   De ESC8000 G4 biedt flexibele configuratiemogelijkheden voor de systeemtopologie, waaronder de mogelijkheid om een enkel of een duaal rootcomplex te kiezen, waardoor het ideaal is voor diepgaande leerbehoeften. Het gepatenteerde aanpasbare topologie-ontwerp stelt gebruikers in staat om gemakkelijk van systeemtopologie te wisselen, via de intuïtieve webgebaseerde GUI van de ASUS ASMB9-iKVM serverbeheeroplossing, zonder dat er hardwareconfiguraties moeten worden gewijzigd of kabels moeten worden verlegd.

   Schaalbaar ontwerp voor groeiende werklast

   De ESC8000 G4 is ontworpen voor een gemakkelijke schaalbaarheid, om bij een groeiende onderneming en werklast te passen. Met acht PCIe Gen3 x16 slots waar GPU-kaarten met een volledige lengte en hoogte in passen, twee PCIe Gen3 x16 slots voor highspeed netwerkkaarten en een interne PCIe Gen3 x8 slot voor een HBA/RAID-kaart, is de ESC8000 G4 klaar om high-density, parallel rekenvermogen te leveren.

   Hij heeft ook meerdere interfacetypes voor flexibele opslagconfiguraties, waaronder duale PCIe of SATA M.2 en poort-naar-poort duale OCuLink met Intel VROC-technologie voor twee snel verwisselbare 2.5" NVMe SSD's. In de ESC8000 G4 passen ook maximaal acht 2.5" SATA 6Gbp/s HDD's of acht 2.5" SAS 12Gbp/s HDD's met een optionele HBA-kaart.

   8 x PCIe Gen3 x16 slots voor acht duale slot GPU's van volledige hoogte en lengte

   2 x PCIe Gen3 x16 slots voor twee laag profiel, halve lengte, highspeed netwerkkaarten

   1 x interne PCIe Gen3 x8 slot voor een laag profiel, halve lengte HBA/RAID-kaart

   2 x snel verwisselbaar NVMe 2.5" opslagapparaat via poort-naar-poort duale OCuLink en Intel VROC

   Tot maximaal 8 x 2.5" SATA HDD's

   Tot maximaal 8 x 2.5" SAS HDD's met optionele HBA/RAID-kaart

   2 x PCIe en SATA 6Gbp/s M.2 connectors voor twee M.2 opslagapparaten   * Slechts 1 LP/HL PCIe Gen3 x 16 slots werkt als wordt overgeschakeld naar topologie 1, omdat een van de 1ste PLX's PCIe lanen zou worden gebruikt voor de verbinding met de 2de PLX.

   Uitgebreide oplossing voor IT-infrastructuurbeheer

   De ESC8000 G4 heeft een ingebouwde ASMB9-iKVM-module en is gebundeld met ASUS Control Center-software om uitgebreide in-band- en out-of-band-beheer te bieden. Bekijk voor meer informatie de ASUS Control Center microsite.

   Efficiënte koeling met snel verwisselbare redundante ventilators en specifieke luchttunnels

   Het is een veeleisende taak om een accelerator-server te koelen die een extreme werklast van wel 3200 Watt aan stroomverbruik afhandelt en daarom is de ESC8000 G4 uitgerust met snel verwisselbare, redundante ventilators en specifieke luchttunnels voor de CPU, GPU's en DIMM's. Tien ventilators voor de GPU's — vijf primaire en vijf back-upventilators — plus twee koelers voor de CPU staan garant voor non-stop koelprestaties voor een ononderbroken werking van de server.

   * Standaard 5 ventilators voor GPU, extra 5 ventilators zijn optioneel.

   Snel verwisselbare redundante ventilators

   Specifiek ontwerp van de luchttunnels

   Exclusieve thermische radartechnologie voor energiezuinigheid

   De ESC8000 G4 heeft ASUS-exclusieve thermische radartechnologie met temperatuursensoren op de CPU's, GPU's en DIMM's. Het ontwerp levert interne en externe temperatuurcontrole en maakt een dynamische aanpassing van de ventilatorcurve mogelijk, waardoor het energieverbruik van de ventilator met wel 20% afneemt en de totale kosten afnemen, wat ideaal is voor een datacentrum met een extreme werklast.

   Thermische omgevingssensoren   Versimpeld onderhoud en beheer

   Gemakkelijk verwisselbare componenten

   Door het ingenieuze ontwerp van de plaatsing kunnen IT-medewerkers de belangrijkste componenten gemakkelijk vervangen.

   • Gereedschapsloze klep

    De ESC8000 G4 heeft drie gemakkelijk te openen kleppen die zonder gereedschap kunnen worden geopend, zodat IT-medewerkers onderhoud aan specifieke componenten kunnen uitvoeren zonder de server helemaal uit het rack te halen.

   • Q-code op de voorkant

    De ESC8000 G4 heeft een zichtbare Q-code/poort 80 LED-display LED om het hele opstartproces eenvoudig te kunnen volgen, van het inschakelen tot het laden van het besturingssysteem.

   • Snelle begeleiding bij initialisatie

    De ESC8000 G4 biedt tijdens de initialisatie directe systeeminformatie en meldt ook alle ongewone diagnostische resultaten, zodat de IT efficiënter werkt en storingen gemakkelijk kunnen worden opgespoord.

   Ondersteunt 100Gbps Intel® duale ingebouwde Omni-Path architectuur

   De ESC8000 G4 ondersteunt twee van de nieuwste Intel® Xeon® Scalable Family-processors en heeft in totaal wel 56 kernen en 112 threads voor toonaangevende prestaties. De server heeft ook 24 geheugenslots waar wel 3TB DDR4 2666 geheugen inpast voor intensief computergebruik. Met twee Skylake-F CPU's ondersteunt de ESC8000 G4 optionele duale Intel Omni-Path (OPA 100GbE) configuraties voor clusterbeheer.

   • High-density GPU-server met hybride rekencapaciteit
   • Gepatenteerd aanpasbaar topologie-ontwerp
   • Schaalbaar ontwerp voor groeiende werklast
   • Uitgebreide oplossing voor IT-infrastructuurbeheer
   • Efficiënte koeling met snel verwisselbare redundante ventilators en specifieke luchttunnels
   • Exclusieve thermische radartechnologie voor energiezuinigheid
   • Versimpeld onderhoud en beheer
   • Ondersteunt 100Gbps Intel® duale ingebouwde Omni-Path architectuur