P10S WS

  P10S WS

  Geoptimaliseerd voor professionele werkstation builds

  • Geoptimaliseerde geïntegreerde grafische kracht met ondersteuning nieuwste API
  • Quad PCIE3.0 x16-slots voor flexibel verlengde uitbreidingskaarten
  • Stuur drie onafhankelijke beeldschermen tegelijk aan met HDMI, DisplayPort, DVI-D en VGA-poorten
  • Prestatieverhogend en dataredundantie met dubbele M.2 per SATA-modus
  • De nieuwste 10Gb/s USB 3.1 on-board voor snelle gegevensoverdracht

  Geoptimaliseerde geïntegreerde grafische kracht met ondersteuning nieuwste API

  De P10S WS is voorzien van Intel® Socket 1151 met de C236-chipset, speciaal ontworpen voor werkstations. Het ondersteunt de nieuwste API-software zoals DirectX 3D 2015 OGL 4.4, OpenGL ES 3.0 en OpenCL2.1. ISV applicatietests en certificering met geïntegreerde grafische cores op E3-1200 v5-processors zijn perfect voor instapniveau werkstations en software zoals Autodesk AutoCAD, Autodesk Maya en Adobe After Effects CC, etc. De P10S WS is uw beste keus als DHZ-werkstation build dat topniveau pre-built werkstations naar de kroon steekt.

  Quad PCIE3.0 x16-slots voor flexibel verlengde uitbreidingskaarten

  De P10S WS ondersteunt AMD® Quad-GPU CrossFireXtm technologie via dubbele x16-slots tot x16-link. En quad flexibele x16-slots kunnen uitbreidingskaarten verlengen, zoals videokaarten, RAID-kaarten, LAN-kaarten en professionele VGA-kaarten, dus de perfecte keus voor comfortabel werken.

  Stuur drie onafhankelijke beeldschermen tegelijk aan

  De P10S WS is uitgerust voor totale schermflexibiliteit, met HDMI, DisplayPort, DVI-D en VGA-connectiviteit allemaal ingebouwd in het moederbord. Met een compatibele nieuwste generatie Intel® processor kunt u verbinding maken met, en drie onafhankelijke beeldschermen tegelijk aansturen - ideaal voor multitasking, en nog beter voor de productiviteit.

  Prestatieverhogend en dataredundantie met dubbele M.2 per SATA-modus

  De dubbele M.2 sockets van de P10S WS bieden de flexibiliteit om prestaties van topniveau of dataredundantie op SATA-modus in te schakelen. In prestaties-maximaliserende RAID 0-configuraties schrijft de P10S WS tot 40% sneller dan een enkele-drive M.2 opstelling en is hij een verbazingwekkende 84% sneller voor leesbewerkingen. Of koppel, voor totale geruststelling, uw M.2-apparaten in een RAID 1-configuratie, voor directe dataredundantie.

  Versnel uw systeem met M.2, tot 22110

  Met dubbele PCI Express 3.0-bandbreedte ondersteunt M.2 8Gbit/s gegevensoverdrachtssnelheden en tot 22110 NGFF. Het is de perfecte keus voor klanten die verschillende SSD-capaciteiten installeren, zelfs tot 1TB capaciteit.

  De nieuwste 10Gb/s USB 3.1 on-board voor snelle gegevensoverdracht

  De P10S WS heeft zowel Type-A en Type-C USB 3.1-connectiviteit ingebouwd voor gegevensoverdrachtssnelheden tot 10Gbit/s - oftewel tweemaal zo snel als USB3.0. En Type-C is de gloednieuwe omkeerbare socket voor 'altijd goed' gemak.

  Meer info over de complete ASUS USB 3.1 oplossing.

  Platinumniveau voedingsefficiëntie

  De P10S WS is ontworpen met handmatig geselecteerde componenten om platinumniveau voedingsefficiëntie te bereiken - wat de temperatuur en schakelverlies van de CPU vermindert. De energie-efficiënte technologieën omvatten:
  1. Ultraduurzame 12K solid condensators
  2. Beat Thermal Choke III
  3. ASUS Digi+ Voltage-Regulator Module (VRM)

  Ingebouwde dubbele Intel I210 server-klasse Gigabit LAN

  Voor meer betrouwbaar netwerken is de P10S WS voorzien van de nieuwste server-klasse ingebouwde dubbele Intel® Gigabit LAN. Dit leidt tot lager CPU-gebruik en lagere temperaturen; daardoor behaalt het uitmuntende prestaties en biedt het betere ondersteuning voor verschillende besturingssystemen.

  Socket LGA1151 voor Intel® 6e generatie Core 7/i5/i3 en Xeon E3-1200 v5 processoren

  De nieuwste Intel® 6e generatie Core™ i7/i5/i3, Xeon E3-1200 v5 en Pentium/Celeron-serie processors worden ondersteund in LGA1151-uitvoering, met geïntegreerd geheugen en PCI Express-controllers voor ondersteuning van 2-kanaals (4 DIMM’s) DDR4-geheugen en x16 PCI Express 3.0-slots. Ze bieden geweldige grafische prestaties en worden beschouwd als de meest krachtige en energiezuinige CPU's ter wereld.

  Intel® C236 Express-chipset
  De Intel® C236 Express is het nieuwste single-chipset ontwerp, met ondersteuning van de nieuwe socket LGA1151 Intel® Core™ i7/i5/i3 6de generatie processors en Intel® Xeon® E3-1200 v5 server processors. Het verbetert de prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Bovendien is de C236 voorzien van acht SATA 6Gb/s poorten voor het sneller ophalen van gegevens, met tweemaal zoveel bandbreedte als huidige bussystemen. Het ondersteunt ook Intel's iGPU geïntegreerde graphics.