P11C-I

  P11C-I

  Intel® Xeon® E mini-ITX servermoederbord met rack-geoptimaliseerd ontwerp en dubbele netwerkmogelijkheden

  • Aangedreven door het Intel® Xeon® E-platform
  • 95W CPU en tot 32GB geheugen ondersteuning (2 DIMM's)
  • Rack-geoptimaliseerd ontwerp maximaliseert koeling, voor uitstekende thermische efficiëntie
  • Flexibele uitbreidingsmogelijkheden met 6 SATA HDD's en 1 PCIe Gen3-slot
  • Dubbele Intel® Gigabit Ethernet met teaming-ondersteuning
  • Hogere gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbps met M.2
  • Hoge snelheid mini-SAS HD-aansluitingen
  • TPM-M 2.0 ondersteuning voor verbeterde platformintegriteit
  • Compleet serverbeheer met ASUS Control Center
  • Optionele ASMB9-iKVM module beschikbaar voor 24/7 bewaking en diagnose op afstand
   Product Image

   Mini-ITX compact servermoederbord met meerdere uitbreidingsmogelijkheden

   De P11C-I is een servermoederbord gebaseerd op het Intel® Xeon® E-platform en de Intel® C242-chipset. Het biedt dubbele server-klasse Intel® Ethernet en flexibele uitbreidingsmogelijkheden met M.2 en zesmaal SATA 6G. De 6,7" x 6,7" Mini-ITX vormfactor kan eenvoudig worden geïntegreerd in ondiepe behuizingen, om de rackcomputerdichtheid aanzienlijk te verhogen.

   De lay-out is geoptimaliseerd voor rack-plaatsing waarbij de CPU en het geheugen in een parallelle opstelling worden geplaatst direct achter de ventilatorinlaat. Dit bevordert maximale koeling, voor uitstekende thermische efficiëntie.

   Industriestandaard ATX met meerdere uitbreidingsmogelijkheden
   Hogere gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbps met M.2

   Met PCI 3.0-bandbreedte ondersteunt één M.2 maximaal 32Gbps gegevensoverdrachtssnelheden met native NVMe - dat is tot 5,3x sneller dan traditionele SSD's. De P11C-I ondersteunt ook de allernieuwste 2,5” NVMe SSD's, voor snelle en eenvoudige installatie.

   Hoge snelheid mini-SAS HD-aansluitingen

   De P11C-I wordt geleverd met een mini-SAS HD-connector die tot viermaal SATA ondersteunt voor 6Gb/s connectiviteit met externe apparaten en nettere kabelgeleiding. De P11C-I ondersteunt ook de ASUS PIKE II 3000-serie, de nieuwste enterprise opslagoplossing, met ondersteuning voor 12Gb/s SAS-opslag en geïntegreerde RAID-gegevensbeveiliging. Met ASUS PIKE-kaarten kunt u onmiddellijk de opslagcapaciteit en prestaties van de P11C-I verbeteren, wat het een geweldige upgrade-optie maakt.

   Hoge snelheid mini-SAS HD-aansluitingen
   Dubbele Intel® I210AT Gigabit Ethernet

   De P11C-I beschikt over dubbele server-klasse Intel® Ethernetpoorten met I210-controllers en teaming-ondersteuning om de netwerkbandbreedte te versnellen, en de failover-functie zorgt voor een ononderbroken netwerkverbinding. Dit past perfect bij virtualisatietoepassingen die een ultrasnel en betrouwbaar netwerk vereisen.

   Dubbele Intel<sup>®</sup> I210AT Gigabit Ethernet
   TPM-M 2.0 gereed

   De P11C-I ondersteunt TPM-M 2.0 met een 14-1 TPM-header voor het veilig opslaan van sleutels, digitale certificaten, wachtwoorden en data. Dit helpt de netwerkbeveiliging te verbeteren, digitale identiteiten te beschermen en de platformintegriteit te waarborgen.

   Uitgebreid IT-infrastructuurbeheer

   De P11C-I beschikt over een optionele embedded iKVM-module en wordt geleverd met ASUS Control Center om uitgebreide out-of-band en in-band beheerfuncties te bieden voor kleine en middelgrote bedrijven.

   De optionele ASMB9-iKVM module ondersteunt BIOS-updates op afstand, ventilatorregeling, standalone KVM's, video-opnames en BSOD-vastlegging, en verstrekt zo ononderbroken bewaking en diagnostiek op afstand — zelfs als het besturingssysteem plat ligt of offline is — door middel van een gebruiksvriendelijke, web-gebaseerde grafische interface die werkt met alle belangrijke browsers.

   ASUS Control Center (ACC) is een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheer platform voor het bewaken en controleren van zakelijke ASUS-producten, inclusief servers, werkstations en digital signage. ACC maakt BIOS-updates op afstand, bewaking van meerdere systemen via mobiele apparaten en software-updates en -verzending met één klik mogelijk, waardoor serverbeheer eenvoudiger wordt voor elke IT-infrastructuur.

   Meer info over ASUS Control Center


   Bekijk de video

   Uitgebreid IT-infrastructuurbeheer
   Verbeterd onderhoudsgemak

   Met de aan/uit-knop op het I/O-paneel aan de voorzijde is de P11C-I ontworpen voor eenvoudiger onderhoud en inzet voor een diversiteit aan toepassingen.

   Snelle initialisatiebegeleiding

   De P11C-I biedt directe systeeminformatie tijdens de initialisatie en toont bovendien ongebruikelijke diagnostische resultaten, voor efficiëntere IT-werking en eenvoudige probleemoplossing.

   Snelle initialisatiebegeleiding
   ASUS ProCool-connector

   ASUS ProCool is ontworpen zonder holle ruimte. Dit maakt lagere impedantie en snellere warmteafvoer mogelijk, wat resulteert in een koelere bedrijfstemperatuur. Vermindert stroomverlies en verhoogt kostenbesparingen.

   ASUS ProCool-connector