P6T7 WS SuperComputer

  P6T7 WS SuperComputer

  Ultieme Supercomputer Oplossing voor CUDA Parallel Programmeren

 • Intel® Core™ i7 Processor and Xeon® processor ondersteuning
 • Nvidia® nForce 200 X2
 • CUDA Parallel computergebruik ondersteund
 • 7 PCI-E Gen2 x16 IO onboard
 • NVIDIA Geforce 2 and 3 way SLI ondersteuning
  Product Image
  Krachtige Workstation Engine, Essentieel voor uw Professionele Studio

  De ASUS Workstation Serie is de ideale basis voor een krachtige PC. Hij levert adembenemende power, betrouwbare prestaties en ongeëvenaarde meervoudige I/O schaalbaarheid voor de meest veeleisende taken en toekomstige upgrades. Ook biedt het een extreme energiebesparingservaring via de EPU-6 Engine functie. De ASUS Workstation Serie reduceert het operationele geluid op intelligente wijze en voert warmte af via geavanceerde en milieuvriendelijke methoden, en voldoet zo aan de behoeften van gebruikers. Verander uzelf niet vanwege een computer. Laat in plaats daarvan de ASUS Workstation Serie de kwaliteit van uw werk en leven verbeteren.  Exclusieve ASUS Workstation Eigenschappen

  Ondersteuning CUDA parallelle rekenkracht

  Het moederbord behaalt uitmuntende en betrouwbare prestaties in de rol van een Personal Supercomputer wanneer wordt gewerkt met afzonderlijke CUDA technologie—en biedt zo ongeëvenaarde Return On Investment. Gebruikers kunnen bouwen op maximaal 4 op de P6T7 WS SuperComputer aangesloten CUDA-kaarten (waaronder in elk geval één Quadro videokaart), voor intensive parallelle berekeningen op tonnen gegevens, met bijna 4 teraflops aan prestaties. Dit is de beste keus, dienst doend als een personal supercomputer op uw bureau in plaats van een computer cluster in een kamer.


  7 PCI-E Gen2 x16
  Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, zeven PCI-E Gen2 x16-slots geven u voldoende I/O interfaces om een oplossing te bieden voor uw behoefte aan graphics of rekenkracht. Welk pad u ook kiest, u kunt rekenen op adembenemende graphics van een niet eerder gezien niveau.


  4 x PCIe x16-link voor 3-weg SLI
  De Beste Grafische Prestaties die u OOIT zag
  De 4 op een snelheid van 16-links draaiende PCIe´s geven u de snelste en meest betrouwbare 3-weg SLI grafische prestaties die u ooit hebt gezien tijdens het bezig zijn met Mechanica/Architectuur/Interieur/Vliegtuig/Audio/Video Ontwerpen of bij het spelen van games in uw vrije tijd.


  Diag. LED
  Diag. LED controleert opeenvolgend de hoofdcomponenten (CPU, DRAM, VGA-kaart en HDD) tijdens de opstartprocedure van het moederbord. Wanneer een fout wordt gevonden, blijft de LED naast het defecte apparaat branden totdat het probleem is opgelost. Dit gebruiksvriendelijke ontwerp biedt een intuïtieve manier om het kernprobleem binnen een seconde te lokaliseren.

  ASUS Heartbeat
  Heldere en levendig oplichtende LED´s schitteren rond de ASUS-merknaam op het moederbord na de succesvolle opstartprocedure. Met de ademhalingachtige, diepblauwe verlichting die in regelmatig tempo schittert, maakt ASUS Heartbeat het moederbord net zo vitaal als het leven zelf.

  SAS Onboard
  De P6T7 WS SuperComputer voorziet gebruikers van on-board SAS-poorten ter ondersteuning van harddisk upgrade flexibiliteit. SAS harde schijven bieden meer veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid voor gegevensoverdracht- en opslag.
  G.P. Diagnosekaart (meegeleverd)
  Meegeleverd met het P6T7 WS SuperComputer moederbord, assisteert de G.P. Diagnosekaart gebruikers bij het controleren van het systeem, door moeiteloos en snel exacte systeemcontroles te bieden, direct na het inschakelen van hun PC´s.

  ASUS SASsaby-kaart Ondersteuning
  Dit moederbord is volledig compatibel met de ASUS SAS-kaart (de SASsaby-kaart serie, optioneel). Sneller, veiliger en stabieler, biedt SAS gebruikers een betere keus voor opslaguitbreiding en upgradebehoeften.

  CPU, Chipset en Graphics Eigenschappen
  LGA1366 Intel® Core™ i7 Processor Extreme Edition/Core™ i7 Processor
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™ 7 processoren in LGA1366-uitvoering, met geïntegreerde geheugencontroller voor ondersteuning van 3-kanaals (6 DIMM´s) DDR3-geheugen. Met ondersteuning van Intel® QuickPath Interconnect (QPI) met systeembus tot 6,4GT/s en een max. bandbreedte tot 25,6GB/s, is de Intel® Core™ 7 processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU´s ter wereld.
  LGA1366 Intel® Xeon® processor
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Xeon-processoren in LGA1366-uitvoering, met geïntegreerde geheugencontroller voor ondersteuning van 3-kanaals (6 DIMM´s) DDR3-geheugen. Met ondersteuning van Intel® QuickPath Interconnect (QPI) met systeembus tot 6,4GT/s en een max. bandbreedte tot 25,6GB/s. Kan DDR3 ECC ongebufferd geheugen ondersteunen.

  X58 Chipset
  De Intel® X58 Express Chipset is de nieuwste chipset, ontworpen voor ondersteuning van de nieuwste Intel® Core™ 7 Processoren en Intels volgende-generatie systeem Interconnect-interface, Intel® QuickPath Interconnect (QPI), wat verbeterde prestaties biedt door gebruik te maken van seriële point-to-point links, verbeterde bandbreedte en stabiliteit mogelijk makend. Ondersteunt tevens tot 36 PCI Express 2.0 lanes, en biedt daarmee betere grafische prestaties.

  PCIe 2.0
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste PCIe 2.0-apparaten voor dubbele snelheid en bandbreedte, ter verbetering van de systeemprestaties.


  ATI CrossFireX Technology
  ATI’s CrossFireX verbetert de beeldkwaliteit samen met de rendering snelheid, en maakt daarmee een eind aan de noodzaak om de schermresoluties te verlagen om de gewenste hoge beeldkwaliteit te behalen. CrossFireX maakt hogere anti-aliasing, anisotropische filtering, shading en texture instellingen mogelijk. Pas uw schermconfiguraties aan, experimenteer met de geavanceerde 3D-instellingen en controleer het effect via in real-time 3D-gerenderde previews binnen ATI´s Catalyst™ Control Center en bestuur zo uw CrossFireX-systeem.

  SLI Technology
  NVIDIA SLI™ (Scalable Link Interface) profiteert van de vergrote bandbreedte van de PCI Express-busarchitectuur en bevat intelligente hardware en software die twee GPU’s efficiënt laat samenwerken om wereldschokkende, schaalbare prestaties te leveren. Voor sommige applicaties bijna 2x zo hoge prestaties! (van www.NVIDIA.com)
  CUDA Technology
  NVIDIA® CUDA™ is een voor algemene doeleinden bestemde parallelle computerarchitectuur die profiteert van de parallelle computerengine in NVIDIA Graphics Processing Units (GPU´s) om talloze complexe rekenproblemen op te lossen in een fractie van de tijd die nodig is op een CPU. Met tot op heden ruim 100 miljoen verkochte CUDA-geschikte GPU´s, maken reeds duizenden softwareontwikkelaars gebruik van de gratis CUDA software ontwikkeltools om problemen op te lossen in een veelvoud aan professionele en thuisapplicaties – van video- en audioverwerking en fysica simulaties, van olie- en gasonderzoek, productontwerp, medische imaging en wetenschappelijk onderzoek (van www.NVIDIA.com)

  Geheugen Eigenschappen

  Triple-Channel DDR3 2000 (overklok)/1866 (overklok)/1800 (overklok)/1600 (overklok)/1333/1066
  Het moederbord ondersteunt DDR3-geheugen dat gegevensoverdrachtsnelheden biedt van 2000 (overklok)/1866 (overklok)/1800 (overklok)/1600 (overklok)/1333/1066MHz om te voldoen aan de hogere bandbreedte vereisten van de nieuwste 3D graphics, multimedia en Internet applicaties. De triple-channel DDR3 architectuur vergroot de bandbreedte van uw systeemgeheugen en verbetert zo de systeemprestaties

  ASUS Stille Thermische Oplossing

  ASUS EPU-6 Engine
  Energiebesparing op Systeemniveau
  De nieuwe ASUS EPU – ´s werelds eerste stroombesparende engine, heeft een upgrade ondergaan naar een nieuwe engine versie 6. Deze levert energiebesparing voor het totale systeem door de huidige PC-belasting te detecteren en de voeding op intelligente wijze in real-time aan te passen. Met auto-fase schakeling voor componenten (waaronder de CPU, VGA-kaart, geheugen, chipset, drives en systeemventilator), zorgt de EPU automatisch voor het meest geschikte stroomverbruik via intelligente acceleratie en overklokken – en helpt zo stroom en geld te besparen.


  ASUS True 16+2 Phase Power Design
  De baanbrekende technologie van 16+2-fasen VRM-ontwerp is naar ASUS-moederborden gebracht. 16+2-fasen voedingsontwerp (16-fasen voor vCore; 2-fasen voor DRAM/QPI-controller binnen de CPU) kan hoge voedingsefficiency behalen, op effectieve wijze de door de VRM-module gegenereerde warmte verdrijven en de temperatuur verder verlagen in vergelijking met andere VRM-oplossingen. Met hoogwaardige voedingscomponenten zoals lage RDS (op) MOSFET´s, ferriet-kern spoelen met lager hysteresis verlies en 100% hoge-kwaliteit in Japan geproduceerde hoge-kwaliteit conductieve polymeer condensatoren garandeert ASUS´ 16+2-fasen VRM-ontwerp tevens langere levensduur van componenten, minimaal stroomverlies, en helpt het nooit eerder vertoonde superieure overklokscores te bereiken.

  ASUS TurboV
  Voel de adrenaline rush van real-time overklokken – nu realiteit met de ASUS TurboV. Deze extreme overklok tool laat u nieuwe ambities bereiken op overklokgebied, via een geavanceerde en gebruiksvriendelijke interface – zodat u kunt overklokken zonder het besturingssysteem te verlaten of opnieuw op te starten. Dankzij microaanpassingen van de CPU PLL, NB, NB-PCIe en DRAM voltages in 0,02v intervallen zijn er geen grenzen - slechts extreme resultaten om nieuwe overklokrecords te breken!

  ASUS Express Gate
  5 seconden opstarttijd tot online
  Met slechts 5 seconden om vanaf het opstarten online te zijn, is Express Gate de één-stops toegangspoort tot instant fun! Het is een uniek, in het moederbord ingebouwd besturingssysteem. U kunt de populairste Instant Messengers (IM) zoals MSN, Skype, Google talk, QQ en Yahoo! Messenger gebruiken om contact te houden met vrienden, of snel even het weerbericht of uw e-mail controleren vlak voordat u het huis verlaat. Bovendien laat de gebruiksvriendelijke fotomanager u op elk moment uw foto´s bekijken zonder Windows te hoeven starten!

  * Daadwerkelijke opstarttijd is afhankelijk van hardwareconfiguraties en productmodellen

  Beste Kwaliteit Voedingscomponenten
  100% Hoge-kwaliteit in Japan geproduceerde Conductieve Polymeer Condensatoren! (5.000 uur VRM)

  Lage RDS (op) MOSFET´s met min. schakelverlies & lagere temperatuur, ferriet-kern spoelen met lager hysteresis verlies, en 100% hoge-kwaliteit in Japan geproduceerde, conductieve polymeer condensatoren met lange levensduur.

  ASUS Energiebesparende Oplossing
  AI Nap
  Minimaliseer geluid en stroomverbruik bij tijdelijke afwezigheid!
  Dankzij AI Nap kunnen gebruikers hun PC’s onmiddellijk in slaapstand brengen zonder taken te beëindigen. Het systeem blijft werken op minimaal vermogen en geluidsniveau terwijl de gebruiker tijdelijk afwezig is. Het blijft terwijl u slaapt bestanden downloaden of applicaties draaien in de stilste staat. Klik eenvoudigweg op toetsenbord of muis om het systeem snel binnen enkele seconden te wekken


  ASUS Stille Thermische Oplossing
  Tot 20°C (36°F) Koeler - Stack Cool 2
  Effectieve Ventilatorloze Warmteafvoer op 0dB
  Stack Cool 2 is een ventilatorloze koelingoplossing die exclusief door ASUS wordt aangeboden. Het draagt door kritieke componenten gegenereerde warmte doeltreffend over naar de andere zijde van het speciaal ontwikkelde PCB (Printed Circuit Board) en zorgt zo voor effectieve warmteafvoer – temperaturen verlagend met tot wel 20°C.


  Esthetische Heat-pipe
  Verlaagt Temperaturen met wel 10°C
  Het esthetische heat-pipe ontwerp leidt de door de chipsets gegenereerde warmte op effectieve wijze naar de heatsink bij de I/O-poorten aan de achterzijde - waar het via bestaande luchtstromen van de CPU of een meegeleverde optionele ventilator kan worden afgevoerd. Dit innovatieve en baanbrekende ventilatorloze heat-pipe ontwerp verlaagt de temperaturen op effectieve wijze met tot wel 10°C, zonder de gebruiksduurproblemen van een normale chipset ventilator. Bovendien biedt het gebruikers opties om side-flow ventilatoren of een passieve koeling te installeren. Dit Heat Pipe-ontwerp is de betrouwbaarste ventilatorloze thermische oplossing van dit moment.

  Fan Xpert
  Actief Stil & Koel
  ASUS Fan Xpert laat gebruikers op intelligente wijze de ventilatorsnelheid van zowel de CPU als de behuizing aanpassen op basis van verschillende omgevingstemperaturen, veroorzaakt door verschillende klimaatomstandigheden in verschillende geografische regio´s en door systeembelasting. Ingebouwde keus uit handige profielen zorgt voor flexibele controle over ventilatorsnelheden, om een stille en koele omgeving te bereiken.

  ASUS EZ DIY
  Q- Shield
  Eenvoudige en Comfortabele Installaties
  Het speciaal ontworpen ASUS Q-Shield werkt zonder de gebruikelijke "vingers" – wat installatie comfortabel en eenvoudig maakt. Dankzij betere elektrische geleiding beschermt het uw moederbord op ideale wijze tegen statische elektriciteit en schermt het af tegen Elektromagnetische Interferentie (EMI).

  Q-Connector
  Sluit snel en nauwkeurig aan!
  De ASUS Q-Connector zorgt dat u kabels in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen op het frontpaneel van de behuizing. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat

  CrashFree BIOS 3
  Herstel eenvoudig beschadigde BIOS-gegevens vanaf USB flash disk
  ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk met daarop het BIOS-bestand. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip  EZ-Flash 2
  Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.


  O.C. Profile
  Gemakkelijk meerdere BIOS-instellingen opslaan of laden
  Vrijelijk favoriete overklokinstellingen delen en distribueren

  Het moederbord is uitgerust met ASUS O.C. Profile, dat gebruikers op gemakkelijke wijze meerdere BIOS-instellingen laat opslaan of laden. De BIOS-instellingen kunnen worden opgeslagen in de CMOS of in een apart bestand, zodat gebruikers de vrijheid hebben om hun favoriete overklokinstellingen te delen en te distribueren.


  TPM
  Trusted Platform Module (TPM) systeem, dat op veilige wijze sleutels (voor encryptie/decryptie), digitale certificaten, wachtwoorden en gegevens kan opslaan. Een TPM systeem helpt tevens de netwerkbeveiliging te verbeteren, beschermt digitale identiteiten en garandeert platformintegriteit.
  *De TPM-module wordt apart aangeschaft


  ASUS Crystal Sound
  Noise Filtering
  Verwijder achtergrondgeluid tijdens opnemen
  Deze functie detecteert herhaaldelijke en stationaire geluiden zoals computerventilatoren, airconditioners en andere achtergrondgeluiden en verwijdert deze vervolgens tijdens het opnemen uit de binnenkomende audiostream.

  Industriestandaard

  SATA on the Go

  Dit moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag. De aan de achterzijde I/O geplaatste externe SATA-poort biedt slimme set-up en hot-plug functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainmentbestanden op externe apparaten.

  Dual RAID
  De Intel ICH10R-chipsets zijn uitgevoerd met zes Seriële ATA-connectoren met hoogwaardige RAID-functies in RAID 0, 1, 10 en 5. De JMicron-controller biedt nog eens twee Seriële ATA-connectoren voor RAID 0, 1 en JBOD-functies. Dit moederbord is de ideale oplossing voor het verbeteren van harddiskprestaties en voor gegevensbackupbescherming zonder de extra kosten van uitbreidingskaarten.

  Dual Gigabit LAN
  Het geïntegreerde dubbele Gigabit LAN-ontwerp laat een PC dienst doen als netwerk gateway voor het beheer van gegevensverkeer tussen twee afzonderlijke netwerken. Deze mogelijkheid garandeert snelle gegevensoverdracht van WAN naar LAN zonder enige toegevoegde arbitratie of latentie.

  IEEE 1394a interface
  De IEEE 1394a-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.

  High Definition Audio
  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC!
  De on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Dit alles vindt plaats op één computer.  S/PDIF-out op I/O-poort achterzijde
  Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via coax en optische S/PDIF-out aansluitingen (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.


  RoHS

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.