P9D-M

  P9D-M

  Ruimtebesparend met geoptimaliseerde functies

  De ASUS P9D-M is een micro ATX vormfactor serverboard met de nieuwste Intel® Xeon® E3-1200 v3-processorfamilie,dubbele Intel® server-class I210 LAN-poorten, SATA 6 Gb/s en digitale vermogensafgifte. Dit maakt de P9D-M een geweldig serverboard voor kleine vormfactor servers, datacenters, en MKB printer/file/mail/exchange servers.
   Product Image

   Micro ATX compacte vormfactor verhoogt dichtheid

   De 9.6” x 9.6" micro ATX vormfactor van de P9D-M is geschikt voor diverse kleine vormfactor-toepassingen. Bovendien kan het gemakkelijk worden geïntegreerd in behuizingen met weinig diepte, om zo de rackdichtheid sterk te vergroten en meer rekenkracht te bieden per rack.

   Uitstekend I/O-ontwerp

   De ASUS P9D-M heeft in totaal vier PCI Express-slots en ondersteunt tot vier USB 3.0-poorten. Het is gemaakt om gemakkelijk verbinding te maken met volgende-generatie componenten en randapparaten, aangezien USB 3.0 gegevens tot 10x sneller overdraagt dan USB 2.0, met behoud van volledige achterwaartse compatibiliteit.

   Dubbele Intel® I210AT Gigabit Ethernet

   De ASUS P9D-M wordt geleverd met dubbele server-class Intel® Ethernetpoorten met I210AT-controllers, wat het aantal wachtrijen verdubbelt in vergelijking met vorige generatie Intel® 82574L-controllers. Dit is beter voor virtualisatietoepassingen. Daarnaast bieden de dubbele LAN teaming-poorten hoge netwerkbandbreedte met load balance- en fouttolerantiefuncties. Dit ontwerp vermindert sterk de gegevensverwerkingsknelpunten tijdens netwerkverkeer.

   Gebruiksvriendelijk ontwerp voor front I/O, front VGA

   Een toegankelijke aan/uit-knop aan de achterzijde is on-board gereserveerd voor gebruik als frontpaneelpoorten wanneer het serverboard wordt omgedraaid. Een extra 15-pins VGA-aansluiting biedt frontpaneel monitorconnectiviteit,wat klanten helpt via extra flexibiliteit. Deze ontwerpen bieden gebruikers flexibele I/O-integratie voor het inpassen in diverse computeromgevingen.

   Hoge energie-efficiëntie met digitale stroomregeling

   Digitale CPU stroomregelingen werken perfect samen om digitale stroomsignaal (SVID) aanvragen van de CPU af te stemmen, met ultrasnelle detectie en response om op efficiënte wijze exact de juiste hoeveelheid stroom te leveren. Nauwkeurige stroomlevering vermindert verspilling en zorgt voor stabielere spanning. De energie-efficiëntie van de P9D-M bereikt een indrukwekkende 90%.

   SATA DOM (Disk on Module) gereed

   Een SATA DOM is een flash drive die een harde schijf simuleert, en kan worden gebruikt zonder extra software of stuurprogramma's. Het is vooral handig binnen embedded computersystemen of bij thin clients. Het ASUS-exclusieve ontwerp voegt een on-board 4-pins voedingsconnector en USB-aansluiting toe, om SATA DOM-installatie eenvoudig te maken.

   Uitgebreid serverbeheer: ASMB7-iKVM en ASWM Enterprise

   De ASMB7-iKVM upgrade kit maakt dashboard systeem statustoezicht, in- en uitschakelen en bediening op afstand, virtuele media via LAN en management LAN fail-over ondersteuning mogelijk. Bovendien is de ASMB7-functie gebaseerd op toegang op BIOS-niveau, zodat de KVM-module zelfs met het server-besturingssysteem uitgeschakeld of offline toch nog rond de klok bewaking en diagnose op afstand kan bieden via een gebruiksvriendelijke, webgebaseerde grafische interface via alle bekende browsers. ASWM Enterprise-software biedt één-naar-meerdere gecentraliseerd beheer, inclusief BIOS flash, bediening op afstand en stroomregeling, alles via een kleurrijke en informatieve grafische interface.