P9D-V

  P9D-V

  Strijdmodel met geavanceerd I/O-ontwerp

  De ASUS P9D-V is het nieuwste ASUS UP-serverboard, ontworpen rond het Intel® Denlow-platform als een aantrekkelijk instapmodel dat een zeer kostenvriendelijke en energiezuinige optie biedt. De P9D-V maakt gebruik van de Intel® C224-chipset, met drie legacy PCI-slots, dubbele server-class Intel® Ethernet en digitale vermogensafgifte. Het is ideaal voor MKB, web-, printer- en file-servers, of andere instapniveau servertoepassingen.
   Product Image

   Ontworpen om drie legacy PCI-apparaten te ondersteunen

   Naast de nieuwste PCI-E-technologie heeft de P9D-V maximaal 3 on-board legacy PCI-slots, waarmee kan worden voldaan aan diverse klanteisen. Klanten kunnen hun bestaande legacy PCI-uitbreidingskaarten overzetten naar de P9D-V en voor hun oplossingen nog steeds profiteren van de actuele Intel® Xeon® E3-1200 v3-processorfamilie en DDR3-geheugentechnologie.

   Dubbele Intel® I210AT Gigabit Ethernet

   De ASUS P9D-V wordt geleverd met dubbele server-class Intel® Ethernetpoorten met I210AT-controllers, wat het aantal wachtrijen verdubbelt in vergelijking met vorige generatie Intel® 82574L-controllers. Dit is beter voor virtualisatietoepassingen. Daarnaast bieden de dubbele LAN teaming-poorten hoge netwerkbandbreedte met load balance- en fouttolerantiefuncties. Dit ontwerp vermindert sterk de gegevensverwerkingsknelpunten tijdens netwerkverkeer.

   Hoge energie-efficiëntie met digitale stroomregeling

   Digitale CPU stroomregelingen werken perfect samen om digitale stroomsignaal (SVID) aanvragen van de CPU af te stemmen, met ultrasnelle detectie en response om op efficiënte wijze exact de juiste hoeveelheid stroom te leveren. Nauwkeurige stroomlevering vermindert verspilling en zorgt voor stabielere spanning. De energie-efficiëntie van de P9D-V bereikt een indrukwekkende 90%.

   Meest kostenbesparend voor klanten

   Met zijn standaard ATX-vormfactor is de P9D-V ontworpen voor gemakkelijk verkrijgbare behuizingen en voor compatibiliteit met desktopvoedingen. Klanten kunnen met enkel de P9D-V upgraden naar het nieuwe Denlow-platform, met behoud van veel bestaande componenten, wat uw investering beschermt. Intussen is het product energiebesparend dankzij de weinig stroom verbruikende Intel Xeon-processor, met als resultaat lagere kosten voor de thermische oplossing.

   Geavanceerd I/O-ontwerp

   De ASUS P9D-V ondersteunt één PCI-E x16, Gen3 x16-link met ondersteuning van professionele VGA. Daarnaast is de P9D-V gemaakt voor ondersteuning van maximaal 4 USB 3.0-poorten. Gemaakt om eenvoudig verbinding te maken met volgende-generatie componenten en randapparatuur, zet USB 3.0 gegevens 10x sneller over en is het tevens achterwaarts compatibel met USB 2.0.

   Serverbeheer: ASWM Enterprise

   ASWM Enterprise-software biedt één-naar-meerdere gecentraliseerd beheer, inclusief BIOS flash, bediening op afstand en stroomregeling, alles via een kleurrijke en informatieve grafische interface.

   SATA DOM (Disk on Module) gereed

   Een SATA DOM is een flash drive die een harde schijf simuleert, en kan worden gebruikt zonder extra software of stuurprogramma's. Het is vooral handig binnen embedded computersystemen of bij thin clients. Het ASUS-exclusieve ontwerp voegt een on-board 4-pins voedingsconnector en USB-aansluiting toe, om SATA DOM-installatie eenvoudig te maken.

   Gebruiksvriendelijk ontwerp voor front I/O, front VGA

   Een toegankelijke aan/uit-knop aan de achterzijde is on-board gereserveerd voor gebruik als frontpaneelpoorten wanneer het serverboard wordt omgedraaid. Een extra 15-pins VGA-aansluiting biedt frontpaneel monitorconnectiviteit,wat klanten helpt via extra flexibiliteit. Deze ontwerpen bieden gebruikers flexibele I/O-integratie voor het inpassen in diverse computeromgevingen.