PEB-10G/57840-2S

  PEB-10G/57840-2S

  10GbE SFP+ netwerkadapter

  De ASUS PEB-10G/57840-2S is ontworpen om te profiteren van krachtige 10Gb/s connectiviteitstechnologie om te voldoen aan de behoefte aan snellere datatransmissie. Via de Ethernetadapter van de PEB-10G/57840-2S kunnen gebruikers een glasvezeloplossing mogelijk maken via de SFP+ LR optische module en SFP+ SR optische module, of een koperoplossing mogelijk maken via een direct aangesloten passieve twinax-kabel. Deze flexibiliteit is ideaal voor verschillende afstanden en eisen aan de netwerkarchitectuur.
   Product Image

   10GbE SFP+ netwerkadapter

   PCI-E 3.0-interface met kleinere vormfactor voor flexibele systeemintegratie

   De ASUS PEB-10G/57840-2S adapter heeft een PCI-E 3.0 interface en een kleinere 4.72” x 1.77" vormfactor. De 4.72" x 1.77" vormfactor is nog kleiner dan de standaard laagprofiel MD2-vormfactor; dit stelt klanten in staat om de adapter eenvoudig en flexibel te integreren in systemen met beperkte ruimte. De PEB-10G/57840-2S biedt een flexibele en perfecte pasvorm voor diverse serverintegraties.


   Houd gelijke tred met de 10Gb/s trends

   Steeds meer toepassingen vereisen hoge bandbreedte voor de overdracht van grote hoeveelheden data, met name bij datacenters, HPC's, webhosting en enterprisegebruik. Het nieuwe 10Gb/s Ethernet is een ideale technologie voor het snel verplaatsen van grote hoeveelheden data, meer dan voldoende voor de netwerkbehoeften van grootschalige virtuele machines en virtualisatieomgevingen. De bandbreedte die het biedt in combinatie met serverconsolidatie is zeer voordelig voor cloud computing, virtualisatiesoftware, web caching, realtime application response, databases, social networking en business logic apps, wetenschappelijke simulaties en professionele modellering.


   Maakt vezel- en koperoplossingen mogelijk voor verschillende datacenterapplicaties

   De ASUS PEB-10G/57840-2S Ethernetadapter biedt een flexibele, schaalbare en betaalbare aanpak voor klanten die interconnectsnelheden willen upgraden van de huidige 1Gb/s naar 10Gb/s. Via de Ethernetadapter van de PEB-10G/57840-2S kunnen gebruikers een glasvezeloplossing benutten via de SFP+ SR (short range) en SFP+ LR (long range) optische modules, of een koperoplossing mogelijk maken via een direct aangesloten passieve twinax-kabel. De SFP+ vezeloplossing is geschikt voor communicatie over langere afstanden, terwijl de SFP+ direct-attach koperoplossing het beste is bij gebruik over korte lengtes, meestal 5m of minder, wat voldoende is om serverkaarten en switches te verbinden. Door het toepassen van verschillende moduletypes en kabels kan de PEB-10G/57840-2S Ethernetadapter voldoen aan een breed scala van afstanden en aan diverse behoeften van klanten voor verschillende netwerkarchitecturen.