RS100-E9-PI2

  RS100-E9-PI2

  Zen-stil toestel, magische capaciteit

  • Superstil groen ontwerp, zo laag als 30dB
  • Compact formaat met 15” diepte verhoogt de dichtheid per rack
  • Volledig beheer op afstand bespaart tijd en moeite
  • Geavanceerde opslagondersteuning met dubbele M.2
   Product Image

   Zen-stil en energiebesparend

   De RS100-E9-PI2 biedt uitstekende geluidsvermindering, zo laag als 30dB, wat lager is dan de 42dB geluidsuitvoer van een gemiddelde projector. Het is ook voorzien van een zeer efficiënt moederbordontwerp en een voedingsmodule die zowel het stroomverbruik als het energieverlies verlaagt - en dat betekent voor uw organisatie flink besparen op de energiekosten.

   Flexibele implementatiemogelijkheden in een compacte rack vormfactor

   Dankzij de korte 15” behuizing past de RS100-E9-PI2 gemakkelijk in diverse rack-kasten, om zo de dichtheid per rack flink te vergroten en ruimte te besparen. Daarnaast biedt het de ideale grootte voor IT-implementatie, wat ook aanzienlijk kosten bespaart bij het opzetten van een datacenter.

   Gevarieerde schijfopslag

   De RS100-E9-PI2 is de perfecte keus voor een besturingssysteem- of applicatie-drive en zorgt dat de server zo snel mogelijk zijn werk doet. ASUS levert verder diverse keuzes voor plaatsing van het station voor het besturingssysteem, zoals M.2 (dubbel, tot 512GB x 2) en SATA DOM. Voor schijfopslag kan het twee 3,5" disk bays of één 3,5" disk bay met twee 2,5" disk bays (optioneel) bieden.

   Zeer efficiënte stabiliteit

   De RS100-E9-PI2 profiteert van hoogwaardige, met de hand geselecteerde componenten die zorgvuldig door ASUS-technici zijn geplaatst om eersteklas efficiëntie te bieden. Het ASUS-exclusieve materiaal kan een ultra lange levensduur van 136,9 jaar lang worden gebruikt op 65℃. Met Beat Thermal Choke III worden de spoeltemperaturen 3℃ lager en wordt het energieverbruik verminderd.

   Uitgebreid beheer op afstand

   ASUS presenteert het meest complete serverbeheer op afstand, inclusief out-of-band ASMB8-iKVM (optioneel) en in-band ASWM Enterprise. Out-of-band ASMB8-iKVM biedt LAN-beheer, terwijl in-band ASWM Enterprise "one on many" gebruik biedt. IT-professionals hoeven servers niet één voor één te controleren, maar kunnen in plaats daarvan ASWM Enterprise gebruiken om de status van alle servers te bewaken via een gebruiksvriendelijke grafische gebruikersinterface.