RS120-E4/PA4

  RS120-E4/PA4

  Krachtigste 1U 1P Quad-Core Server

  De rack-geoptimaliseerde 1U RS120-E4/PA4 is ideaal voor ISP (Internet Service Provider), IDC (Data Center) & Telecom applicaties die intensieve werkomgevingen vereisen; is in staat Quad-core prestaties te leveren met een enkele processor, geschikt voor High Performance Computing & Cluster markt.
  Krachtigste 1U 1P Quad-core Server

  Uitmuntend Rekenvermogen
  De RS120-E4/PA4 is in staat Quad-core prestaties te leveren met een enkele processor, geschikt voor High Performance Computing & Cluster markt.


  Ruimtebesparend 1U Rack
  De rack-geoptimaliseerde 1U RS120-E4/PA4 is ideaal voor ISP (Internet Service Provider), IDC (Data Center) & Telecom applicaties die een intensieve werkomgeving vereisen.

  Flexibiliteit van Uitbreidingsmogelijkheden
  De RS120-E4/PA4 ondersteunt PCI-X en PCI-Express uitbreidingsinterface in full-height form factor, wat de huidige en toekomstige IT-investeringen van klanten beschermt.

  Betrouwbare Gegevensbescherming
  De RS120-E4/PA4 ondersteunt vier HDD bays in 1U form factor. De embedded softwarematige RAID-functie biedt basis gegevensbescherming voor Windows en Linux OS. Bovendien maakt het hot-swappable HDD bay ontwerp HDD-upgrade en -vervanging mogelijk zonder het systeem te hoeven uitschakelen..

  Professionele & Gebruiksvriendelijke Server Beheermogelijkheden
  ASWM 2.0 (ASUS Server Web-based Management) & de optionele ASMB3-SOL module helpen IT-mensen de systemen efficiënt te beheren. Dankzij de gebruiksvriendelijke web-gebaseerde interface, verlaagt centraal & remote beheer via Internet browsers met succes de TCO; en de real-time systeemnotificatie via het Smart Phone SMS-systeem vergroot de beschikbaarheid van het systeem via proactieve event handling.

  Beschikbare Servicemogelijkheden
  Het systeem is eenvoudig toegankelijk en te upgraden dankzij de hot-swap HDD-bay en het gereedschaploze ontwerp van het systeem; gebruikers hoeven daarom de behuizing niet te openen voor een HDD-upgrade en systeemonderhoud.

  RS120-E4/PA4 Specificaties

  Processor

  1 * Intel® Core™ 2 Duo processors or Dual-Core/ Quad-Core Intel® Xeon® processor 3000/3200 sequence

  Chipset

  Intel® 3000MCH
  Intel® ICH7R
  Intel® 6702 PXH

  Geheugen

  4 x DDR2 533/ 667 ECC Ongebufferde DIMM’s, tot max. 8GB

  Uitbreiding

  1 * 64-bit/133MHz PCI-X (full-height /half-length)
  1 * PCI-E x8 (full-height /half-length)

  On-Board Chip

  2 * Broadcom® BCM5721 PCI-E GbE LAN

  Systeemafmetingen

  600mm (L) * 444mm (W) * 43.6mm (H)