RS400-E8-PS2

  RS400-E8-PS2

  Meest compacte 1U Dual Xeon Server met flexibele I/O-uitbreiding

  De ASUS RS400-E8-PS2 is een ondiepe (onder 16”) rackserver die volledig is toegerust voor actie, met twee Intel® Xeon® processor sockets, 16 DIMM-slots, twee plus één uitbreidingsslots en een robuuste, zeer efficiënte voeding. De interne lay-out van de RS400-E8-PS2 is geoptimaliseerd voor efficiënte koeling in rackgemonteerde omgevingen, terwijl een intuïtieve serverbeheeroplossing snel en gemakkelijk beheer mogelijk maakt — dit zorgt alles tezamen voor een server die perfect is gebouwd voor cloud datacenters, embedded applicaties, cacheservers, telecomapparaten en virtualisatietoepassingen.
   Product Image

   Ondiep ontwerp voor verhoogde dichtheid

   De ondiepe kast van de RS400-E8-PS2 maakt flexibel gebruik mogelijk. Op minder dan de helft van de lengte van sommige conventionele servers, past de RS400-E8-PS2 in ruimtes waar andere servers niet zullen passen — perfect waar ruimte duur is. Met de RS400-E8-PS2 bespaart u kastruimte en verhoogt u de dichtheid per kast, wat zorgt voor meer rekenkracht dan ooit!

   Rack-geoptimaliseerde plaatsing

   De interne lay-out van de RS700-E8-RS8 RS400-E8-PS2 is geoptimaliseerd voor rackgemonteerde configuraties, doordat zowel de CPU als het geheugen in een parallelle opstelling direct achter de ventilatorinlaat worden geplaatst. Dit bevordert maximale koeling, voor verbeterde efficiëntie - en dat maakt het ideaal voor datacenters.

   2+1 uitbreiding

   De RS400-E8-PS2 heeft een hoge mate van uitbreidbaarheid, met 2+1 uitbreidingsslots in een configuratie: dat betekent één PCI-E Gen3 x16-slot, één PCI-E Gen3 x8-slot plus één PCI-E Gen3 x8-slot OCP Mezzaninekaart. Deze flexibele uitbreidingen bieden uiteenlopende toepassingsmogelijkheden op het gebied van opslag en netwerken om te voldoen aan toekomstige uitbreidingseisen.

   Directe plaatsing

   De RS400-E8-PS2 profiteert van een exclusief gereedschapsloos rail kit ontwerp, wat plaatsing voor systeembeheerders vereenvoudigt, voor verbeterde efficiëntie.
   De server is ook uitgerust met een eigendomslabel, voor snelle identificatie. De RS400-E8-PS2 biedt ook veel vrijheid als het gaat om de keuze van het drivetype voor het besturingssysteem en de plaatsing ervan, met beschikbaarheid van een M.2-slot.

   Gemakkelijke diagnostiek en beheer

   De RS400-E8-PS2 heeft een zichtbare Q-code/poort 80 LED-weergave, voor eenvoudig toezicht op het gehele opstartproces, van de vroege hardware-ontwakende fase tot het starten van het besturingssysteem en verder. Een duidelijke on-board CPU- en geheugen-LED laat u de status van de server direct controleren. Met de Intelligent Platform Management Interface (IPMI) 2.0-compliant ASMB8-iKVM module in de RS400-E8-PS2 kunt u de server op afstand bewaken, bedienen en beheren.